Auksės svetainė - Pasaulio virtuvė - Forumas >
Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga




Pagrindinis | Registracija | Prisijungti




[=""> Naujausios žinutės · Nariai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS
 
Page 1 of 11
Forum moderator: Laurituke 
Forumas » Laisvalaikis » Plepalų klubas » Pasaulio virtuvė (receptai ir nuotraukos)
Pasaulio virtuvė
grandma Data: Sekmadienis, 2011.07.24, 17:03 | Žinutė # 1
Super ištikimas

  (IE


Registracijos data 2009.11.30

Grupė: Moderatorius
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin

Žinutės: 2497
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Vasaros akimirka Už dalyvavimą konkurse...Mano ruduo Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Pradesiu nuo Airiskos virtuves
sioje nuotraukoje Airiski pusryciai,
ju pavalgius pietauti jau nebereikia
norisi tik vakarienes...




Paskutinį kartą redaguota grandma - Sekmadienis, 2011.07.24, 17:04
Atsijungęs
grandma Data: Sekmadienis, 2011.07.24, 17:11 | Žinutė # 2
Super ištikimas

  (IE


Registracijos data 2009.11.30

Grupė: Moderatorius
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin

Žinutės: 2497
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Vasaros akimirka Už dalyvavimą konkurse...Mano ruduo Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Sudėtinės dalys:
Bulvės, 6 vienetai
Svogūnai, 1 vienetas
Paprika, žalia, saldžioji, 1 vienetas
Kiaušiniai, 6 truputį
Aliejus, 2 šaukštai
Juodieji pipirai, truputį
Druska, pagal skonį
Gaminimas:
Bulves nuskusti, riekutėmis.
Svogūną ir papriką susmulkinti.
Didelėje keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti bulves, svogūną bei papriką.
bulvės suminkštės, užpilti išplaktus kiaušinius, pabarstyti pipirais, druska, uždengti ir pakepinti, kol kiaušiniai iškeps.


Atsijungęs
Laurituke Data: Sekmadienis, 2011.07.24, 19:18 | Žinutė # 3
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2008.07.10

Grupė: VIP moderatorius
Lygis:
Žinutės: 1911
Apdovanojimai: 41
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už draugystę Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių
Quote (grandma)
Pradesiu nuo Airiskos virtuves
sioje nuotraukoje Airiski pusryciai,
ju pavalgius pietauti jau nebereikia
norisi tik vakarienes...

kaip viskas gražiai ir skaniai atrodo super 27


Atsijungęs
Aukse Data: Sekmadienis, 2011.07.24, 20:34 | Žinutė # 4


  (LT


Registracijos data 2008.05.22

Grupė: administratorius
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 2754
Apdovanojimai: 58
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už svetainės ir forumo įkūrimą Už dalyvavimą konkurse...Meilės dienai artėjant Forumo ir svetainės siela Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Labai jau sočiai atrodai tie Airiški pusryčiai, tad tikiu , jog iki vakarienės ''tylės'' skrandis p09049
Atsijungęs
grandma Data: Sekmadienis, 2011.07.24, 21:25 | Žinutė # 5
Super ištikimas

  (IE


Registracijos data 2009.11.30

Grupė: Moderatorius
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin

Žinutės: 2497
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Vasaros akimirka Už dalyvavimą konkurse...Mano ruduo Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Quote (Aukse)
''tylės'' skrandis

taip ir yra 26 tik dar turetu buti pupeles,
pakepinta kraujine ir yra sviesi panasi i kraujine...


Atsijungęs
sonyvega Data: Sekmadienis, 2011.07.24, 21:37 | Žinutė # 6
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2010.11.14

Grupė: Patikimas
Lygis:
Miestas:Marijampolė

Žinutės: 1222
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už patikimumą Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių
Super sotūs pusryčiai... Nė pusės niekaip nesukimščiau... 143 110

Pati žavingiausia rožė - rudeninė
Atsijungęs
grandma Data: Sekmadienis, 2011.07.24, 22:26 | Žinutė # 7
Super ištikimas

  (IE


Registracijos data 2009.11.30

Grupė: Moderatorius
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin

Žinutės: 2497
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Vasaros akimirka Už dalyvavimą konkurse...Mano ruduo Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Quote (sonyvega)
Nė pusės niekaip nesukimščiau.

as viena karta pabandziau suvalgyti viska 10
man pavyko
tai po to valgyti nenorejau dvi dienas,kavos atsigeriu ir soti


Atsijungęs
grandma Data: Pirmadienis, 2011.07.25, 15:01 | Žinutė # 8
Super ištikimas

  (IE


Registracijos data 2009.11.30

Grupė: Moderatorius
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin

Žinutės: 2497
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Vasaros akimirka Už dalyvavimą konkurse...Mano ruduo Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
[size=6]airiškas jautienos troškinys
4-6 porcijos

2 vidutinio dydžio svogūnų
2 morkų
2 saliero stiebų
2 v. š. miltų
500 g pievagrybių
4 vidutinio dydžio bulvių
600 ml konservuotų pomidorų
alyvuogių aliejaus
500 g jautienos kumpio
300 ml tamsaus alaus (puikiai tiks „Guiness“ arba porteris)
3 lauro lapų
kelių šakelių šviežio čiobrelio
druskos ir šviežiai maltų pipirų

Įkaitinkite orkaitę iki 200° C temperatūros. Kol orkaitė šyla, paruoškite mėsą: supjaustykite 2-3 cm dydžio kubeliais, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir sudėkite pusę mėsos kubelių, kepkite, kol mėsa gražiai apskrus iš visų pusių. Tą patį pakartokite su likusiais mėsos gabaliukais. Mėsą svarbu kepti nedideliais kiekiais, antraip keptuvė atvės, iš mėsos išsiskirs sultys ir ji pradės troškintis, o ne kepti.

Paruoškite daržoves: griežinėliais supjaustykite salierų stiebus, stambiai supjaustykite nuluptus svogūnus, morkas nuskuskite ir perpjovę išilgai stambiai supjaustykite. Nuskustas bulves taip pat stambiai supjaustykite, o pievagrybius padalinkite pusiau. Kitoje keptuvėje įkaitinkite dar šiek tiek aliejaus ir suberkite smulkintą salierą, morkas, svogūną ir pievagrybius. Kepkite apie 10 minučių.

Daržovėms apkepus sudėkite apkeptą mėsą ir suberkite miltus. Išmaišykite. Į troškinį sumeskite bulves, konservuotus pomidorus, supilkite alų. Pagardinkite lauro lapais, čiobreliais, druska ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais. Gautą masę sudėkite į troškinimo indą ir pašaukite trims valandoms į įkaitintą orkaitę.

Likus pusvalandžiui iki kepimo pabaigos nukelkite dangtį. Prieš patiekdami ištraukite lauro lapus, žolių stiebelius ir paragaukite, ar netrūksta prieskonių






Paskutinį kartą redaguota grandma - Pirmadienis, 2011.07.25, 15:01
Atsijungęs
grandma Data: Ketvirtadienis, 2011.08.04, 18:16 | Žinutė # 9
Super ištikimas

  (IE


Registracijos data 2009.11.30

Grupė: Moderatorius
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin

Žinutės: 2497
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Vasaros akimirka Už dalyvavimą konkurse...Mano ruduo Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Meksikietiški bulviniai blyneliai
500 g bulvių;
2 kiaušiniai;
50-60 g tarkuoto sūrio;
Druska;
8-10 valg. š. alyvuogių aliejaus.
Bulves nuplaukite. Apie 30 min. virkite su lupenomis, kol suminkštės, tada nulupkite ir sugrūskite. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Trynius ir sūrį sumaišykite su bulvėmis. Baltymus gerai išplakite su druska ir atsargiai įmaišykite į bulvių masę. Alyvuogių aliejų įkaitinkite plačioje keptuvėje. Po vieną valg. š. bulvių masės dėkite į aliejų ir blynelius apkepkite iš abiejų pusių, kol įgaus auksinį atspalvį. Patiekite su pomidorų arba kitu savo mėgstamu padažu.


Atsijungęs
Forumas » Laisvalaikis » Plepalų klubas » Pasaulio virtuvė (receptai ir nuotraukos)
Page 1 of 11
Search:



Nuoširdžiausi sveikinimai šiandien švenčiantiems  gimtadienį

Forumo statistika
Atnaujintos temos Populiariausios temos Šiandien apsilankė Nauji nariai
  • ''a la kavinukė'' - nepraeik pro šalį    
  • Veido priežiūra    
  • Kojų, pėdų priežiūra    
  • papuosalai    
  • Moters sveikata    
  • Pėdkelnės ir viskas apie jas    
  • Probelama su savo svetaine    
  • Mada    
  • Žaidimas 
  • "a la kavinukė" 
  • A la kavinuke 
  • ''a la kavinukė'' - nepraeik pro šalį 
  • Susipažinkime... 
  • Mūsų augintiniai 
  • Kas neaišku, rašykite čia 
  • Pėdkelnės ir viskas apie jas 
  • Anekdotai 
  • Linksmieji vaizdeliai 
  • jurategasparaviciene  2016.12.02
  • irenosk  2016.11.28
  • liudmilaradaviciene  2016.11.25
  • onute1958  2016.11.21
  • dovarniukas  2016.11.21
  • ditora  2016.11.21
  • nireglina  2016.11.19
  • laurabaskeviciene  2016.11.19
  • bedarbe  2016.11.18
  • rajunciute92  2016.11.17

  • Garbės lenta
    Pagal žinučių kiekį Pagal komentarų kiekį Pagal reputaciją Pagal lygį
  • Aukse (2754)
  • grandma (2497)
  • INDRE-VENE (2040)
  • Laurituke (1911)
  • sonyvega (1222)
  • Gilė (1194)
  • karpis (906)
  • laurintare (322)
  • sandrulia7 (299)
  • roze (262)
  • Aukse (164)
  • grandma (115)
  • INDRE-VENE (59)
  • sonyvega (24)
  • Svaja (22)
  • laurintare (15)
  • banginiukas2 (13)
  • Laurituke (9)
  • Erikatave (8)
  • roze (7)
  • Aukse (10)
  • Laurituke (5)
  • INDRE-VENE (5)
  • Atide (4)
  • sandrulia7 (3)
  • Gilė (3)
  • Aurelija (2)
  • Amforo (2)
  • ♥OhO♥ (1)
  • benitux (1)
  • Aukse grandma 
    INDRE-VENE Laurituke 
    sonyvega Gilė 
    karpis laurintare 
    sandrulia7 roze 


    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2016 Svetainė veikia per ir