Auksės svetainė - Tortas - Page 2 - Forumas >
Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga




Pagrindinis | Registracija | Prisijungti




[=""> Naujausios žinutės · Nariai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS
 
Page 2 of 2«12
Forum moderator: grandma 
Forumas » Kulinarijos klubas » Saldieji patiekalai, kepiniai » Tortas (šventiniai-naminiai-tortukai)
Tortas
grandma Data: Trečiadienis, 2011.09.07, 20:36 | Žinutė # 16
Super ištikimas

  (IE


Registracijos data 2009.11.30

Grupė: Moderatorius
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin

Žinutės: 2497
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Vasaros akimirka Už dalyvavimą konkurse...Mano ruduo Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Quote (Gilė)
o ten putų polistirolis

as irgi maniau,kad vidurys valgomas p09049


Atsijungęs
kristine Data: Ketvirtadienis, 2011.09.08, 09:37 | Žinutė # 17
Ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.12.21

Grupė: Lankytojas
Lygis:
Miestas:pasvalys

Žinutės: 59
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už 10 žinučių Už 50 žinučių
gal ir negerai įkėliau tik pamaniau kad tinka nes tai naminis darbas ir į tortą panašus,norėjau kelti prie dovanų pakavimo,bet suabejojau,kitąkart būsiu atidesnė 143
Atsijungęs
Aukse Data: Ketvirtadienis, 2011.09.08, 10:08 | Žinutė # 18


  (LT


Registracijos data 2008.05.22

Grupė: administratorius
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 2754
Apdovanojimai: 58
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už svetainės ir forumo įkūrimą Už dalyvavimą konkurse...Meilės dienai artėjant Forumo ir svetainės siela Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
o aš galvojau, jog tortas ''suklijuotas'' iš saldainių p09049
Atsijungęs
Gilė Data: Ketvirtadienis, 2011.09.08, 10:51 | Žinutė # 19
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.06.16

Grupė: Artimas
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 1194
Apdovanojimai: 37
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Meilės dienai artėjant Už artumą Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių
Viskas gerai kristine, kaip ten bebūtų, jis yra TORTAS 147

Atsijungęs
Laurituke Data: Ketvirtadienis, 2011.09.08, 11:08 | Žinutė # 20
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2008.07.10

Grupė: VIP moderatorius
Lygis:
Žinutės: 1911
Apdovanojimai: 41
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už draugystę Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių
aš supratau jog apklijuotas saldainiais kažkas,daug kas dabar užsiima tais saldainukų tortų,medelių gamyba,mano forume yra irgi mergikės labai gražiai daro užsiima tuom 27 p09049

Atsijungęs
grandma Data: Trečiadienis, 2011.09.21, 00:31 | Žinutė # 21
Super ištikimas

  (IE


Registracijos data 2009.11.30

Grupė: Moderatorius
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin

Žinutės: 2497
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Vasaros akimirka Už dalyvavimą konkurse...Mano ruduo Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Sudėtinės dalys:
Sausainiai, pakelis, 1 vienetas
Sviestas, 75 gramai
Varškė, pakeliai, 2 vienetai
Grietinėlė, 200 mililitrų
Jogurtas, 125 mililitrai
Želatina, 18 gramų
Pienas, 75 mililitrai
Želė, skirtingų skonių, pakeliai, 2 vienetai
Cukrus, 100 gramų
Gaminimas:
reikės 1 pakelio želė papuošimui kvapų esencijos.

Paruosiu 2 spalvų želė, stingti. Sausainius sutrupinu, sviestą išlydau ir sumaišau su sausainiais. formą iškloju kepimo popieriumi, kraštus patepu aliejumi. Sausainių vienodai iškloju formos dugną, suspaudžiu ir į šaldytuvą, kad sustingtų. užmerkiu želatiną. Varškę, cukrų ir jogurtą išmaišau mikseriu. Želatiną užkaitinu kad būtų skysta, kad neužvirtų, nestings. Plakdama į varškės masę pilu maža želatiną. Išplaku grietinėlę ir atsargiai įmaišau į varškę. Dviejų spalvų želė gabaliukais ir įmaišau į masę. Viską sukrečiu į formą ir į šaldytuvą stingti. Papuošimui ištirpinu želę, palieku atauštų, būtų šalta, tada pilti torto viršaus. į varškės masę dėti mėlynių, braškių, žemuogių, aviečių, konservuotų persikų, vienu žodžiu, tuo dera.


Atsijungęs
grandma Data: Sekmadienis, 2011.09.25, 13:24 | Žinutė # 22
Super ištikimas

  (IE


Registracijos data 2009.11.30

Grupė: Moderatorius
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin

Žinutės: 2497
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Vasaros akimirka Už dalyvavimą konkurse...Mano ruduo Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
mano tortas keptas is dvieju receptu,as nuspredziau torta iskepti savaip:
teslai:
1stikline cukraus
50g, galima ir daugiau,sviesto
2kiausiniai
2sauksteliai kepimo milteliu
2stiklines miltu
0,5 stiklines pieno
kiausinius issukame su cukrumi,labai svarbu,kad cukrus istirptu visiskai,
sukti reikia mediniu saukstu
toliau pasildau piena su sviestu kartu ir viska gerai ismaisau
po to beriu kepimo miltelius ir miltus,vel reikia gerai ismaisyti
jei tesla per kieta ar per skysta labai lengva ja reguliuoti pienu arba iberiant daugiau miltu,
skarda,aisku apvalia,istepti sviestu
ir supilti mase,
kepti 175laipsniu temperaturoje
aisku netriuksmauti kol kepa,o kai iskepa tegul truputi pailsi
po to perpjaunu i dvi dalis ir pertepu:
400g varskes,nesvarbu liesa ar riebi,
200ml.grietineles
125ml riebesnio jogurto
18g zelatino
75g pieno,100g cukraus
1 pakeli zele,tai gaunasi,jei neklystu 0.5l vandens
zele reikia pasiruosti truputi anksciau ir uzmergti zelatina
nedideliame kiekyje vandens
ruosiam pertepima:
varske,cukru ir jogurta maisyti mikseriu
uzkaisti ir truputi pasildyti zelatina,jokiu budu neuzvirinti,nes nestings
ir atsargiai palengva maisant pilti i varske
toliau isplakti grietinele ir taip pat palengva pilti i varske atsargiai maisyti
kai viskas paruosta tepti viena laksta deti ant virsaus kita ir taip pat pertepti
galima ir daugiau lakstu kepti atitinkamai reguliuojant ingredientus
galima paruosta zele supjausti gabaliukais ideti i varskes mase,o zele gali buti keliu spalvu,cia jusu fantazijos reikalas
tai va isteptus lakstus dedu i saldytva 3-4 valandom,ir seku uzmirkyta zele,
kad nebutu per kieta arba per skysta ir tada pilu ant torto ir dedu spjaustytas braskytes,
o cia taip pat jus galite deti ka tik norite ir zele gali buti bet kokios spalvos
as zele spalva derinu prie vaisiu
kai virsus sutvarkytas dedate i saldytuva ir laukiate kol pilnai sustings zele.SKANAUS!


Atsijungęs
grandma Data: Pirmadienis, 2011.11.07, 00:51 | Žinutė # 23
Super ištikimas

  (IE


Registracijos data 2009.11.30

Grupė: Moderatorius
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin

Žinutės: 2497
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Vasaros akimirka Už dalyvavimą konkurse...Mano ruduo Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Lengvas, gaivus tortas
Jums reikės
avižinių sausainių
300 gr.

jogurto
200 gr.

kondensuoto pieno
100 ml.

pakelis želė (gali būti įvairaus skonio)

rikotos sūrio (galima pasigaminti namuose)*
300 gr.

sviesto
100 gr.

uogų (braškių, mėlynių arba kokių turite)

vandens
100 ml.

varškės
180 gr.

želatinos
30 gr.
Paruošimas

Sausainius susmulkinti (sutrinti su "blenderiu") ir sumaišyti su lydytu sviestu. Kepimo formą iškloti (formavau dugną su bulvių grūstuve, o kraštus su šaukštu) sausainių mase ir dėti kepti į 180 C orkaitę 10-15 min.
Jogurtą, rikota , varškę (sutrintą), kondensuotą pieną viską išplakti iki vientisos masės. Ištirpinti želatiną vandenyje ir plona srovele įmaišyti į paruoštą masę.Užpilti ant paruošto sausainių pado (atvėsinto) ir dėti į šaldytuvą 2-3 val. Išėmus papuošti braškėmis ir apšlakstyti želė (iš anksto paruošti kaip parašyta ant pakelio), kad priliptų braškės ir vėl statyti į šaldytuvą 2-3 val.

* - Rikotos sūrio gaminimas:
Paimate 1 litrą kefyro pakelyje (riebumo 2,5%), įdedate jį į šaldiklį kelioms valandoms, kol visai sušals. Aš tai laikiau per naktį. Sušalusį kefyro pakelį perpjauti ir išimti sušalusį produktą, jį įdėti į dvigubą marlę, užrišti ir pakabinti virš kriauklės, kad išvarvėtų skystis. Ir viskas - sūris pagamintas.
Skanaus!


Atsijungęs
Forumas » Kulinarijos klubas » Saldieji patiekalai, kepiniai » Tortas (šventiniai-naminiai-tortukai)
Page 2 of 2«12
Search:



Nuoširdžiausi sveikinimai šiandien švenčiantiems  gimtadienį

Forumo statistika
Atnaujintos temos Populiariausios temos Šiandien apsilankė Nauji nariai
  • ''a la kavinukė'' - nepraeik pro šalį    
  • Veido priežiūra    
  • Kojų, pėdų priežiūra    
  • papuosalai    
  • Moters sveikata    
  • Pėdkelnės ir viskas apie jas    
  • Probelama su savo svetaine    
  • Mada    
  • Žaidimas 
  • "a la kavinukė" 
  • A la kavinuke 
  • ''a la kavinukė'' - nepraeik pro šalį 
  • Susipažinkime... 
  • Mūsų augintiniai 
  • Kas neaišku, rašykite čia 
  • Pėdkelnės ir viskas apie jas 
  • Anekdotai 
  • Linksmieji vaizdeliai 
  • eqo123  2016.12.06
  • jurategasparaviciene  2016.12.02
  • irenosk  2016.11.28
  • liudmilaradaviciene  2016.11.25
  • onute1958  2016.11.21
  • dovarniukas  2016.11.21
  • ditora  2016.11.21
  • nireglina  2016.11.19
  • laurabaskeviciene  2016.11.19
  • bedarbe  2016.11.18

  • Garbės lenta
    Pagal žinučių kiekį Pagal komentarų kiekį Pagal reputaciją Pagal lygį
  • Aukse (2754)
  • grandma (2497)
  • INDRE-VENE (2040)
  • Laurituke (1911)
  • sonyvega (1222)
  • Gilė (1194)
  • karpis (906)
  • laurintare (322)
  • sandrulia7 (299)
  • roze (262)
  • Aukse (164)
  • grandma (115)
  • INDRE-VENE (59)
  • sonyvega (24)
  • Svaja (22)
  • laurintare (15)
  • banginiukas2 (13)
  • Laurituke (9)
  • Erikatave (8)
  • roze (7)
  • Aukse (10)
  • Laurituke (5)
  • INDRE-VENE (5)
  • Atide (4)
  • sandrulia7 (3)
  • Gilė (3)
  • Aurelija (2)
  • Amforo (2)
  • ♥OhO♥ (1)
  • benitux (1)
  • Aukse grandma 
    INDRE-VENE Laurituke 
    sonyvega Gilė 
    karpis laurintare 
    sandrulia7 roze 


    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2016 Svetainė veikia per ir