Auksės svetainė - Patiekalai iš žuvies - Forumas >
Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga




Pagrindinis | Registracija | Prisijungti




[=""> Naujausios žinutės · Nariai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS
 
Page 1 of 11
Forum moderator: grandma 
Forumas » Kulinarijos klubas » Žuvis ir jūros gėrybės » Patiekalai iš žuvies
Patiekalai iš žuvies
Aukse Data: Šeštadienis, 2010.01.16, 04:59 | Žinutė # 1


  (LT


Registracijos data 2008.05.22

Grupė: administratorius
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 2754
Apdovanojimai: 58
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už svetainės ir forumo įkūrimą Už dalyvavimą konkurse...Meilės dienai artėjant Forumo ir svetainės siela Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
E.Sipavičiaus žuvies pyragas

Dainininkas siūlo paskanauti jo mėgstamo žuvies pyrago.

Reikia:

•pusės kilogramo jūsų mėgstamos žuvies filė,
•apie 70–100 g tarkuoto fermentinio sūrio,
•2 šaukštų pomidoro padažo,
•2 šaukštų margarino,
•2 šaukštų kvietinių miltų,
•stiklinės pieno,
•dviejų kiaušinių,
•druskos ir pipirų pagal skonį,
•truputį aliejaus.
Įkaitintame margarine pakepkite miltus ir juos praskieskite pienu. Po to sudėkite pomidorų padažą, sūrį, druską, pipirus ir išsuktus trynius. Viską gerai išmaišykite ir palikite. Po to žuvies filė supjaustykite kubeliais ir juos pakepkite aliejuje, apipilkite jau gauta mase ir viską dar kartą sumaišykite su išplaktais baltymais. Taip paruoštą žuvį sudėkite į sviestu išteptą skardą ir kepkite orkaitėje kol paviršius pasidarys auksinės spalvos. Taip iškeptą pyragą galima papuošti apelsino griežinėliais. Skanaus.

Atsijungęs
INDRE-VENE Data: Trečiadienis, 2010.02.10, 19:22 | Žinutė # 2
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.03.24

Grupė: VIP lankytojas
Lygis:
Žinutės: 2040
Apdovanojimai: 35
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už aktyvumą forume Už dalyvavimą konkurse... Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
INGREDIENTAI:
500 gramų žuvies,
0.5 stiklinės aliejaus,
1.5 šaukšto cukraus,
1 šaukštas sojos padažo,
1 šaukštas žalumynų,
žiupsnelis imbiero,
200 gramų poro,
1-2 grybai,
2 bulvės,
truputis acto,
druskos pagal skonį.

GAMINIMAS:

Žuvis nuvaloma, nuplaunama ir nesupjausčius iš abiejų pusių pakepinama aliejuje, kol apsitraukia gruzdžia plutele. Nedidelėje švarioje keptuvėje padeginamas cukrus (kol parunda). Į puodą įpilama truputį acto, įberiama druskos, sudedami prieskoniniai žalumynai, supilama imbieras, smulkiai supjaustyti porų laiškai, siauromis juostelėmis supjaustyti grybai, žalios bulvių skiltelės ir troškinama. Kai daržovės suminkštėja, supilamas degintas cukrus. Padažas turi būti tirštas ir gana rūgštus. Jis užpilamas ant dar šiltos žuvies.

Atsijungęs
INDRE-VENE Data: Trečiadienis, 2010.02.10, 19:23 | Žinutė # 3
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.03.24

Grupė: VIP lankytojas
Lygis:
Žinutės: 2040
Apdovanojimai: 35
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už aktyvumą forume Už dalyvavimą konkurse... Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Rūkytomis žuvimis įdarytos bulvės
INGREDIENTAI:
1,5 kg bulvių,
50 g sviesto,
20 g džiūvėsėlių,
500 g rūkytų žuvų,
1 virtas kiaušinis,
1 svogūnas,
2 šaukštai pomidorų padažo,
750 g grietinės,
50 g sūrio,
druskos, pipirų.

GAMINIMAS:

Nuskustas bulves išskobkite. Įdarui sviestą sumaišykite su džiūvėsėliais, sudėkite žuvis be kaulų, kapotą kiaušinį, smulkiai supjaustytus pakepintus svogūnus. Viską išmaišykite su pomidorų padažu, prieskoniais ir šiuo mišiniu įdarykite bulves.
Kepimui skirtą indą patepkite riebalais, sudėkite bulves, ant kiekvienos uždėkite po šaukštą grietinės, uždenkite folija ir kepkite, kol bulvės suminkštės. Baigdami kepti, užberkite tarkuoto sūrio.

Atsijungęs
INDRE-VENE Data: Trečiadienis, 2010.02.10, 19:23 | Žinutė # 4
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.03.24

Grupė: VIP lankytojas
Lygis:
Žinutės: 2040
Apdovanojimai: 35
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už aktyvumą forume Už dalyvavimą konkurse... Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Daržovėmis įdarytas karpis
INGREDIENTAI:

1 karpis,
2 morkos,
1 didelis svogūnas,
druska,
pipirai.

GAMINIMAS:

Karpį išdarinėjame, gerai išplauname, įtriname druska bei pipirais ir palaikome trumpiausiai valandą, ilgiausiai per naktį (kuo ilgiau, tuo geriau). Supjaustome svogūną griežinėliais ir sutarkuojame stambiai morkas. Viską pasūdome ir prikemšame karpį arba išklojame skardą, o ant viršaus uždedame karpį ir dar apibarstome daržovėmis (tada reikės daugiau daržovių). Įpilame truputį vandens ir kepame orkaitėje apie 30-45 min. priklausomai nuo karpio dydžio. Šakute patikriname karpį ar iškepęs ir patiekiame.

Atsijungęs
INDRE-VENE Data: Trečiadienis, 2010.02.10, 19:23 | Žinutė # 5
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.03.24

Grupė: VIP lankytojas
Lygis:
Žinutės: 2040
Apdovanojimai: 35
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už aktyvumą forume Už dalyvavimą konkurse... Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Kepta žuvis su agurkais
INGREDIENTAI:
300g šaldytos jūros žuvies,
150g svogūno, 100g agurko,
2 šaukštai citrinos sulčių,
75g fermentinio sūrio,
2 šaukštai majonezo.

GAMINIMAS:

Supjaustyti svogūnus žiedais ir pakepti aliejuje, įberti druskos. Žuvį pabarstyti druska, pipirais, susmulkintais krapais, dėti į aliejuje išteptą skardą. Ant žuvies dėti svogūnus, užpilti citrinos sultis, sudėti nuluptus, be sėklų, plonai suplaustytus agurkus, užtepti majonezu, užberti tarkuotu sūriu ir kepti.

Paskutinį kartą redaguota VENERA - Trečiadienis, 2010.02.10, 19:24
Atsijungęs
INDRE-VENE Data: Trečiadienis, 2010.02.10, 19:24 | Žinutė # 6
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.03.24

Grupė: VIP lankytojas
Lygis:
Žinutės: 2040
Apdovanojimai: 35
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už aktyvumą forume Už dalyvavimą konkurse... Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Žuvies kukuliai
INGREDIENTAI:
1kg menkės filė,
2 kiaušiniai,
baltos duonos,
1 v.š. miltų,
svogūnų, morka,
3 stikl. pieno,
sviesto,
petražolių, druskos.

GAMINIMAS:

Žuvį sumalti, svogūnus smulkiai supjaustyti, sutarkuoti morką. Išmirkyti baltos duonos riekutes. Išplakti kiaušinius ir juos įmaišyti į žuvies faršą, taip pat dėti nuspaustas duonos riekeles, prieskonius. Suformuotus kukulius virti piene. Kols verda kukuliai, svieste pakepinti tarkuotas morkas su svogūnais. Virtus žuvies kukulius dar kiek patroškinti su morkomis.

Atsijungęs
INDRE-VENE Data: Trečiadienis, 2010.02.10, 19:25 | Žinutė # 7
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.03.24

Grupė: VIP lankytojas
Lygis:
Žinutės: 2040
Apdovanojimai: 35
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už aktyvumą forume Už dalyvavimą konkurse... Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Grilyje keptas sterkas
INGREDIENTAI:

8 gabaliukai sterko (gali būti ir lašiša),
1 citrina,
1 skiltelė česnako,
1 ryšelis petražolių,
50 g sviesto,
druskos,
žuvies pagardų.

GAMINIMAS:

Žuvies gabaliukus pašlakstyti citrinos sultimis, Įtrinti druska ir žuvies pagardais. Pastatyti šaltai 30 minučių. Iškepti grilyje, kad įgautų auksinį atspalvį. Žuvies gabaliukus sudėti į didelę lėkštę, ant kiekvieno uždėti po gabaliuką citrinos, ant jos - gabaliuką sviesto, sutrinto su česnaku, ir pabarstyti susmulkintomis petražolėmis. Patiekti su virtomis bulvėmis ir žaliomis salotomis.

Atsijungęs
INDRE-VENE Data: Trečiadienis, 2010.02.10, 19:25 | Žinutė # 8
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.03.24

Grupė: VIP lankytojas
Lygis:
Žinutės: 2040
Apdovanojimai: 35
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už aktyvumą forume Už dalyvavimą konkurse... Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Žuvies troškinys su grietinėlė
ingridientai:
žuvis
svogūnai
morkos
ryžiai
grietinėlė
prieskoniai, druska

Gaminimas:
Į troškintuvą dėt sluoksniais: žuvį su svogūnais, pakepintas sutarkuotas morkas, ant viršaus ryžius. Viską užpilti grietinėlė. niu ir troškinti.

Atsijungęs
Gilė Data: Sekmadienis, 2010.09.05, 17:46 | Žinutė # 9
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.06.16

Grupė: Artimas
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 1194
Apdovanojimai: 37
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Meilės dienai artėjant Už artumą Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių
ŽUVIES APKEPAS
1 kg. žuvies (kokią tik turite), bet man skaniausia su jūros lydeka.
4-5 vidutinės bulvės,
2-3 morkos,
2 svogūnai,
pomidorai arba pomidorų padažas,
prieskoniai,
aliejus kepimui,
majonezas,
sūris fermentinis.

Žuvį prieš porą valandų pasūdome, pabarstome prieskoniais ir gabaliukais iškepame. Bulves išvirti. Svogūnus, morkas pakepti aliejuje, supjaustyti pomidorus arba uždėti pomidorų padažo.
Kepimo indą patepame aliejumi ir sluoksniuojame. Pirmiausia "blyneliais" supjaustome virtas bulves ir išklojame indo dugną.
Tada sudedame ant bulvių keptą žuvį.
Ant žuvies pakepintą svogūną ir morkas su pomidorais (arba padažu).
Pabarstyti žuvies prieskoniais.
Viršų patepame majonezu ir apibarstome tarkuotu ferm. sūriu.
Kadangi viskas jau iškepta ir išvirta, tai apkepas kokį 15-20 min. pakepamas orkaitėje kol sūris išsileis ir gražiai viršus apkeps.
Skanaus!


Atsijungęs
grandma Data: Pirmadienis, 2011.07.25, 02:01 | Žinutė # 10
Super ištikimas

  (IE


Registracijos data 2009.11.30

Grupė: Moderatorius
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin

Žinutės: 2497
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Vasaros akimirka Už dalyvavimą konkurse...Mano ruduo Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Available for users only

Atsijungęs
grandma Data: Ketvirtadienis, 2011.07.28, 15:03 | Žinutė # 11
Super ištikimas

  (IE


Registracijos data 2009.11.30

Grupė: Moderatorius
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin

Žinutės: 2497
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Vasaros akimirka Už dalyvavimą konkurse...Mano ruduo Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Rusiškai paruošta menkė
Sudėtis:
menkės: filė, 700 g
kiaulienos šoninė: neriebi, 300 g
actas: vyno, 6 proc., 3 šaukštai
kvietiniai miltai: 4 šaukštai
aliejus: 2 1/2 šaukšto
česnakai: 2 skiltelės
paprika: šviežiai malta
juodieji pipirai: šviežiai malti
druska
Gaminimas:

Pagardui: 2 svogūnai; stiklinė sultinio iš kubelio; 2 1/2 šaukšto aliejaus; 1/2 šaukštelio garstyčių grūdelių.

Puošti: šaukštas smulkintų petražolių lapelių.

Paruoškite suktinukus. Menkės filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Juos apšlakstykite vyno actu ir pusvalandį palaikykite vėsioje vietoje.

Tuo metu šoninę supjaustykite plonais griežinėliais. Česnakus nulupkite, numazgokite ir sugrūskite. Menkės gabaliukus įtrinkite česnakais, maltomis saldžiosiomis paprikomis, juodaisiais pipirais ir druska. Tuomet suvyniokite į šoninės griežinėlius. Suktinukus persmeikite smeigtukais, apvoliokite miltuose ir iškepkite karštame aliejuje.

Imkitės pagardo. Svogūnus nulupkite, nuplaukite, supjaustykite rateliais ir suberkite į karštą aliejų. Kai svogūnų rateliai apskrus, supilkite sultinį ir paskaninkite garstyčių grūdeliais. Troškinkite uždengusi apie 20 minučių.

Menkės ir šoninės suktinukus patiekite su svogūnų pagardu ir apibarstykite petražolėmis.


Atsijungęs
Gilė Data: Pirmadienis, 2011.09.26, 08:46 | Žinutė # 12
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.06.16

Grupė: Artimas
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 1194
Apdovanojimai: 37
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Meilės dienai artėjant Už artumą Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių
KRABŲ LAZDELIŲ KOTLETAI

300 gramų krabų lazdelių,
200 gramų fermentinio sūrio,
2 kiaušiniai,
2 skiltelės česnako,
2 šaukštai miltų (gal reikės ir daugiau, čia pagal reikalą...)
krapai,
džiūvėsėliai
aliejus kepimui

Sutarkavau fermentinį sūrį burokine tarka. Krabų lazdeles labai sumulkiai supjausčiau. Įmušiau vieną kiaušinį. Viską dėjau į dubenį, įdėjau susmulkinto česnako, šviežių krapų. Sudėjau miltus. Viską gerai sumaišiau, drėgnomis rankomis formavau mažus kotletukus. Kitą kiaušinį suplakite. Padėjusi ant delno kotletuką (nes jis nelabai tvirtas gaunasi) užpyliau plakto kiaušinio, pabarsčiau džiuvėsėliais iš abiejų pusių. Kepiau aliejuje ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių. Karštus valgėme su virtais ryžiais bei daržovėmis. Skanūs ir šalti...




Paskutinį kartą redaguota Gilė - Pirmadienis, 2011.09.26, 08:57
Atsijungęs
grandma Data: Pirmadienis, 2011.09.26, 21:26 | Žinutė # 13
Super ištikimas

  (IE


Registracijos data 2009.11.30

Grupė: Moderatorius
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin

Žinutės: 2497
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Vasaros akimirka Už dalyvavimą konkurse...Mano ruduo Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Quote (Gilė)
KRABŲ LAZDELIŲ KOTLETAI

reikes pabandyti...aciu uz receptuka


Atsijungęs
grandma Data: Penktadienis, 2012.03.09, 22:26 | Žinutė # 14
Super ištikimas

  (IE


Registracijos data 2009.11.30

Grupė: Moderatorius
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin

Žinutės: 2497
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Vasaros akimirka Už dalyvavimą konkurse...Mano ruduo Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Lašiša su bazilikų padažu
Sudėtinės dalys:
Lašiša, 500 gramų
Druska, pagal skonį
Baltieji pipirai, malti, pagal skonį
Žalieji pipirai, malti, pagal skonį
Raudonėliai (Oreganas), malti, truputį
Čiobreliai, malti, truputį
Alyvuogių aliejus, truputį
Bazilikas, šaldytas/šviežias, 2 saujos
Česnakai, 1 skiltelė
Kiaušiniai, tryniai, 1 vienetas
Citrinos, 1 vienetas
Gaminimas:
Lašišą supjaustome mažesniais gabalėliais ir įtriname druska, pipirais, raudonėliu bei čiobreliais.
Paliekame žuvį 30 min. pasimarinuoti.
Kol žuvis marinuojasi, pasiruošiame padažą.
Baziliką nuplikome su 2 šaukštais druskos sumaišytais 2 litrais karšto vandens.
Baziliko lapelius nusunkiame ir nuskalaujame šaltame vandenyje.
Tada baziliką susmulkiname, sumaišome su susmulkintu česnaku bei šiek tiek (maždaug 0,2 stiklinės) vandens ir viską sutriname.
Į padažą sudedame kiaušinio trynį ir, nuolat maišant, pakaitiname apie 2 min.
Tuomet į padažą įpilame maždaug 1,5 šaukšto alyvuogių aliejaus, išmaišome ir paliekame atvėsti.
Išsimarinavusią lašišą apkepame keptuvėje su įkaitusiu alyvuogių aliejumi.
Iškeptą lašišą sudedame į lėkštes, apipilame pasigamintu padažu, užspaudžiame šiek tiek citrinos sulčių ir padekoravę patiekiame.
Skanaus.


Atsijungęs
grandma Data: Ketvirtadienis, 2012.05.17, 18:39 | Žinutė # 15
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.11.30

Grupė: Moderatorius
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin

Žinutės: 2497
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Vasaros akimirka Už dalyvavimą konkurse...Mano ruduo Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Skanų šašlyką galima iškepti ir iš žuvies.
Jums reikės:
1 lydekos
0,5 citrinos
200g rūkytos šoninės
2-3 pomidorų
ankštinio pipiro
2 svogūnų
druskos

Supjaustykite žuvį gabalais, pasūdykite ir, apšlakstę citrinos sultimis, palikite 20-30 min. lėkštėje. Ant iešmo pakaitomis sumovę žuvies, rūkytų lašinukų, pomidorų bei svogūnų griežinėlius, ankštinių pipirų gabaliukus, kepkite ant žarijų.
Šašlyką galima kepti ir iš kitų stambių žuvų, pvz.: upėtakių, lašišos.


Atsijungęs
Forumas » Kulinarijos klubas » Žuvis ir jūros gėrybės » Patiekalai iš žuvies
Page 1 of 11
Search:



Nuoširdžiausi sveikinimai šiandien švenčiantiems  gimtadienį

Forumo statistika
Atnaujintos temos Populiariausios temos Šiandien apsilankė Nauji nariai
  • ''a la kavinukė'' - nepraeik pro šalį    
  • Veido priežiūra    
  • Kojų, pėdų priežiūra    
  • papuosalai    
  • Moters sveikata    
  • Pėdkelnės ir viskas apie jas    
  • Probelama su savo svetaine    
  • Mada    
  • Žaidimas 
  • "a la kavinukė" 
  • A la kavinuke 
  • ''a la kavinukė'' - nepraeik pro šalį 
  • Susipažinkime... 
  • Mūsų augintiniai 
  • Kas neaišku, rašykite čia 
  • Pėdkelnės ir viskas apie jas 
  • Anekdotai 
  • Linksmieji vaizdeliai 
  • eqo123  2016.12.06
  • jurategasparaviciene  2016.12.02
  • irenosk  2016.11.28
  • liudmilaradaviciene  2016.11.25
  • onute1958  2016.11.21
  • dovarniukas  2016.11.21
  • ditora  2016.11.21
  • nireglina  2016.11.19
  • laurabaskeviciene  2016.11.19
  • bedarbe  2016.11.18

  • Garbės lenta
    Pagal žinučių kiekį Pagal komentarų kiekį Pagal reputaciją Pagal lygį
  • Aukse (2754)
  • grandma (2497)
  • INDRE-VENE (2040)
  • Laurituke (1911)
  • sonyvega (1222)
  • Gilė (1194)
  • karpis (906)
  • laurintare (322)
  • sandrulia7 (299)
  • roze (262)
  • Aukse (164)
  • grandma (115)
  • INDRE-VENE (59)
  • sonyvega (24)
  • Svaja (22)
  • laurintare (15)
  • banginiukas2 (13)
  • Laurituke (9)
  • Erikatave (8)
  • roze (7)
  • Aukse (10)
  • Laurituke (5)
  • INDRE-VENE (5)
  • Atide (4)
  • sandrulia7 (3)
  • Gilė (3)
  • Aurelija (2)
  • Amforo (2)
  • ♥OhO♥ (1)
  • benitux (1)
  • Aukse grandma 
    INDRE-VENE Laurituke 
    sonyvega Gilė 
    karpis laurintare 
    sandrulia7 roze 


    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2016 Svetainė veikia per ir