>
Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga




Pagrindinis | Registracija | Prisijungti




[=""> Naujausios žinutės · Nariai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS
 
Page 6 of 7«124567»
Forum moderator: grandma 
Forumas » Kulinarijos klubas » Diskusijos apie maistą » Mūsų skanūs receptukai
Mūsų skanūs receptukai
Gilė Data: Trečiadienis, 2009.10.14, 15:03 | Žinutė # 76
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.06.16

Grupė: Artimas
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 1194
Apdovanojimai: 37
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Meilės dienai artėjant Už artumą Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių
BULVIŲ KEPSNIUKAI Na, gal kam patiks toks paprastutis patiekaliukas iš bulvių...
1 kg bulvių,
2 kiaušiniai,
druskos, miltų (tiek, kad tešla neliptų prie rankų ir nebūtų per kieta)
truputukas tarkuoto muskato,
200 g sūrio,
džiūvėsėlių,
sviesto arba aliejaus.

Bulves išvirti. Išvirusias bulves sugrūsti. Bulvių košę atvėsinti, įmušti kiaušinius, suberti miltus, pagardinti druska, muskatu ir išminkyti tešlą. Iš tešlos iškočioti 1 cm storio lakštą ir supjaustyti vienodo dydžio stačiakampiai gabaliukais. Sūrį supjaustyti plonais griežinėliais, kiekvieną griežinėlį dėti tarp dviejų bulvių tešlos gabalėlių,užspausti ir apvolioti džiūvėsėliuose. Keptuvėje įkaitinti sviestą (aliejų) ir kepti tuos kepsniukus, kol gražiai pagels. Valgėm su grybų padažu. SKANAUS..


Atsijungęs
Gilė Data: Šeštadienis, 2009.10.17, 13:19 | Žinutė # 77
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.06.16

Grupė: Artimas
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 1194
Apdovanojimai: 37
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Meilės dienai artėjant Už artumą Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių
laurintare, parašyk mums receptuką tų įdarytų kotletukų (su nuotraukyte).... 38

O mano jau kepa pietums mėsos apkepas su daržovėmis.
Nieko ypatingo:
Faršą paruošiau kaip kotletams, sudėjau į stiklinį kepimo indą, gražiai išlyginau paviršių, mėsą patepiau pomidorų padažu, tada apkroviau daržovėmis keptomis (morkos, kalafioras, cukinija, prieskoninės žolės, druska, pipirai), išlyginau. Viso to gero viršų aptepiau majonezu, pabarsčiau kmynais ir .... jau kepa. Už pusvalandžio valgysim su karštom bulbikėm.


Atsijungęs
laurintare Data: Šeštadienis, 2009.10.17, 13:57 | Žinutė # 78
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.07.06

Grupė: Lankytojas
Lygis:
Miestas:Palanga-Londonas

Žinutės: 322
Apdovanojimai: 19
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių
Paprastai tie kotletukai gaminasi,tiesiog paruosi mesos farsa kaip ir kotletams,o ydarui virti kiausiniai pjaustosi smulkiai,tada pakepintos morkos ir svogunai,tada galima volioti i dziuveselius arba nevolioti,cia kaip kam patinka,ir kepi,tada dedi troskinti i puoda,padaziukas gali buti ir grybu ir baltas.Fotika esu paskolinusi draugei,tai neturiu kaip ir pasirodyti
Atsijungęs
Gilė Data: Pirmadienis, 2009.10.19, 18:46 | Žinutė # 79
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.06.16

Grupė: Artimas
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 1194
Apdovanojimai: 37
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Meilės dienai artėjant Už artumą Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių
Laurintare, pasirodo, tu diplomuota profė virtuvėje.... Na, o jei nelabai mėgsti sukinėtis apie puodus, tai laikui bėgant vistiek reikės šeimą maitinti, reikės gaminti, suktis... Nelabai ir aš mėgstu, bet REIKIA, ir eini, ir gamini...

Atsijungęs
Gilė Data: Trečiadienis, 2009.11.11, 09:48 | Žinutė # 80
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.06.16

Grupė: Artimas
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 1194
Apdovanojimai: 37
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Meilės dienai artėjant Už artumą Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių
Labai greitai pagaminamas mėsos pyragas, grįžus iš darbo kaip tik kepu, faršą pasiruošiu iš anksto:

MĖSOS PYRAGAS:
1 pakelis Mantingos bemielės tešlos,
kiaulienos ir jautienos maltos (mazdaug 0,5 kg),
100 g varskės,
50 g fermentinio sūrio sutarkuoto,
1 kiaušinio,
krapų (geriausia žali),
mėsos prieskonių.
Iš visų šitų produktų, išskyrus sūrį, paruošti įdarą. Tada imama vienas pakelis Mantingos bemieles tešlos. Pabarstom sūriu ir suvyniojam į ją įdarą. Aptepam viršų kiaušinio plakiniu, kad blizgėtų ir seilės tįstu bežiūrint ir belaukiant kol iškeps.. Kepti maždaug 30 min 170 laipsnių orkaitėje. Skanaus




Paskutinį kartą redaguota Gilė - Trečiadienis, 2009.11.11, 09:50
Atsijungęs
Amforo Data: Ketvirtadienis, 2009.11.12, 18:13 | Žinutė # 81
Ištikimas

  (LT


Registracijos data 2008.06.25

Grupė: Draugas
Lygis:
Miestas:Lietuvos

Žinutės: 188
Apdovanojimai: 30
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Forumo įkvepėja Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių
Quote (Gilė)
Labai greitai pagaminamas mėsos pyragas, grįžus iš darbo kaip tik kepu, faršą pasiruošiu iš anksto:

MĖSOS PYRAGAS:
1 pakelis Mantingos bemielės tešlos,
kiaulienos ir jautienos maltos (mazdaug 0,5 kg),
100 g varskės,
50 g fermentinio sūrio sutarkuoto,
1 kiaušinio,
krapų (geriausia žali),
mėsos prieskonių.
Iš visų šitų produktų, išskyrus sūrį, paruošti įdarą. Tada imama vienas pakelis Mantingos bemieles tešlos. Pabarstom sūriu ir suvyniojam į ją įdarą. Aptepam viršų kiaušinio plakiniu, kad blizgėtų ir seilės tįstu bežiūrint ir belaukiant kol iškeps.. Kepti maždaug 30 min 170 laipsnių orkaitėje. Skanaus


Oi, koks čia skanumėlis. Ačiūūūū, Gile d_daisy
Atsijungęs
Gilė Data: Sekmadienis, 2009.11.22, 09:31 | Žinutė # 82
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.06.16

Grupė: Artimas
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 1194
Apdovanojimai: 37
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Meilės dienai artėjant Už artumą Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių
VIŠTIENOS KEPSNELIAI:

viŠtienos file,
50 gramų čipsų, geriau kad būtų aštresni, pvz, su paprika
1 kiaušinio,
prieskonių,
aliejaus kepimui.

Paukštienos file perpjauti pusiau išilgai, pamušti, o geriausia pirštais "pamaigyti", tiesiog patiesinti, palyginti. Tada vištieną ištrinti vištienos prieskoniais, ir palikti marinuotis apie valandą (galima ir nemarinuoti).
Čipsus susmulkinti rankomis, smulkiai, bet nepersistengti.
Prieš kepant paukštieną pamirkom plaktame kiaušinyje, po to apvoliojam čipsuose (taip, kaip voliojame džiuvėsiuose) ir kepame iš abiejų pusių įkaitintame aliejuje.
Valgėme su ryžiais ir troškintomis daržovėmis: cukinija, morkos, kalafiorai, poras. Skanaus 147


Atsijungęs
Laimuzelele Data: Sekmadienis, 2009.11.29, 17:12 | Žinutė # 83
Ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.11.26

Grupė: Lankytojas
Lygis:
Miestas:Vilnius

Žinutės: 113
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių
Ar matet,norfos parduotuveje,tik joje maciau,yra pabarstai.Jie naudojami mesos,zuvies apvoliojimui.As net zemaicius juose pakocioju.Tai kaip dziuveseliai.Svarbiausia-jie nera saldus!Kiek kartais sugadinama patiekalu su tais dziuveseliais.Yra keliu rusiu ir spalvu!Ismeginau visus,bet labiausiai patiko paprikos skonio ir spalva gaunasi grazi,tada ir valgyt skaniau 27 .Meginkit!Jie verti demesio!
Atsijungęs
Gilė Data: Sekmadienis, 2009.11.29, 18:08 | Žinutė # 84
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.06.16

Grupė: Artimas
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 1194
Apdovanojimai: 37
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Meilės dienai artėjant Už artumą Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių
Laimuzelele, ačiū už parodymą, kad yra tokių pabarstų. Kažkaip gal neatkreipiau dėmesio, nes aš pati pasigaminu džiuvėsius iš batono, kuris jau truputį pasensta, ir nebenorim jo valgyt. Sudžiovinu, sumalu ir visai sėkmingai sunaudoju. Dar į juos įmaišau kokių prieskonių, kartais sezamo sėklų. Bet būtinai pasižiūrėssu ir parduotuvėse, nors Norfos arti mano namų nėra, bet gal Maximoje arba IKI bus?

Atsijungęs
Laimuzelele Data: Sekmadienis, 2009.11.29, 19:03 | Žinutė # 85
Ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.11.26

Grupė: Lankytojas
Lygis:
Miestas:Vilnius

Žinutės: 113
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių
Gile,as taip pat pati visuomet susimalu padziovinta batona.Pabarstus rekomenduoju kaip sioki toki paivairinima.Likus virtu bulviu ar koses,galima padaryt kukulius ir pakociojus ipabarstus paprikos skonio,lyg ir gaunam nauja garnyra.Zemaiciu blynai labai graziai ir skaniai atrodo.Pirmiausia maista pamatom akimis,tai ir vaizdelio norisi grazaus.Stenkimes kasdien padaryt po maza svente prie stalo.Na as tai taip stengiuo ir tada nuotaika gereja,matau kaip mano seimyna sypsosi,dziagiasi.O,vel kazkas naujo 10 .Sie pabarstai yra tik norfos prekybos tinkle,paprastai jie guli prie duonos.Pameginkit,o gal ir patiks.
Atsijungęs
Aukse Data: Sekmadienis, 2009.11.29, 19:49 | Žinutė # 86


  (LT


Registracijos data 2008.05.22

Grupė: administratorius
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 2754
Apdovanojimai: 58
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už svetainės ir forumo įkūrimą Už dalyvavimą konkurse...Meilės dienai artėjant Forumo ir svetainės siela Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Laimuzelele, esu išbandžiusi tuos pabarstus....Bet jie man nelabai 143
Naminiai džiuvesėliai ...patys geriausi 27 p09049
Atsijungęs
Laimuzelele Data: Sekmadienis, 2009.11.29, 20:38 | Žinutė # 87
Ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.11.26

Grupė: Lankytojas
Lygis:
Miestas:Vilnius

Žinutės: 113
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių
Skonio reikalas,nesigincysiu.Bet yra tokiu,kurios net nezino apie ivairias kulinarijos gudrybes.Manau smagu,kad yra svetainiu,kuriose galim dalintis savo patirtim 26 .
Atsijungęs
Gilė Data: Pirmadienis, 2009.11.30, 14:55 | Žinutė # 88
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.06.16

Grupė: Artimas
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 1194
Apdovanojimai: 37
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Meilės dienai artėjant Už artumą Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių
Sveikos, na matau diskusija vyksta.... Liuks.
Aš dar apie džiuvėsėlius, jų būtinai reikia turėti namuose, o kai kartais jų pritraūksta, tai kaip išsigelbėjimas galėtų būti pirkti. Aš ką nors mandriau tai gaminu savaitgaliais, o parbėgus iš darbo 18 val. vakare ne kažką ir beprigalvosi.
Labai mėgstu užsišaldyti produktus, kai reikia "ant strioko". Tai ir virtų bulvių cepelinai, koldūnai, varškėčiai įvairiausi ir t.t. Kai gaminu juos, tai pagaminu daug, tada į dėžutes arba į maišiukus sudedu (sušaldytus jau) ir apsirūpinu kažkiek ekstra atvejui.


Atsijungęs
Laimuzelele Data: Pirmadienis, 2009.11.30, 21:28 | Žinutė # 89
Ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.11.26

Grupė: Lankytojas
Lygis:
Miestas:Vilnius

Žinutės: 113
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių
As anksciau labai taip neskaiciavau ir i kainas maisto neziurejau,reikia ir imu.KRIZE pravere akis ir ismoke 10 .Gilei pritariu.Saunuole,kad susisaldai pacios pagamintu gaminiu.Ir as taip praktikuoju.Kita karta ir ner jegu gamint,tai paiimi ir verdi ar kepi atlaidinus.Ar zinot,kad savanoriu prospekto Cesta yra pigiausia visame Vilniuje!Vistienos krutinele ten kainuoja 11lt,be odeles,kaulu.Ir siaip ten mesa pigi,kokybe gera.Sioj parduotuvej pilna zmoniu visuomet.As nuvaziuoju,priperku,tada isdalinu ir i saldikli.Liuks!
Atsijungęs
Aukse Data: Pirmadienis, 2009.11.30, 22:25 | Žinutė # 90


  (LT


Registracijos data 2008.05.22

Grupė: administratorius
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 2754
Apdovanojimai: 58
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už svetainės ir forumo įkūrimą Už dalyvavimą konkurse...Meilės dienai artėjant Forumo ir svetainės siela Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Gilė, kažkada ir aš prisidarydavau naminių koldūnų, žemaičių blynus, .....netgi lietinius su mėsa užsišaldydavau.....skanumėlis, bet dabar....aptingau girl_blush2
Atsijungęs
Forumas » Kulinarijos klubas » Diskusijos apie maistą » Mūsų skanūs receptukai
Page 6 of 7«124567»
Search:



Nuoširdžiausi sveikinimai šiandien švenčiantiems  gimtadienį

Forumo statistika
Atnaujintos temos Populiariausios temos Šiandien apsilankė Nauji nariai
  • ''a la kavinukė'' - nepraeik pro šalį    
  • Veido priežiūra    
  • Kojų, pėdų priežiūra    
  • papuosalai    
  • Moters sveikata    
  • Pėdkelnės ir viskas apie jas    
  • Probelama su savo svetaine    
  • Mada    
  • Žaidimas 
  • "a la kavinukė" 
  • A la kavinuke 
  • ''a la kavinukė'' - nepraeik pro šalį 
  • Susipažinkime... 
  • Mūsų augintiniai 
  • Kas neaišku, rašykite čia 
  • Pėdkelnės ir viskas apie jas 
  • Anekdotai 
  • Linksmieji vaizdeliai 
  • musikas222  2017.07.27
  • nerijas  2017.07.25
  • jasulaitismarius  2017.07.23
  • romualdasbivainis  2017.07.16
  • jonas9506  2017.07.05
  • simamart  2017.07.02
  • Prettium9576  2017.06.10
  • zitasmaliukiene  2017.05.23
  • amlagro  2017.05.22
  • vaiduokliss  2017.05.19

  • Garbės lenta
    Pagal žinučių kiekį Pagal komentarų kiekį Pagal reputaciją Pagal lygį
  • Aukse (2754)
  • grandma (2497)
  • INDRE-VENE (2040)
  • Laurituke (1911)
  • sonyvega (1222)
  • Gilė (1194)
  • karpis (906)
  • laurintare (322)
  • sandrulia7 (299)
  • roze (262)
  • Aukse (164)
  • grandma (115)
  • INDRE-VENE (59)
  • sonyvega (24)
  • Svaja (22)
  • laurintare (15)
  • banginiukas2 (13)
  • Laurituke (9)
  • Erikatave (8)
  • roze (7)
  • Aukse (10)
  • Laurituke (5)
  • INDRE-VENE (5)
  • Atide (4)
  • sandrulia7 (3)
  • Gilė (3)
  • Aurelija (2)
  • Amforo (2)
  • ♥OhO♥ (1)
  • benitux (1)
  • Aukse grandma 
    INDRE-VENE Laurituke 
    sonyvega Gilė 
    karpis laurintare 
    sandrulia7 roze 


    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2017 Svetainė veikia per ir