;">
Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga
Navigacija


Katalogas
Apie sveikatą [35]
Apie grožį [24]
Tarp mūsų mergaičių... [23]
Kulinarinės gudrybės [36]
ir visa kita, kas susiję su maistu,jo sudėtinėmis dalimis
Kaklaraiščio rišimas [5]
Sportas- geros savijautos šaltinis [14]
Vaikai - tai mūsų turtas [18]
Anglų kalbos pamokėlės [33]
Verti dėmesio straipsniai [7]
Išmintis pagal senolius [16]
Naudinga informacija [10]


Pranešimų lietus


Laisvalaikis



Tegu skamba muzika Tavo širdyje...




    Nusišypsok...


    Komentarai


    Naujausi nariai
  • sodybasvetaine  2023.12.28
  • developperhanane  2023.11.10
  • sebastiankr72  2023.10.30
  • karilekamo  2023.07.27
  • mariuspijunas  2023.06.28
  • edvinasum  2023.06.23
  • tylingotofoto  2023.05.16
  • airidask  2023.01.30
  • msimanskis  2022.07.12
  • oxioxi  2022.06.18

  • Narių statistika
    Iš viso
    7012
    Per mėnesį: 0
    Per savaitę: 0
    Vakar: 0
    Šiandien: 0


    Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
    Pagrindinis » 2009 » Sausis » 4 » Mėsos valgytojų tipai: išsiaiškink, kas esi
    21:47
    Mėsos valgytojų tipai: išsiaiškink, kas esi

    Pasakyk kokią mėsą valgai, pasakysiu kas esi

    Mėsos mėgėjai yra ryžtingi ir sąmojingi. Šie žmonės gyvenimo vairą laiko tvirtai abiem rankomis ir nesivaiko lengvų pergalių – juos domina tik rimti iššūkiai.

    Tai neabejotinai puikios savybės, tačiau nuo to dažnai nukenčia asmeniniai santykiai. Mėsos mėgėjui meilė sukelia euforiją, bet meilės reikaluose jie yra nepastovūs – vieną dieną aistringi, o kitą dieną apatiški. Per didelis gyvulinių baltymų vartojimas gali sukelti dirglumą, virškinimo problemas ar net viršsvorį.

    Jautienos ir veršienos mėgėjai

    Tai kūrybingi, kupini idėjų ir dosnūs žmonės, labai nepastovūs verslo reikaluose. Nepaisant sumanumo, šie žmonės neranda savo vietos verslo pasaulyje, nes mėgsta priimti spontaniškus ir visiškai neapgalvotus sprendimus.

    Kiaulienos mėgėjai

    Šie žmonės yra komunikabilūs ir kruopščiai atlieka jiems patikėtas užduotis, tačiau dažnai pervertina savo galimybes ir dėl nesėkmių yra linkę kaltinti kitus. Moterys yra ramesnės, pasitikinčios savimi ir mėgsta aukotis dėl idealų.

    Paukštienos mėgėjai

    Šie žmonės turi labai išvystytus analitinius sugebėjimus, todėl dažnai užlipa ant aukščiausio karjeros laiptelio arba pradeda savo verslą. Jie labai komunikabilūs, bet ir mėgsta skleisti paskalas. Jiems sekasi širdies reikaluose, tačiau turėtų išmokti pažaboti nepastovumą ir polinkį į neištikimybę.

    Jūros gėrybių smaguriautojai

    Kaip ir tylūs bei ramūs jūros gyventojai, jais besimėgaujantys žmonės taip pat yra santūrūs, mąslūs, atidžiai išklausantys pašnekovai ir ištikimi draugai. Jie nemėgsta reikštis verslo sferoje. Dėl įgimto atsargumo, šie žmonės tikslų siekia labai ilgai ir labai sunkiai. Tai ištikimi partneriai, nemėgstantys rodyti savo jausmų. Jei jų pašnekovas mąsto kitaip, jie supyksta, tačiau vėliau atsiprašinėja ir ilgai graužiasi.

    Krabų valgytojai

    Krabų valgytojai yra dosnūs ir kilniadvasiški. Žmonės jais pasitiki, todėl jie turi daug draugų, ypač priešingos lyties. Verslo srityje sprendimus priima lėtai, bet viską daro konkrečiai, todėl pasiekia pavydėtinų rezultatų. Meilės reikaluose vyrai yra ištikimi ir sąžiningi, o moterims reikia partnerio su stipriu erotiniu impulsu.

    Kalmarų mėgėjai

    Kalmarų mėgėjai turi verslininko gyslelę, yra ypač visuomeniški ir labai jautrūs. Lengvai pravirksta, todėl kartais yra linkę tapti savo pačių jausmų aukomis. Bėgant metams, jų aistra partneriui slopsta, tačiau visuomet padeda artimiesiems ir kitiems žmonėms. Nepaisant to, kad jie yra labai uolūs darbuotojai, sėkmingos karjeros pasiekia tik tada, jei tikrai mėgsta savo darbą.

    Aštuonkojų valgytojai

    Tai šviesios, išdidžios, mylinčios ir komunikabilios asmenybės. Puikiai moka pasinaudoti gyvenimo siūlomomis galimybėmis, todėl dažnai daug pasiekia karjeros srityje. Širdies reikaluose yra labai rimti. Šie žmonės moka kurstyti šeimos židinį ir rūpintis artimiausiais žmonėmis.

    Tunų valgytojai

    Jie turėtų kaltinti savo skonį ir požiūrį, nes vyrai yra apsigimę avantiūristai, o moterys, iš pažiūros ramios ir abejingos, greitai pameta galvą.

    Lašišos valgytojai

    Sėkmės siekia taktiškai ir jiems dažniausiai pasiseka. Negali pasigirti fenomenalia atmintimi, tačiau yra uolūs, darbštūs ir užsispyrę. Jiems sunku gyventi su kuo nors kartu, tad meilės fronte jiems sekasi sunkiai.

    Kategorija: Verti dėmesio straipsniai | Peržiūra: 2508 | Įkelta: Aukse
    Iš viso komentarų: 1
    0  
    1 Devin   (2012.03.06 08:38) [Failas]
    pakibo , bikzuo nera tinkami zodziai. Tai labiau panasu i nesvaru zaidima.Mano atveju, siame bloge as rasau savo idejas, mintis ir dalinuosi su zmonemis. Jeigu jiems patinka tai, ka darau, tai jie uzsiprenumeruoja siuos 5 patarimus kertines idejas. Kurios yra tikrai kertines (nerasyciau, jeigu nebuciau to isbandes pats).be to, siame blog'e nieko nepardavineju, tai darau kitose svetainese, skirtose pardavimams.bet jeigu jums idomu panagrineti sias ir kitas su internetiniu marketingu susijusias temas, parasykite man ir galbut atrasime ka nors bendro, sukursime koki idomu ir naudinga zmonems projekta. Ir galbut jusu noras per keyworda reklama internete pasiekti pirma google rezultatu puslapi bus dar greiciau pasiektas Aciu uz klausimus.Martynas

    Tik registruoti vartotojai gali komentuoti
    [ Registracija | Prisijungti ]
     



     Atvykote kaip: Svečias



    Svečias

    Malonu JUS čia matyti!




    Kalendorius
    «  Sausis 2009  »
    SPrATrKPnŠ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031





    Paieška


    Draugai/Reklama


    Atsitiktinis straipsnis


    Įvertinimas
    Jūsų nuomonė apie svetainę
    Iš viso: 1319
    Ačiū už atsakymą


    Lankomumas


    Apklausa
    Kaip sužinojoe apie šią svetainę?
    Iš viso: 911
    Ačiū už atsakymą



    Statistika

    Iš viso 1
    Svečias 1
    Šiuo metu prisijungę 0


     

    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2024