Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga
Navigacija


Katalogas
Tikriems gurmanams [3]
Sriubos,šiupiniai [12]
Pasiruoškim žiemai [11]
Žuvies ir jūros gėrybių patiekalai [14]
Knygos,žurnalai [7]
Online skaitykla [23]
Kruopos, miltiniai patiekalai [6]
Mėsos patiekalai [20]
Šventiniai patiekalai [27]
Kulinarinė kelionė [20]
Gėrimai, kokteiliai [24]
Nesaldūs kepiniai [13]
Daržovės,vaisiai [12]
Saldieji patiekalai [22]
Užkandžiai ir salotos [5]
Gėrybės iš miško [4]
Gaminkime kartu .... [4]


Pranešimų lietus


Laisvalaikis



Tegu skamba muzika Tavo širdyje...




    Nusišypsok...


    Komentarai


    Naujausi nariai
  • sodybasvetaine  2023.12.28
  • developperhanane  2023.11.10
  • sebastiankr72  2023.10.30
  • karilekamo  2023.07.27
  • mariuspijunas  2023.06.28
  • edvinasum  2023.06.23
  • tylingotofoto  2023.05.16
  • airidask  2023.01.30
  • msimanskis  2022.07.12
  • oxioxi  2022.06.18

  • Narių statistika
    Iš viso
    7012
    Per mėnesį: 0
    Per savaitę: 0
    Vakar: 0
    Šiandien: 0


    Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
    Pagrindinis » Katalogas » Žuvies ir jūros gėrybių patiekalai

    Krevečių ir vištienos vėrinukai



    • 10 nelukštentų krevečių
    • 2 viščiukų krūtinėlių filė be odos
    • 2 skiltelių česnako
    • aitriosios paprikos
    • žiupsnio kalendrų sėklų
    • 8 šaukštų alyvuogių aliejaus
    • druskos, pipirų
    • vienos citrinos sulčių
     

    Krevetes nuplauti, nuvarvinti. Vištieną nuplauti, nusausinti ir supjaustyti į dešimt vienodo dydžio gabaliukų.

    Česnaką išspausti, papriką sukapoti, kalendras sugrūsti, išmaišyti su aliejumi, prieskoniais. Užpilti krevetes ir mėsą.

    Po 1 val. krevetes ir mėsą išimti iš marinato. Vištieną apkepinti. Ant medinių pagaliukų paeiliui suverti krevetes su vištiena.

    Marinatą įkaitinti keptuvėje. Jame pakepinti vėrinukus, pašlakstyti citrinos sultimis. Patiekti su citrinos skiltelėmis.

     
    Kategorija: Žuvies ir jūros gėrybių patiekalai | Įkelta: Aukse (2009.01.23)
    Peržiūra: 2502 | Komentarai: 1
    Iš viso komentarų: 1
    0  
    1 Mikase   (2009.01.26 18:40) [Failas]
    Nesu niekad pirkusi kreveciu, bet noreciau jas "isbandyti" ant vyro. Gal kas padetu ir paaiskintu, kaip krevetes islukstenti ? loungelizardb
    Atakymas: Kaire ranka reikia paimti krevetę už galvutės, ją stipriai suspausti, o paskui dešine perlaužti nugarėlę. Po to šarvas atsiskiria nuo uodegos, kurios mėsa lieka kliento rankose. Taip paruošiamos dvi trys krevetės, paskui nušluostomi pirštai ir pradedama valgyti (pirštais arba šakute). Juodi žarnelių siūlai pašalinami peiliu žuviai arba šakute. Krevečių mėsa valgoma arba be priedų, arba smeigiama šakute ir dažoma į padažą, kurio iš padažinių įdedama į kliento lėkštę.

    Tik registruoti vartotojai gali komentuoti
    [ Registracija | Prisijungti ]
     



     Atvykote kaip: Svečias



    Svečias

    Malonu JUS čia matyti!




    Kalendorius





    Paieška


    Draugai/Reklama


    Atsitiktinis straipsnis


    Įvertinimas
    Jūsų nuomonė apie svetainę
    Iš viso: 1319
    Ačiū už atsakymą


    Lankomumas


    Apklausa
    Kaip sužinojoe apie šią svetainę?
    Iš viso: 911
    Ačiū už atsakymą



    Statistika

    Iš viso 2
    Svečias 2
    Šiuo metu prisijungę 0


     

    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2024