Auksės svetainė - kulinarija
Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga
Navigacija


Katalogas
Paprika [3]
Bulvė [9]
Obuoliai [0]


Pranešimų lietus


Laisvalaikis



Tegu skamba muzika Tavo širdyje...




    Nusišypsok...


    Komentarai


    Naujausi nariai
  • Dijana7811  2017.01.19
  • maryteiskova  2017.01.18
  • lapakrite  2017.01.17
  • ASzivie  2017.01.14
  • linamiltenyte  2017.01.13
  • irenvika  2017.01.05
  • daiva11  2017.01.04
  • lickanarturas  2016.12.29
  • irenausa  2016.12.26
  • Eneta  2016.12.22

  • Narių statistika
    Iš viso
    6900
    Per mėnesį: 9
    Per savaitę: 3
    Vakar: 0
    Šiandien: 0


    Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
    Pagrindinis » Katalogas » Daržovės,vaisiai » Paprika

    VARŠKE ĮDARYTOS PAPRIKOS
    *200 g varškės sūrio,
    *2 paprikos,
    *1 skiltelė česnako,
    *2 kietai virti kiaušiniai,
    *150 g grietinės,
    *1 šaukštas citrinos sulčių,
    *1 šaukštas pomidorų pastos,
    *1 šaukštelis muskato riešuto,
    *1 šaukštelis smulkintų žalūmynų
     

    Kiaušinius aplupti ir pertrinti per sietelį, ir sumaišyti su pertrintu sūriu, grietine, pomidorų pasta, muskatu, česnaku, žalumynais ir druska. viską išmaišyti iki vientisos masės.
    Paprikas nuplauti, nupjauti viršūnėles ir išvalyti vidų. Įdarą sudėti į paprikas ir atšaldyti.
    Galima patiekti prie jautienos patiekalų.
    Kategorija: Paprika | Įkelta: Aukse (2008.11.26)
    Peržiūra: 580
    Iš viso komentarų: 0
    Tik registruoti vartotojai gali komentuoti
    [ Registracija | Prisijungti ]
     



     Atvykote kaip: Svečias



    Svečias

    Malonu JUS čia matyti!

      Svetainės taisyklės


    Kalendorius



    skaičiuotuvas


    Paieška


    Draugai/Reklama


    Atsitiktinis straipsnis


    Įvertinimas
    Jūsų nuomonė apie svetainę
    Iš viso: 1311
    Ačiū už atsakymą


    Lankomumas


    Apklausa
    Kaip sužinojoe apie šią svetainę?
    Iš viso: 905
    Ačiū už atsakymą



    Statistika

    Iš viso 1
    Svečias 1
    Šiuo metu prisijungę 0




    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2017