Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga
Navigacija


Katalogas
Iš serijos ''Vaikų gimtadienis" [2]
Iš serijos ''Kalėdos'' [10]
Iš serijos ''Helovynas'' [8]
Iš serijos ''Velykos'' [7]


Pranešimų lietus


Laisvalaikis



Tegu skamba muzika Tavo širdyje...




    Nusišypsok...


    Komentarai


    Naujausi nariai
  • lempukasc  2018.02.21
  • justekuizaityte  2018.02.04
  • ulce  2018.01.30
  • loretapaulauskiene106  2018.01.02
  • kapuplesike  2017.12.31
  • bozemoj  2017.12.19
  • liudowika  2017.12.06
  • valentinaj72  2017.12.05
  • jakstys9  2017.12.05
  • vseniuniene  2017.11.30

  • Narių statistika
    Iš viso
    6950
    Per mėnesį: 3
    Per savaitę: 1
    Vakar: 0
    Šiandien: 0


    Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
    Pagrindinis » Katalogas » Šventiniai patiekalai » Iš serijos ''Velykos''

    Velykinė grikių boba
    *250 g grikių miltų
    *100 g kvietinių miltų
    *200 g sviesto
    *2 kiaušiniai
    *1 stiklinė cukraus
    *100 g lazdyno riešutų
    *vanilinio cukraus, kepimo miltelių, šokolado

    Kiaušinių trynius, sviestą ir cukrų išsukti iki purumo, tada suberti miltus, kepimo miltelius ir riešutus, gerai išmaišyti. Atskirai išplaktus baltymus sudėti atsargiai, pamažu išmaišyti. Kepti orkaitėje riebalais išteptoje formoje apie 1val., temperatūra – 180–200 o C.

    Kategorija: Iš serijos ''Velykos'' | Įkelta: Aukse (2009.02.19)
    Peržiūra: 1118
    Iš viso komentarų: 0
    Tik registruoti vartotojai gali komentuoti
    [ Registracija | Prisijungti ]
     



     Atvykote kaip: Svečias



    Svečias

    Malonu JUS čia matyti!

      Svetainės taisyklės


    Kalendorius



    skaičiuotuvas


    Paieška


    Draugai/Reklama


    Atsitiktinis straipsnis


    Įvertinimas
    Jūsų nuomonė apie svetainę
    Iš viso: 1313
    Ačiū už atsakymą


    Lankomumas


    Apklausa
    Kaip sužinojoe apie šią svetainę?
    Iš viso: 909
    Ačiū už atsakymą



    Statistika

    Iš viso 2
    Svečias 2
    Šiuo metu prisijungę 0




    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2018