*200 g Šviesių ir tamsių vynuogių *2 nedidelių bananų *2 šaukštų citrinų ar apelsinų sulčių *2 mandarinų ar apelsinų *1 obuolio *1 kriaušės *8 pailgų sausainėlių (vamzdelių) *300g šokolado su įdaru, su medumi, riešutais ir romu *200g Grietinėlės
Žinoma, produktai gali būti ir pakeisti į Jūsų mėgiamiausius.
Vaisius nuplaukite.
Vynuoges nuskabykite nuo šakelių, o nuluptus bananus supjaustykite griežinėliais ir pašlakstykite citrinos ar apelsino sultimis.
Mandarinus padalinkite skiltelėmis.
Obuolį ir kriaušę nulupkite ir padalinkite į keturias dalis.
Paruoštus vaisius sudėkite į atskirus dubenėlius kiekvienam svečiui.
Sausainėlius padėkite ant dubenėlių su vaisiais.
Sulaužytą šokoladą sudėkite į karščiui atsparų indą.
Užpilkite grietinėle ir ištirpinkite.
Ištirpusį šokoladą perpilkite į molinį dubenį ir pastatykite ant stovelio su žvakele.