Auksės svetainė - kulinarija
Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga
Navigacija


Katalogas
Vištiena [10]
Kiauliena [6]
Jautiena [2]
Kalakutiena [1]
Patiekalai su antimi [1]


Pranešimų lietus


Laisvalaikis



Tegu skamba muzika Tavo širdyje...




    Nusišypsok...


    Komentarai


    Naujausi nariai
  • jurategasparaviciene  2016.12.02
  • irenosk  2016.11.28
  • liudmilaradaviciene  2016.11.25
  • onute1958  2016.11.21
  • dovarniukas  2016.11.21
  • ditora  2016.11.21
  • nireglina  2016.11.19
  • laurabaskeviciene  2016.11.19
  • bedarbe  2016.11.18
  • rajunciute92  2016.11.17

  • Narių statistika
    Iš viso
    6887
    Per mėnesį: 15
    Per savaitę: 2
    Vakar: 0
    Šiandien: 0


    Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
    Pagrindinis » Katalogas » Mėsos patiekalai » Vištiena

    Andy receptai: „Šokantis viščiukas”(video)


    Andy receptai: „Šokantis viščiukas”

    Sultinga ir aromatinga kepta vištiena, tikrai greitai paruošiama.

    Jums reikės:
    1. 1 viščiuko;
    2. 15-20 česnako skiltelių;
    3. Padažui: jūsų mėgstamų vaisių sulčių, žuvies padažo, šiek tiek vyno acto bei sojų padažo;
    4. Šviežių daržovių garnyrui.

    Kaip paruošti „Šokantį viščiuką”?
    Susmaigstome viščiuką ir į įpjovimus įstumiame česnako skilteles. Į nedidelį stiklainį supilame viską, ko reikia padažui. Imame skardą, viduryje statome stiklainį su padažu, ant jo „užmauname” viščiuką. Prieš pašaudami į orkaitę, beriame aplinkui druską, ja įtriname ir patį viščiuką. Įkaitiname orkaitę iki 300 ° C ir kepame apie valandą. Ištraukę viščiuką, atsargiai jį nukeliame nuo stiklainio su padažu. Patiekiame pagardinę tuo pačiu padažu ir šviežiomis daržovėmis.

    eguru pataria
    Jeigu aplink viščiuką pribersime druskos ir ja įtrinsime patį viščiuką, druska sugers riebalus ir valgant vištieną nebus jaučiamas riebus poskonis.

       Skanaus maisto guru
      Andy Hernandezas
      Fotografas ir „Woo” direktorius


    Gaminti Andy išmoko keliaudamas po pasaulį kaip „Newsweek” fotografas, kiekvienoj kelionėj ragaudavęs geriausių patiekalų restoranuose ir gatvėj. Tad šiandien gamindamas į patiekalą jis sudeda ne tik ingredientus, bet ir įspūdžius bei prisiminimus, atkurdamas unikalius kvapus ir skonius iš įvairiausių šalių. „Aš gaminu maistą instinktyviai” - teigia Andy, ir mus ragina improvizuoti ir atrasti skonį, kuris patinka mums.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Kategorija: Vištiena | Įkelta: Aukse (2009.03.27)
    Peržiūra: 1403
    Iš viso komentarų: 0
    Tik registruoti vartotojai gali komentuoti
    [ Registracija | Prisijungti ]
     



     Atvykote kaip: Svečias



    Svečias

    Malonu JUS čia matyti!

      Svetainės taisyklės


    Kalendorius



    skaičiuotuvas


    Paieška


    Draugai/Reklama


    Atsitiktinis straipsnis


    Įvertinimas
    Jūsų nuomonė apie svetainę
    Iš viso: 1310
    Ačiū už atsakymą


    Lankomumas


    Apklausa
    Kaip sužinojoe apie šią svetainę?
    Iš viso: 904
    Ačiū už atsakymą



    Statistika

    Iš viso 1
    Svečias 1
    Šiuo metu prisijungę 0




    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2016