Auksės svetainė - kulinarija
Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga
Navigacija


Katalogas
Grybai [4]
Uogos [0]


Pranešimų lietus


Laisvalaikis



Tegu skamba muzika Tavo širdyje...




    Nusišypsok...


    Komentarai


    Naujausi nariai
  • meduna10  2017.02.23
  • rysysx  2017.02.22
  • dzestuje  2017.02.18
  • jbuisiene  2017.02.14
  • genechotuliova  2017.01.30
  • 756453  2017.01.22
  • Dijana7811  2017.01.19
  • maryteiskova  2017.01.18
  • lapakrite  2017.01.17
  • ASzivie  2017.01.14

  • Narių statistika
    Iš viso
    6906
    Per mėnesį: 5
    Per savaitę: 3
    Vakar: 0
    Šiandien: 2


    Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
    Pagrindinis » Katalogas » Gėrybės iš miško » Grybai

    Grybų kotletai
    *0,5 kg virtų grybų,
    * 2 kiaušinių,
    *3 šaukštų majonezo,
    * 2 šaukštų grietinės,
    * 3 šaukštų krakmolo,
    *2-3 šaukštų miltų,
    * aliejaus,
    *druskos

    Nuvalytus grybus pavirkite 5-10 min., nukoškite (jei patiekalą gaminsite iš baravykų ar raudonviršių, jų nevirkite tik nuvalykite, nuplaukite ir susmulkinkite). Kiaušinius, majonezą, grietinę išplakite, įberkite krakmolą, miltus, išmaišykite. Pasūdykite. Į tešlą sudėkite susmulkintus grybus ir dar kartą atsargiai išmaišykite. Formuokite kotletus ir kepkite įkaitintame aliejuje.
    Patiekite su bulvėmis ir padažu. Galite valgyti ir atvėsusius
    Kategorija: Grybai | Įkelta: Aukse (2008.11.26)
    Peržiūra: 808
    Iš viso komentarų: 0
    Tik registruoti vartotojai gali komentuoti
    [ Registracija | Prisijungti ]
     



     Atvykote kaip: Svečias



    Svečias

    Malonu JUS čia matyti!

      Svetainės taisyklės


    Kalendorius



    skaičiuotuvas


    Paieška


    Draugai/Reklama


    Atsitiktinis straipsnis


    Įvertinimas
    Jūsų nuomonė apie svetainę
    Iš viso: 1311
    Ačiū už atsakymą


    Lankomumas


    Apklausa
    Kaip sužinojoe apie šią svetainę?
    Iš viso: 905
    Ačiū už atsakymą



    Statistika

    Iš viso 1
    Svečias 1
    Šiuo metu prisijungę 0




    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2017