Anekdotai
|
|
Aukse |
Data: Trečiadienis, 2012.05.02, 08:55 | Žinutė # 211 |
Registracijos data 2008.05.22
Grupė: administratorius Lygis:
Žinutės: 2754
| |
Sunkus tas gyvenimas
Sunku tiems vyrams: Neturi "kieto" automobilio ir buto - fu, lochas. O jeigu turi - tėvai nupirko, jeigu pats - reiškia kreditą ėmei. Už grynuosius - banditas. Jeigu eini su visom į kairę ir į dešinę - mergišius, jeigu ne - impotentas. Turi merginą - sėdi po padu. Neturi - nevykėlis. Mokaisi - botanikas, nesimokai - kvailys. Neakivaizdininkas - už pinigus. Nedirbi - alfonsas ir tinginys. Eini, dirbi ir girdi: ot, darbas tipo, negalėjai nieko geresnio susirasti? Sėdi namie - snobas. Tūsinies - negalvoji apie ateitį. Anksti vedei - debilas, vėlai vedei - debilas, nevedei - debilas...
Moterims irgi nelengva: Nusipirkau batus - nėra sijono. Nusipirkau sijoną - nėra palaidinės. Nusipirkau palaidinę - nėra striukės. Nusipirkau striukę - nėra rankinės. Nusipirkau rankinę - batai netinka...[/size] |
Atsijungęs |
| |
Gilė |
Data: Penktadienis, 2012.05.11, 16:18 | Žinutė # 212 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.06.16
Grupė: Artimas Lygis:
Žinutės: 1194
| |
Guli senas suvalkietis mirties patale, šalia jo lovos stovi visa šeima, visi nuliūdę, nori atsisveikinti su seneliu.. Staiga suvalkietis prabyla drebančiu balsu: - Ar mano žmona čia? - Čia aš, mielasis, čia! - atsako žmona. - Ar mano vaikai čia? - Taip tėveli, mes šalia tavęs stovim! - atsako nuliūdę vaikai. - O mano anūkai čia? - Taip seneli, mes visi čia! Visa tavo šeima! - Tai kokio velnio šviesa virtuvėj palikta?
Paskutinį kartą redaguota Gilė - Penktadienis, 2012.05.11, 16:19 |
Atsijungęs |
| |
karilekamo |
Data: Penktadienis, 2023.07.28, 10:30 | Žinutė # 213 |
Laukiamas narys
Registracijos data 2023.07.27
Grupė: Narys Lygis:
Žinutės: 18
Apdovanojimai: 0 Lytis: Moteris
Įvertinimas
| |