Auksės svetainė - kulinarija
Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga
Navigacija


Katalogas
Tikriems gurmanams [3]
Sriubos,šiupiniai [12]
Pasiruoškim žiemai [11]
Žuvies ir jūros gėrybių patiekalai [14]
Knygos,žurnalai [7]
Online skaitykla [23]
Kruopos, miltiniai patiekalai [6]
Mėsos patiekalai [20]
Šventiniai patiekalai [27]
Kulinarinė kelionė [20]
Gėrimai, kokteiliai [24]
Nesaldūs kepiniai [13]
Daržovės,vaisiai [12]
Saldieji patiekalai [22]
Užkandžiai ir salotos [5]
Gėrybės iš miško [4]
Gaminkime kartu .... [4]


Pranešimų lietus


Laisvalaikis



Tegu skamba muzika Tavo širdyje...




    Nusišypsok...


    Komentarai


    Naujausi nariai
  • meduna10  2017.02.23
  • rysysx  2017.02.22
  • dzestuje  2017.02.18
  • jbuisiene  2017.02.14
  • genechotuliova  2017.01.30
  • 756453  2017.01.22
  • Dijana7811  2017.01.19
  • maryteiskova  2017.01.18
  • lapakrite  2017.01.17
  • ASzivie  2017.01.14

  • Narių statistika
    Iš viso
    6906
    Per mėnesį: 5
    Per savaitę: 2
    Vakar: 0
    Šiandien: 0


    Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
    Pagrindinis » Katalogas » Žuvies ir jūros gėrybių patiekalai

    Žuvienė
    *1 svogūnas,
    *česnako,
    *150 g bulvių,
    *150 g morkų,
    *100 g pankolio,
    *30 g lapinių salierų,
    *1 šaukštas alyvuogių aliejaus,
    *200 g buteliuko žuvies padažo,
    *atskiesto 400 g vandens,
    *400 g žuvies filė (lašišos, raudonojo ešerio ar kurios kitos),
    *80 g porų,
    *1 pomidoras,
    *6-8 šalavijų lapai,
    *200 g baltojo vyno,
    *¾ šaukštelio jūros druskos,
    *šviežiai maltų pipirų.

    Pradžioje paruošti daržoves: nuvalytus svogūną, česnaką smulkiai supjaustyti; bulves, morkas supjaustyti mažais kubeliais; pankolį, salierų lapus smulkiai supjaustyti. Puode įkaitinti alyvą, joje pakepinti svogūną, česnaką, sudėti bulves, morkas, supilti žuvies padažą, atskiestą vandeniu, užvirinti, pavirti 5 min., sudėti pankolį, salieras, pavirti dar 5 min. Žuvies filė susmulkinti šaukštelio dydžio gabalėliais, sudėti į sultinį ir pavirti 10 min. Supilti baltąjį vyną. Porą supjaustyti smulkiais žiedeliais, pomidorą, petražoles, šalaviją supjaustyti labai smulkiai, viską sudėti į karštą sriubą, paskaninti šviežiai maltais pipirais, jūros druska.

    Kategorija: Žuvies ir jūros gėrybių patiekalai | Įkelta: Aukse (2009.03.05)
    Peržiūra: 627
    Iš viso komentarų: 0
    Tik registruoti vartotojai gali komentuoti
    [ Registracija | Prisijungti ]
     



     Atvykote kaip: Svečias



    Svečias

    Malonu JUS čia matyti!

      Svetainės taisyklės


    Kalendorius



    skaičiuotuvas


    Paieška


    Draugai/Reklama


    Atsitiktinis straipsnis


    Įvertinimas
    Jūsų nuomonė apie svetainę
    Iš viso: 1311
    Ačiū už atsakymą


    Lankomumas


    Apklausa
    Kaip sužinojoe apie šią svetainę?
    Iš viso: 905
    Ačiū už atsakymą



    Statistika

    Iš viso 1
    Svečias 1
    Šiuo metu prisijungę 0




    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2017