Navigacija |
|
|
Katalogas |
|
|
Pranešimų lietus |
|
|
Laisvalaikis |
|
|
Tegu skamba muzika Tavo širdyje...
|
|
|
Nusišypsok... |
|
|
Komentarai |
|
|
|
| | |
|
Rūtos Sčiogolevaitės varškės apkepas su juodos duonos trupiniais
Reikia:
- trijų pakelių (600 g) varškės,
- dviejų stiklinių juodos duonos trupinių,
- 50 g sviesto,
- keturių šaukštų miltų,
- 1,5 stiklinės cukraus,
- 300 g grietinės,
- 150 g grietinėlės,
- trupučio vanilinio cukraus,
- vieno šaukštelio kepimo miltelių,
- trupučio druskos,
- cinamono,
- vienos citrina,
- pusės stiklinės migdolų plokštelių.
Varškę sutriname, maišydami įberiame cukrų bei vanilinį cukrų, įdedame
grietinę, trynius, nutarkuotą citrinos žievelę, pusės citrinos sultis, truputį
druskos. Gerai išmaišę, dalimis dedame miltus, sumaišytus su kepimo
milteliais. Dalimis dedame ir plaktos grietinėlės (tai vieno, tai kito). Tada
sudedame plaktus baltymus. Skardą palaistome ištirpintu sviestu, paskirstome 1
stiklinę duonos trupinių, pabarstome cinamonu, supilame varškės masę. Viršų
pabarstome duonos trupiniais, migdolų plokštelėmis. Kepame vidutinio karštumo
orkaitėje, kol apkepas gražiai apskrus.
šaltinis...Lietuvos sveikata
|
Kategorija: Varškė ir jos gaminiai | Įkelta: Aukse (2009.03.13)
|
Peržiūra: 1648
|
| |
| | |
| | |
|
|
Atvykote kaip: Svečias
Svečias
Malonu JUS čia matyti!
|
|
Kalendorius |
| |
Paieška |
|
|
Draugai/Reklama
|
|
|
Atsitiktinis straipsnis |
| |
Įvertinimas |
| |
Lankomumas |
| |
Apklausa |
|
|
Statistika |
Iš viso 2 Svečias 2 Šiuo metu prisijungę 0
|
|
|