Navigacija |
|
![](/img/bsin3.png) |
Katalogas |
|
![](/img/bsin3.png) |
Pranešimų lietus |
|
![](/img/bsin3.png) |
Laisvalaikis |
|
![](/img/bsin3.png) |
Tegu skamba muzika Tavo širdyje...
|
|
![](/img/bsin3.png) |
Nusišypsok... |
|
![](/img/bsin3.png) |
Komentarai |
|
![](/img/bsin3.png) |
|
![](/img/nvl.png) | | ![](/img/nvp.png) |
|
Pagrindinis » 2008 » Birželis » 12 » Virimo, troškinimo, kepimo trukmė
18:48 Virimo, troškinimo, kepimo trukmė |
Virimas *Jautiena, aviena - 1,5-2 vai. *Veršiena - 1-1,5 vai. *Kiauliena - 1,5 val. *Triušiena -30-40 min. *Žąsiena, kalakutiena - 1,5-2 val. *Vištiena - 25-35 min. *Žuvis - 20-25 min. *Bulvės - 30 min. *Raudonieji burokėliai (nelupti) - 1,5 vai. *Žirniai - 1,5 val. *Supjaustytos morkos, kopūstai - 25 min.
Troškinimas
*Daržovės (pjaustytos) - 1-1,5 val. *Jautiena, aviena - 1,5-2 val. *Žuvis - 1-1,5 val.
Kepimas keptuvėje
*Bulvės (supjaustytos) - 20 min. *Žuvis (supjaustyta) - 20 min. *Mėsa (maži gabalėliai) - 10-25 min.
Kepimas orkaitėje
*Jautiena, aviena - 1,5-2 val. *Viščiukas - 30 min. *Žąsis, kalakutas -1,5 val. *Antis - 1 val.
|
Kategorija: Kulinarinės gudrybės |
Peržiūra: 9931 |
Įkelta: Aukse
|
| |
![](/img/nvl.png) | | ![](/img/nvp.png) |
|
|
Atvykote kaip: Svečias
![Svečias](//aukse.ucoz.com/questionmark01.gif)
Svečias
Malonu JUS čia matyti!
|
![](/img/borange3.png) |
Kalendorius |
| ![](/img/borange3.png) |
Paieška |
|
![](/img/borange3.png) |
Draugai/Reklama
|
|
![](/img/borange3.png) |
Atsitiktinis straipsnis |
| ![](/img/borange3.png) |
Įvertinimas |
| ![](/img/borange3.png) |
Lankomumas |
| ![](/img/borange3.png) |
Apklausa |
|
![](/img/borange3.png) |
Statistika |
![](/stat/1722070036)
Iš viso 16 Svečias 16 Šiuo metu prisijungę 0
|
![](/img/borange3.png) |
|