Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga
Navigacija


Katalogas
Vištiena [10]
Kiauliena [6]
Jautiena [2]
Kalakutiena [1]
Patiekalai su antimi [1]


Pranešimų lietus


Laisvalaikis



Tegu skamba muzika Tavo širdyje...




    Nusišypsok...


    Komentarai


    Naujausi nariai
  • jasulaitismarius  2017.07.23
  • romualdasbivainis  2017.07.16
  • jonas9506  2017.07.05
  • simamart  2017.07.02
  • Prettium9576  2017.06.10
  • zitasmaliukiene  2017.05.23
  • amlagro  2017.05.22
  • vaiduokliss  2017.05.19
  • antonovagalia2016  2017.05.15
  • gintareseluchina  2017.05.02

  • Narių statistika
    Iš viso
    6922
    Per mėnesį: 4
    Per savaitę: 1
    Vakar: 0
    Šiandien: 1


    Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
    Pagrindinis » Katalogas » Mėsos patiekalai » Vištiena

    Vištienos šašlykai su agurkų padažu

    Prie vištienos puikiai dera originalus agurkų padažas.

    4 porcijoms jums reikės:

    4 vištienos krūtinėlių filė,
    druskos,
    maltų juodųjų pipirų,
    1 citrinos,
    4 valg. šaukštų šašlykų padažo,
    450 g jogurto,
    2 valg. šaukštų augalinio aliejaus,
    1 česnako skiltelės,
    1 agurko,
    1 valg. šaukšto kapotų petražolių,
    žiupsnelio maltų kmynų,
    žiupsnelio kalendros,
    žiupsnelio mėtų lapelių.

    Vištienos krūtinėlių filė supjaustykite kubeliais ir suberkite į plokščią dubenį. Apibarstykite druska, maltais juodaisiais pipirais, užpilkite citrinų sultimis ir palikite pusvalandžiui pastovėti.

    Pagaminkite marinatą. Šašlykų padažą sumaišykite su 200 g jogurto ir augaliniu aliejumi. Česnako skiltelę nulupkite, sutrinkite rankiniu presu ir įmaišykite į marinatą. Paruoštu marinatu užpilkite vištienos kubelius, gerai išmaišykite, uždenkite dubenį aliuminio folijos lakštu ir padėkite aštuonioms valandoms į šaldytuvą.

    Agurką nuplaukite, nulupkite, perpjaukite išilgai pusiau ir išimkite sėklas. Sutarkuokite agurko puseles stambia trintuve ir sumaišykite su likusiu jogurtu, kapotomis petražolėmis, maltais kmynais ir kalendra. Įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų ir palikite vienai valandai pastovėti. Apibarstykite kapotomis mėtomis.

    Kategorija: Vištiena | Įkelta: Aukse (2008.06.20)
    Peržiūra: 851
    Iš viso komentarų: 0
    Tik registruoti vartotojai gali komentuoti
    [ Registracija | Prisijungti ]
     



     Atvykote kaip: Svečias



    Svečias

    Malonu JUS čia matyti!

      Svetainės taisyklės


    Kalendorius



    skaičiuotuvas


    Paieška


    Draugai/Reklama


    Atsitiktinis straipsnis


    Įvertinimas
    Jūsų nuomonė apie svetainę
    Iš viso: 1313
    Ačiū už atsakymą


    Lankomumas


    Apklausa
    Kaip sužinojoe apie šią svetainę?
    Iš viso: 906
    Ačiū už atsakymą



    Statistika

    Iš viso 3
    Svečias 3
    Šiuo metu prisijungę 0




    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2017