Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga
Navigacija


Katalogas
Grybai [4]
Uogos [0]


Pranešimų lietus


Laisvalaikis



Tegu skamba muzika Tavo širdyje...




    Nusišypsok...


    Komentarai


    Naujausi nariai
  • zitasmaliukiene  2017.05.23
  • amlagro  2017.05.22
  • vaiduokliss  2017.05.19
  • antonovagalia2016  2017.05.15
  • gintareseluchina  2017.05.02
  • zavitakvetkauskiene  2017.04.28
  • Ingabio  2017.04.11
  • saulet  2017.03.30
  • ilsanta_santa  2017.03.24
  • irenakailevic  2017.03.13

  • Narių statistika
    Iš viso
    6917
    Per mėnesį: 6
    Per savaitę: 1
    Vakar: 0
    Šiandien: 0


    Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
    Pagrindinis » Katalogas » Gėrybės iš miško » Grybai

    Grybų mišrainė

    *stiklinė virtų grybų
    *3-4 riekutės juodos duonos
    *1-2 svogūnai
    *2-3 česnako skiltelės
    *aliejaus
    *maltų juodųjų pipirų
    *druskos


    Svogūnus ir česnako skilteles nulupkite,nuplaukite ir kuo smulkiau supjaustykite.Gabalėlius suberkite į karštą aliejų ir paskrudinkite.Tada sudėkite virtus grybus,pagardinkite juodaisiais pipirais ir pasūdykite.Nupjaukite duonos riekelių plutas,minkštimą suraikykite kubeliais ir atskirai pačirškinkite karštame aliejuje.Grybų kepinį sumaišykite sukrebučiais,papuoškite žalumynais.Mišrainę galite pagardinti majonezu.
    Skanaukite šaltą.

    Kategorija: Grybai | Įkelta: Aukse (2008.11.26)
    Peržiūra: 890
    Iš viso komentarų: 0
    Tik registruoti vartotojai gali komentuoti
    [ Registracija | Prisijungti ]
     



     Atvykote kaip: Svečias



    Svečias

    Malonu JUS čia matyti!

      Svetainės taisyklės


    Kalendorius



    skaičiuotuvas


    Paieška


    Draugai/Reklama


    Atsitiktinis straipsnis


    Įvertinimas
    Jūsų nuomonė apie svetainę
    Iš viso: 1313
    Ačiū už atsakymą


    Lankomumas


    Apklausa
    Kaip sužinojoe apie šią svetainę?
    Iš viso: 906
    Ačiū už atsakymą



    Statistika

    Iš viso 1
    Svečias 1
    Šiuo metu prisijungę 0




    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2017