Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga
Navigacija


Katalogas
Grybai [4]
Uogos [0]


Pranešimų lietus


Laisvalaikis



Tegu skamba muzika Tavo širdyje...




    Nusišypsok...


    Komentarai


    Naujausi nariai
  • aurelija7879  2017.09.21
  • ginatautas  2017.09.05
  • jurka0893  2017.08.23
  • musikas222  2017.07.27
  • nerijas  2017.07.25
  • jasulaitismarius  2017.07.23
  • romualdasbivainis  2017.07.16
  • jonas9506  2017.07.05
  • simamart  2017.07.02
  • Prettium9576  2017.06.10

  • Narių statistika
    Iš viso
    6927
    Per mėnesį: 3
    Per savaitę: 1
    Vakar: 1
    Šiandien: 0


    Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
    Pagrindinis » Katalogas » Gėrybės iš miško » Grybai

    Grybų mišrainė

    *stiklinė virtų grybų
    *3-4 riekutės juodos duonos
    *1-2 svogūnai
    *2-3 česnako skiltelės
    *aliejaus
    *maltų juodųjų pipirų
    *druskos


    Svogūnus ir česnako skilteles nulupkite,nuplaukite ir kuo smulkiau supjaustykite.Gabalėlius suberkite į karštą aliejų ir paskrudinkite.Tada sudėkite virtus grybus,pagardinkite juodaisiais pipirais ir pasūdykite.Nupjaukite duonos riekelių plutas,minkštimą suraikykite kubeliais ir atskirai pačirškinkite karštame aliejuje.Grybų kepinį sumaišykite sukrebučiais,papuoškite žalumynais.Mišrainę galite pagardinti majonezu.
    Skanaukite šaltą.

    Kategorija: Grybai | Įkelta: Aukse (2008.11.26)
    Peržiūra: 947
    Iš viso komentarų: 0
    Tik registruoti vartotojai gali komentuoti
    [ Registracija | Prisijungti ]
     



     Atvykote kaip: Svečias



    Svečias

    Malonu JUS čia matyti!

      Svetainės taisyklės


    Kalendorius



    skaičiuotuvas


    Paieška


    Draugai/Reklama


    Atsitiktinis straipsnis


    Įvertinimas
    Jūsų nuomonė apie svetainę
    Iš viso: 1313
    Ačiū už atsakymą


    Lankomumas


    Apklausa
    Kaip sužinojoe apie šią svetainę?
    Iš viso: 906
    Ačiū už atsakymą



    Statistika

    Iš viso 1
    Svečias 1
    Šiuo metu prisijungę 0




    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2017