Auksės svetainė - kulinarija
Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga
Navigacija


Katalogas
Grybai [4]
Uogos [0]


Pranešimų lietus


Laisvalaikis



Tegu skamba muzika Tavo širdyje...




    Nusišypsok...


    Komentarai


    Naujausi nariai
  • saulet  2017.03.30
  • ilsanta_santa  2017.03.24
  • irenakailevic  2017.03.13
  • aurissamsas  2017.03.09
  • meduna10  2017.02.23
  • rysysx  2017.02.22
  • dzestuje  2017.02.18
  • jbuisiene  2017.02.14
  • genechotuliova  2017.01.30
  • 756453  2017.01.22

  • Narių statistika
    Iš viso
    6910
    Per mėnesį: 4
    Per savaitę: 2
    Vakar: 0
    Šiandien: 1


    Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
    Pagrindinis » Katalogas » Gėrybės iš miško » Grybai

    Grybienė
    *0,5 kg voveraičių
    *100 g. lašinukų
    *4 bulvės
    *2 svogūnai
    *1 skiltelė česnako
    *2 morkos
    *3 šaukštai grietinės
    *maltų pipirų
    *druskos

    Voveraitės gerai nuplaunamos ir smulkiai supjaustomos. Lašinukai supjaustomi kubeliais, paspirginami su susmulkintais svogūnais. Lašinukai su svogūnais supilami į indą, sudedamos voveraitės, kubeliais supjaustytos bulvės, stambiai sutarkuotos morkos, susmulkintas česnakas, druska, pipirai. Viskas troškinama kol suminkštės bulvės. Baigint troškinti, supilama grietinė ir užvirinama.

    Valgoma su duona ir šviežiais ar raugintais agurkais.
    Kategorija: Grybai | Įkelta: Aukse (2008.11.26)
    Peržiūra: 583
    Iš viso komentarų: 0
    Tik registruoti vartotojai gali komentuoti
    [ Registracija | Prisijungti ]
     



     Atvykote kaip: Svečias



    Svečias

    Malonu JUS čia matyti!

      Svetainės taisyklės


    Kalendorius



    skaičiuotuvas


    Paieška


    Draugai/Reklama


    Atsitiktinis straipsnis


    Įvertinimas
    Jūsų nuomonė apie svetainę
    Iš viso: 1312
    Ačiū už atsakymą


    Lankomumas


    Apklausa
    Kaip sužinojoe apie šią svetainę?
    Iš viso: 905
    Ačiū už atsakymą



    Statistika

    Iš viso 1
    Svečias 1
    Šiuo metu prisijungę 0




    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2017