Auksės svetainė - kulinarija
Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga
Navigacija


Katalogas
Grybai [4]
Uogos [0]


Pranešimų lietus


Laisvalaikis



Tegu skamba muzika Tavo širdyje...




    Nusišypsok...


    Komentarai


    Naujausi nariai
  • maryteiskova  2017.01.18
  • lapakrite  2017.01.17
  • ASzivie  2017.01.14
  • linamiltenyte  2017.01.13
  • irenvika  2017.01.05
  • daiva11  2017.01.04
  • lickanarturas  2016.12.29
  • irenausa  2016.12.26
  • Eneta  2016.12.22
  • iva7621  2016.12.20

  • Narių statistika
    Iš viso
    6899
    Per mėnesį: 10
    Per savaitę: 4
    Vakar: 1
    Šiandien: 0


    Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
    Pagrindinis » Katalogas » Gėrybės iš miško » Grybai

    Grybienė
    *0,5 kg voveraičių
    *100 g. lašinukų
    *4 bulvės
    *2 svogūnai
    *1 skiltelė česnako
    *2 morkos
    *3 šaukštai grietinės
    *maltų pipirų
    *druskos

    Voveraitės gerai nuplaunamos ir smulkiai supjaustomos. Lašinukai supjaustomi kubeliais, paspirginami su susmulkintais svogūnais. Lašinukai su svogūnais supilami į indą, sudedamos voveraitės, kubeliais supjaustytos bulvės, stambiai sutarkuotos morkos, susmulkintas česnakas, druska, pipirai. Viskas troškinama kol suminkštės bulvės. Baigint troškinti, supilama grietinė ir užvirinama.

    Valgoma su duona ir šviežiais ar raugintais agurkais.
    Kategorija: Grybai | Įkelta: Aukse (2008.11.26)
    Peržiūra: 557
    Iš viso komentarų: 0
    Tik registruoti vartotojai gali komentuoti
    [ Registracija | Prisijungti ]
     



     Atvykote kaip: Svečias



    Svečias

    Malonu JUS čia matyti!

      Svetainės taisyklės


    Kalendorius



    skaičiuotuvas


    Paieška


    Draugai/Reklama


    Atsitiktinis straipsnis


    Įvertinimas
    Jūsų nuomonė apie svetainę
    Iš viso: 1310
    Ačiū už atsakymą


    Lankomumas


    Apklausa
    Kaip sužinojoe apie šią svetainę?
    Iš viso: 905
    Ačiū už atsakymą



    Statistika

    Iš viso 1
    Svečias 1
    Šiuo metu prisijungę 0




    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2017