Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga
Navigacija


Katalogas
Kinija [6]
Italija [9]
Prancūzija [4]
Graikija [1]


Pranešimų lietus


Laisvalaikis



Tegu skamba muzika Tavo širdyje...




    Nusišypsok...


    Komentarai


    Naujausi nariai
  • zitasmaliukiene  2017.05.23
  • amlagro  2017.05.22
  • vaiduokliss  2017.05.19
  • antonovagalia2016  2017.05.15
  • gintareseluchina  2017.05.02
  • zavitakvetkauskiene  2017.04.28
  • Ingabio  2017.04.11
  • saulet  2017.03.30
  • ilsanta_santa  2017.03.24
  • irenakailevic  2017.03.13

  • Narių statistika
    Iš viso
    6917
    Per mėnesį: 5
    Per savaitę: 1
    Vakar: 0
    Šiandien: 0


    Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
    Pagrindinis » Katalogas » Kulinarinė kelionė » Italija

    Kaip paruošti Bešamelio padažą?

    1 litrui Bešamelio padažo pagaminti jums reikės:

           *100 g. sviesto
           *90 g. miltų
           *stiklinės pieno
           *žiupsnelio muskato riešutų.

    Pieną įkaitiname, suberiame muskato riešutus bei šiek tiek druskos ir pipirų. Kol pienas užvirs - paruoškite sviesto ir miltų mišinį roux. Tam išlydome sviestą keptuvėje ir subėrę visus miltus iš karto išmaišome. Mišinį sudedame į užvirusį pieną ir darsyk išmaišome.







    eguru pristato:

     

    Skanaus maisto guru
    Riccardo Bondini
    Muzikantas ir italų virtuvės šefas
    Kategorija: Italija | Įkelta: Aukse (2010.07.28)
    Peržiūra: 999
    Iš viso komentarų: 0
    Tik registruoti vartotojai gali komentuoti
    [ Registracija | Prisijungti ]
     



     Atvykote kaip: Svečias



    Svečias

    Malonu JUS čia matyti!

      Svetainės taisyklės


    Kalendorius



    skaičiuotuvas


    Paieška


    Draugai/Reklama


    Atsitiktinis straipsnis


    Įvertinimas
    Jūsų nuomonė apie svetainę
    Iš viso: 1313
    Ačiū už atsakymą


    Lankomumas


    Apklausa
    Kaip sužinojoe apie šią svetainę?
    Iš viso: 906
    Ačiū už atsakymą



    Statistika

    Iš viso 1
    Svečias 1
    Šiuo metu prisijungę 0




    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2017