Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga
Navigacija


Katalogas
Kinija [6]
Italija [9]
Prancūzija [4]
Graikija [1]


Pranešimų lietus


Laisvalaikis



Tegu skamba muzika Tavo širdyje...




    Nusišypsok...


    Komentarai


    Naujausi nariai
  • jasulaitismarius  2017.07.23
  • romualdasbivainis  2017.07.16
  • jonas9506  2017.07.05
  • simamart  2017.07.02
  • Prettium9576  2017.06.10
  • zitasmaliukiene  2017.05.23
  • amlagro  2017.05.22
  • vaiduokliss  2017.05.19
  • antonovagalia2016  2017.05.15
  • gintareseluchina  2017.05.02

  • Narių statistika
    Iš viso
    6922
    Per mėnesį: 4
    Per savaitę: 1
    Vakar: 0
    Šiandien: 1


    Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
    Pagrindinis » Katalogas » Kulinarinė kelionė » Italija

    Kaip paruošti Bešamelio padažą?

    1 litrui Bešamelio padažo pagaminti jums reikės:

           *100 g. sviesto
           *90 g. miltų
           *stiklinės pieno
           *žiupsnelio muskato riešutų.

    Pieną įkaitiname, suberiame muskato riešutus bei šiek tiek druskos ir pipirų. Kol pienas užvirs - paruoškite sviesto ir miltų mišinį roux. Tam išlydome sviestą keptuvėje ir subėrę visus miltus iš karto išmaišome. Mišinį sudedame į užvirusį pieną ir darsyk išmaišome.







    eguru pristato:

     

    Skanaus maisto guru
    Riccardo Bondini
    Muzikantas ir italų virtuvės šefas
    Kategorija: Italija | Įkelta: Aukse (2010.07.28)
    Peržiūra: 1027
    Iš viso komentarų: 0
    Tik registruoti vartotojai gali komentuoti
    [ Registracija | Prisijungti ]
     



     Atvykote kaip: Svečias



    Svečias

    Malonu JUS čia matyti!

      Svetainės taisyklės


    Kalendorius



    skaičiuotuvas


    Paieška


    Draugai/Reklama


    Atsitiktinis straipsnis


    Įvertinimas
    Jūsų nuomonė apie svetainę
    Iš viso: 1313
    Ačiū už atsakymą


    Lankomumas


    Apklausa
    Kaip sužinojoe apie šią svetainę?
    Iš viso: 906
    Ačiū už atsakymą



    Statistika

    Iš viso 4
    Svečias 4
    Šiuo metu prisijungę 0




    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2017