grandma |
Data: Ketvirtadienis, 2011.09.08, 23:08 | Žinutė # 16 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.11.30
Grupė: Moderatorius Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin
Žinutės: 2498
| |
Tikra batviniu sriuba 500 g lapinių daržovių: rūgštynių, špinatų, burokėlių lapų, 4 gabalėlių sterko filė, 1 l giros, 0,5 citrinos, 1 šaukštelio cukraus, 1 šaukštelio aštrių krienų, krapų, druskos, baltųjų pipirų, ledo kubelių.
Užkaiskite 3 l puodą vandens. Sutarkuokite į lėkštutę citrinos žievelę. Šaltą girą supilkite į didelį dubenį, išspauskite į jį citriną, suberkite cukrų, druską, krienus ir įstatykite į šaldytuvą 15 minučių. Ant maistinės plėvelės priberkite supjaustytų krapų, tarkuotų citrinos žievelių, druskos ir baltųjų pipirų.
Padėkite vieną žuvies gabalėlį, lengvai apvoliokite, susukite į plėvelę ir suriškite galus. Taip pat suvyniokite ir kitus gabalėlius. Tada sudėkite juos į verdantį vandenį ir virkite 10 minučių. Ištraukite (vandens nuo ugnies nenukelkite), atvėsinkite po tekančiu šaltu vandeniu ir nuimkite plėvelę.
Lapines daržoves stambiai supjaustykite, sudėkite į rėtį ir įmerkite į verdantį vandenį 30 sekundžių. Nuvarvinkite ir išdėliokite į gilias lėkštes. Užpilkite gira, įdėkite po žiupsnį susmulkintų ledukų. Žuvį patiekite atskirai. Girą rinkitės kuo natūralesnę ir nesaldžią - ne maisto priedai lemia gaivų batvinių skonį.
|
Atsijungęs |
| |
grandma |
Data: Pirmadienis, 2011.11.07, 00:32 | Žinutė # 17 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.11.30
Grupė: Moderatorius Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin
Žinutės: 2498
| |
Rudeninė sriuba 2 l vandens, 0,5 kopūsto, 1 stiklinė ryžių, 1 svogūnas, 300 g rūkytų lašinukų su raumenukais, sriubos prieskonių, druskos. Užvirkite pasūdytą vandenį, suberkite kubeliais supjaustytą svogūną, perplautus ryžius, susmulkintą kopūstą. Po 10 min. sudėkite supjaustytus lašinukus. Paskaninkite prieskoniais.
Sriuba paruošta!
|
Atsijungęs |
| |