>
Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga




Pagrindinis | Registracija | Prisijungti




[=""> Naujausios žinutės · Nariai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS
 
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Forum moderator: grandma  
Sriubos
INDRE-VENE Data: Šeštadienis, 2009.11.21, 20:25 | Žinutė # 1
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.03.24

Grupė: VIP lankytojas
Lygis:
Žinutės: 2040
Apdovanojimai: 35
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už aktyvumą forume Už dalyvavimą konkurse... Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Available for users only
Atsijungęs
INDRE-VENE Data: Sekmadienis, 2009.11.22, 11:17 | Žinutė # 2
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.03.24

Grupė: VIP lankytojas
Lygis:
Žinutės: 2040
Apdovanojimai: 35
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už aktyvumą forume Už dalyvavimą konkurse... Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Available for users only
Atsijungęs
Aukse Data: Šeštadienis, 2010.01.16, 05:02 | Žinutė # 3


  (LT


Registracijos data 2008.05.22

Grupė: administratorius
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 2754
Apdovanojimai: 58
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už svetainės ir forumo įkūrimą Už dalyvavimą konkurse...Meilės dienai artėjant Forumo ir svetainės siela Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
A.Pilvelytės porų ir sūrio sriuba

Dainininkė Aistė Pilvelytė siūlo pasigaminti porų ir sūrio sriubą.

Reikia:

•l vieno vidutinio dydžio poro,
•l vienos nemažos svogūno galvutės,
•l 100 gramų pievagrybių,
•l pusės kilogramo jautienos (jei nemėgstate, tiks ir kiaulienos) faršo,
•l 400 gramų lydyto sūrio.

Porų baltą dalį ir svogūną supjaustyti griežinėliais, į puodą įpilti apie pusantros stiklinės vandens (jei norima skystesnės sriubos, galima įpilti daugiau vandens) ir įdėti šaukštą sultinio iš kubelių. Gautą sultinį užvirti, sudėti supjaustytus svogūną, porus ir virti ant mažos ugnies, kol suminkštės. Per tą laiką faršą pakepinti keptuvėje iki rudos spalvos ir jį sudėti į verdamus svogūnus, dar pripjaustyti grybų ir pavirti 5-10 min. Po to sudėti lydytą sūrį ir virti, kol jis išsilydys. Labai skanu su pakepinta balta duona.

Atsijungęs
Gilė Data: Trečiadienis, 2010.11.03, 19:22 | Žinutė # 4
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.06.16

Grupė: Artimas
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 1194
Apdovanojimai: 37
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Meilės dienai artėjant Už artumą Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių
Šiandien išviriau savo mėgiamą sriubytę, siūlau receptuką ir jums...

TRINTA MOLIŪGŲ SRIUBA

Reikės:

moliūgo (apie 0,5 kg., galima ir daugiau)
1 svogūno,
1 morkos,
2 vidutinių bulvių,
petražolių, krapų, pipirų, druskos.

Nuo gabaliuko vištos nuviriau sultinį kartu su smulkintomis bulvėmis ir prieskoniais. Keptuveje apkepinau kubeliais pjaustytą svogūną ir tarkuotą morką. Sudėjau į sultinį. Supjausčiau moliūgą kubeliais ir sudėjau į sultinį. Viską paverdam kol daržovės suminkštėja, blenderio pagalba viską sutryniau iki vientisos masės.
Tikrai skani paprasta trinta moliūgo sriuba... Tiršta, geltona kaip saulė...


Atsijungęs
grandma Data: Ketvirtadienis, 2010.11.04, 20:47 | Žinutė # 5
Super ištikimas

  (IE


Registracijos data 2009.11.30

Grupė: Moderatorius
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin

Žinutės: 2498
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Vasaros akimirka Už dalyvavimą konkurse...Mano ruduo Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Barsciu sriuba:uzvirinam vandeni,kuriame virs sriuba,idedame supjaustytas bulvytes ir kai uzverda tuo skysciu uzpilame i keptuve sudetus tarkuotus burokelius,troskiname kol suminkstes,kitoje keptuveje apkepiname pjaustytus svogunus,tarkuotas morkytes,kai apkepa dedame i keptuve,kurioje troskinasi burokeliai ir dar patroskiname 10min.po to supilame i puoda,kur vire bulvytes,uzviriname ir dedame paruostus kukulius is farso,kai sriuba jau isvirusi iberiame pjaustytu krapu,kas megsta petrazoliu ir sjungiame,leidziame pastoveti5-10min.sia sriuba galima ruosti ir su desrelemis,taip pat labai skanu,galima fantazuoti...SKANAUS!!!Visus produktus dedu ne pagal gramus,o ant "akies"

Atsijungęs
Gilė Data: Ketvirtadienis, 2010.11.04, 21:01 | Žinutė # 6
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.06.16

Grupė: Artimas
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 1194
Apdovanojimai: 37
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Meilės dienai artėjant Už artumą Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių
Oi, grandma, kaip gundančiai skaitosi tavo barščių sriubytė... Labai įdomiai verdi, reikės kada pabandyti. O aš burokėlius virtus sudėjau į stiklainius su obuolių sultimis. Daug, labai daug stiklainių privekavau. Nes tuos pačius burokėlius ir salotom naudoju. Tai dabar tik atsinešu iš sandėluko, baigiant sriubai virti supilu į puodą ir kvit, sriuba gatava. Labai mėgstam į burokėlių sriubą verdant įmesti kelis džiovintus baravykiukus, labai skonis puikus.

Atsijungęs
grandma Data: Ketvirtadienis, 2010.11.04, 21:31 | Žinutė # 7
Super ištikimas

  (IE


Registracijos data 2009.11.30

Grupė: Moderatorius
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin

Žinutės: 2498
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Vasaros akimirka Už dalyvavimą konkurse...Mano ruduo Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
manau tuos virtus burokelius trupuciuka vistiek reikia patroskinti kartu su keptom darzovem ir grybuku ideti tinka

Atsijungęs
INDRE-VENE Data: Penktadienis, 2010.11.05, 17:41 | Žinutė # 8
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.03.24

Grupė: VIP lankytojas
Lygis:
Žinutės: 2040
Apdovanojimai: 35
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už aktyvumą forume Už dalyvavimą konkurse... Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Sriuba su koldunais
200g. mazu koldunu
1 raudonoji paprika
500ml sultinio
500ml pieno
1poras
80g tepamojo surelio
100ml grietineles
1saukstelis rozmarinu
Uzvirkite sultini,sudekite saldytus koldunus,pavirkite kelias minutes.Sudekite griezineliais pjaustytus porus,juostelemis smulkinta paprika,supilkite piena ir grietinele,sudekite suri.Atsargiai maisykite,kad suris gerai issilyditu.Pagardinkite rozmarinais.Vietoj koldunu galite rinktis virtinukus be mesos.
Atsijungęs
Aukse Data: Trečiadienis, 2011.03.23, 00:50 | Žinutė # 9


  (US


Registracijos data 2008.05.22

Grupė: administratorius
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 2754
Apdovanojimai: 58
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už svetainės ir forumo įkūrimą Už dalyvavimą konkurse...Meilės dienai artėjant Forumo ir svetainės siela Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Stano tailandietiška sriuba


Reikės:
- 2 šaukštelių šviežiai tarkuotos imbiero šaknies,
- 1 arba 2 smulkiai kapotų (be sėklų) čili pipirų,
- 2 šaukštų alyvuogių aliejaus (arba kubelio sviesto),
- 1 litro daržovių sultinio,
- 200 ml kokosų pieno,
- 150-200 g išlukštentų tigrinių krevečių,
- vienos vištienos krūtinėlės,
- 0,5 kg pievagrybių (supjaustytų išilgai į 4 dalis),
- dviejų stiebelių šviežios citrinžolės,
- 1 citrinos tarkuotos žievelės,
- nedidelės saujos ryžių makaronų,
- pundelio svogūnų laiškų,
- 2 šaukštelių žuvų padažo
- kelių špinatų lapų papuošimui,
- druskos,
- maltų pipirų mišinio,
- šviežių kalendrų lapelių.


Gaminimas:
Puode įkaitinkite aliejų, sudėkite čili pipirus, imbierą ir citrinžolę, kuri supjaustoma 3-5 mm storio įstrižais griežinėliais. Maišydami pakepinkite apie 1-2 minutes. Supilkite sultinį, sudėkite makaronus, uždenkite ir virkite ant nedidelės ugnies apie 15 minučių, kol išvirs makaronai.
Sudedame vištieną ir grybus, verdame tol, kol išvirs vištiena - apie 5 minutes. Dėl aštrumo sulaužomi ir įmetami keli džiovinti čili pipiriukai (arba valgantieji galės įsidėti jų patys), palaukiame porą trejetą minučių.
Sudėkite krevetes, įmaišykite kokosų pieną, kapotus svogūnų laiškus ir pavirkite apie 2-3 minutes, tik tiek, kol sušils krevetės. Sudedame tarkuotą citrinos žievelę. Jei sriuba atrodo tirštoka, įpilkite dar šiek tiek vandens. Įberkite truputį druskos. Šią sriubą galima virti ir be vištienos ir grybų, vien su krevetėmis.
Įpiltą į lėkštę sriubą pabarstykite maltais pipirais, kapotais šviežių kalendrų lapeliais. Kalendra suteikia ypatingą aromatą ir skonį. Papuošiame šviežiais špinatų lapeliais.
Skanaus!

Atsijungęs
sonyvega Data: Ketvirtadienis, 2011.03.24, 21:20 | Žinutė # 10
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2010.11.14

Grupė: Patikimas
Lygis:
Miestas:Marijampolė

Žinutės: 1222
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už patikimumą Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių
O, siaube, kiek ingridientų sriubai... 143 girl_impossible
Skaniausia sriuba- barščiai - 3,4 vidutinio dydžio burokėlius nuskusti žievutę ir į puodą, kelis kiaulienos šonkauliukus, šaukštelį druskos ir verdam. Kai burokėliai išverda, ataušinam, burokine tarkute sutarkuojam ir atgal į puodą, užverdam ir barščiai gatavi - sveika ir skanu. Valgyti su bulvėmis, virtomis su marškinėliais, o į barščius įsidėti grietinės pagal skonį. (tai mano vyro receptas)


Pati žavingiausia rožė - rudeninė
Atsijungęs
grandma Data: Penktadienis, 2011.03.25, 02:57 | Žinutė # 11
Super ištikimas

  (IE


Registracijos data 2009.11.30

Grupė: Moderatorius
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin

Žinutės: 2498
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Vasaros akimirka Už dalyvavimą konkurse...Mano ruduo Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
skaniausia sriuba agurku ismirkyti perlines kruopas,po to verdam kartu su bulvytem,po to pakepinam morkytes su svoguniukais,dedam truputi sviestuko,druskytes ir viska i puoda ir tuojau dedam pjaustytus kubeliais marinuotus agurkelius,truputi pavirinam ir isjugiam,dedame krapiuku ir leidziam pailseti,valgom su grietine,na skanumelis tiesiog WOW!!!

Atsijungęs
grandma Data: Pirmadienis, 2011.07.25, 15:21 | Žinutė # 12
Super ištikimas

  (IE


Registracijos data 2009.11.30

Grupė: Moderatorius
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin

Žinutės: 2498
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Vasaros akimirka Už dalyvavimą konkurse...Mano ruduo Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Baltarusiski saltibarsciai
Sudėtinės dalys:
Rūgštynės, 500 gramų
Agurkai, 1 vienetas
Svogūnai, laiškai, 50 gramų
Kiaušiniai, virtas, 1 vienetas
Grietinė, 80 gramų
Cukrus, 1 šaukštas
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, pagal skonį
Krapai, smulkinti, 1 šaukštas
Gaminimas:
Rūgštynės perrenkamos, nupjaustomi kotai, nuplaunamos, išverdamos pasūdytame arba sultinyje ir atšaldomos. Svogūnų laiškai, ir baltymas supjaustoma ir su per sietą tryniu į sriubą. Po to įberiama cukraus, druskos ir pipirų. Prieš paduodant, į sriubą įdedama grietinės ir įberiama krapų.


Atsijungęs
grandma Data: Antradienis, 2011.07.26, 20:05 | Žinutė # 13
Super ištikimas

  (IE


Registracijos data 2009.11.30

Grupė: Moderatorius
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin

Žinutės: 2498
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Vasaros akimirka Už dalyvavimą konkurse...Mano ruduo Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Saldi braškių sriuba
Sudėtinės dalys:
Braškės, 500 gramų
Cukrus, rudasis, 6 šaukštai
Mėta, lapeliai, saujos
Gaminimas:
Braškes nuplauti, sumaišyti su cukrumi.
Keletą lapelių palikti papuošimui, sudėti į braškių masę ir viską sutrinti su mikseriu.
sriubą į indelius, papuošti mėtos lapeliais.
Karštomis vasaros braškių sriuba - skrandžiui.


Atsijungęs
grandma Data: Ketvirtadienis, 2011.07.28, 14:47 | Žinutė # 14
Super ištikimas

  (IE


Registracijos data 2009.11.30

Grupė: Moderatorius
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin

Žinutės: 2498
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Vasaros akimirka Už dalyvavimą konkurse...Mano ruduo Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Vengriška žuvienė
Sudėtis:
žuvis: gėlavandenė (karpiai, lydekos, šamai), 1 kg
svogūnai: 1 vnt.
paprika: 2 vnt.
pomidorai: 2, 3 vnt.
česnakai: 3-4 skiltelės
paprika: aitrioji, šviežia, 1 vnt.
vanduo: 2, 3 l (atsižvelgiant į tai, kokio tirštumo pageidaujama)
lauras: 1 lapelis
juodieji pipirai: (nemalti) žiupsnelis
aliejus: geras šaukštas
druska
paprika: smulkiai malta (pagal skonį)
Gaminimas:

Susmulkinkite svogūną, česnako skilteles ir aitriąją papriką. Saldžiąsias paprikas ir pomidorus supjaustykite griežinėliais. Į puodą įpilkite šaukštą aliejaus, sudėkite visus supjaustytus produktus,

pagardinkite malta paprika ir maišydami patroškinkite (apie 5–8 minutes).

Pasūdykite ir supilkite vandenį. Kai šis užvirs, sumeskite gabalais supjaustytas žuvis, laurų lapą ir juoduosius pipirus. Kartais pamaišydami virkite, kol žuvys suminkštės.

Patiekite su grietine ir šviežia duona.


Atsijungęs
grandma Data: Šeštadienis, 2011.08.20, 21:51 | Žinutė # 15
Super ištikimas

  (IE


Registracijos data 2009.11.30

Grupė: Moderatorius
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin

Žinutės: 2498
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Vasaros akimirka Už dalyvavimą konkurse...Mano ruduo Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Norvegiška žuvienė
Jums prireiks :

1.700 g žuvies filė
2.1 l mėsos sultinio
3.30 g aliejaus
4.5 bulvės
5.1 stiklinė sauso baltojo vyno
6.2 svogūnai
7.1 poras
lauro lapo, druskos
skiltelė česnako
kvapniųjų pipirų

Veiksmai :

Pakaitintame aliejuje troškinkite smulkiai supjaustytus svogūnus, porą, česnaką. Ant jų užpilkite karštą mėsos sultinį su kavapniaisiais pipirais. Sudėkite į keturias dalis supjaustytas bulves, lauro lapą, uždenkite ir virkite apie 20 minučių. Pasūdykite. Pavirinę sudėkite smulkiais gabaliukais supjaustytą žuvies filė. Virkite ant silpnos ugnies. Galiausiai supilkite vyną. Skanaus!


Atsijungęs
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:



Nuoširdžiausi sveikinimai šiandien švenčiantiems  gimtadienį

Forumo statistika
Atnaujintos temos Populiariausios temos Šiandien apsilankė Nauji nariai
  • Kad rankos būtų gražios    
  • Plepaliukai apie kosmetiką    
  • Skelbimai    
  • Internetinės įdomybės    
  • Patarimai    
  • Kojų, pėdų priežiūra    
  • vielos lankstymas    
  • automobilių supirkimas patikimai    
  • Žaidimas 
  • "a la kavinukė" 
  • A la kavinuke 
  • ''a la kavinukė'' - nepraeik pro šalį 
  • Susipažinkime... 
  • Mūsų augintiniai 
  • Kas neaišku, rašykite čia 
  • Pėdkelnės ir viskas apie jas 
  • Anekdotai 
  • Linksmieji vaizdeliai 
  • RimantasS  2024.07.31
  • staukaskarolis  2024.07.28
  • sodybasvetaine  2023.12.28
  • developperhanane  2023.11.10
  • sebastiankr72  2023.10.30
  • karilekamo  2023.07.27
  • mariuspijunas  2023.06.28
  • edvinasum  2023.06.23
  • tylingotofoto  2023.05.16
  • airidask  2023.01.30

  • Garbės lenta
    Pagal žinučių kiekį Pagal komentarų kiekį Pagal reputaciją Pagal lygį
  • Aukse (2754)
  • grandma (2498)
  • INDRE-VENE (2040)
  • Laurituke (1911)
  • sonyvega (1222)
  • Gilė (1194)
  • karpis (906)
  • laurintare (322)
  • sandrulia7 (299)
  • roze (262)
  • Aukse (164)
  • grandma (115)
  • INDRE-VENE (59)
  • sonyvega (24)
  • Svaja (22)
  • laurintare (15)
  • banginiukas2 (13)
  • Laurituke (9)
  • Erikatave (8)
  • roze (7)
  • Aukse (10)
  • Laurituke (5)
  • INDRE-VENE (5)
  • Atide (4)
  • sandrulia7 (3)
  • Gilė (3)
  • Aurelija (2)
  • Amforo (2)
  • ♥OhO♥ (1)
  • benitux (1)
  • Aukse grandma 
    INDRE-VENE Laurituke 
    sonyvega Gilė 
    karpis laurintare 
    sandrulia7 roze 
     

    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2024 Svetainė veikia per ir