>
Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga




Pagrindinis | Registracija | Prisijungti




[=""> Naujausios žinutės · Nariai · Forumo taisyklės · Paieška · RSS
 
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: grandma  
Forumas » Kulinarijos klubas » Mėsos patiekalai » Paukštiena
Paukštiena
Gilė Data: Trečiadienis, 2011.02.02, 09:04 | Žinutė # 1
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.06.16

Grupė: Artimas
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 1194
Apdovanojimai: 37
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Meilės dienai artėjant Už artumą Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių
VIŠTOS BLAUZDELĖS SLUOKSNIUOTOJE TEŠLOJE

Vištos blauzdelės,
sluoksniuota tešla (Mantingos),
česnakas,
pomidoras,
fermentinis sūris.
prieskoniai.

Šviežias vištienos blauzdeles įtrinti turimais/mėgstamais prieskoniais (aš pasiruošiau iš vakaro). Sluoksniuotą tešlą pakočioti ploniau, supjaustyti juostelėmis.
Prieš kepant kiekvienai blauzdelei po odele pakišau po truputuką česnako, plonai pjaustyto pomidoro gabaliuką ir ploną juostelę sūrio fermentinio. Tada kiekvieną blauzdelę apvyniojau sluoskniuotos tešlos juostele (apibintavau), sudėjau į kepimo indą, patepiau plaktu kiaušiniu ir į orkaitę. Kepiau apie 50 min. Jei apvirtos blauzdelės, tai užtenka trumpesnio laiko kepimui.

Patarimas: Prieš kepant patartina truputuką apvirti blauzdeles, nes ilgiau kepant per daug sukepa sluoksniuota tešla. Nuotrauka pasiskolinta iš rusiškos svetainės.



Atsijungęs
sonyvega Data: Trečiadienis, 2011.02.02, 19:55 | Žinutė # 2
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2010.11.14

Grupė: Patikimas
Lygis:
Miestas:Marijampolė

Žinutės: 1222
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už patikimumą Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių
Šaunus receptas, būtinai išmeginsiu, juo labiau, kad man reikia valgyti paukštieną, o aš ją nelabai mėgstu... girl_haha

Pati žavingiausia rožė - rudeninė
Atsijungęs
Gilė Data: Trečiadienis, 2011.02.02, 22:28 | Žinutė # 3
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.06.16

Grupė: Artimas
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 1194
Apdovanojimai: 37
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Meilės dienai artėjant Už artumą Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių
sonyvega, o aš labai mėgstu paukštieną, galėčiau kasdien valgyti. O ir receptukų įvairiausių yra su šita mėsyte, kartais paeksperimentuoju... 147

Atsijungęs
Gilė Data: Ketvirtadienis, 2011.02.03, 16:56 | Žinutė # 4
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.06.16

Grupė: Artimas
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 1194
Apdovanojimai: 37
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Meilės dienai artėjant Už artumą Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių
sonyvega, o tu man parašyk receptuką, kur rasti tokį vyrą, kuris gamintų pietus man?... Tikriausia per vėlai užduodu tokį klausimą, nes jau baigiu nugyvent gyvenimėlį su nemokančiu gaminti maistą ir nenorinčiu sukiotis apie puodus 75

Atsijungęs
Gilė Data: Ketvirtadienis, 2011.02.03, 17:52 | Žinutė # 5
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.06.16

Grupė: Artimas
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 1194
Apdovanojimai: 37
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Meilės dienai artėjant Už artumą Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių
VIŠTIENOS SUKTINUKAI (nuotraukos ne mano)

Vištienos file,
Fermentinis sūris,
Pomidoras,
Majonezas,
Prieskoniai

File išilgai atpjauti, lengvai pamušti arba tiesiog pirštais palyginti, kad išeitų kepsniuko pavidalo gabaliukas. Pabarstyti prieskoniais, patepti majonezu, uždėti gabaliuką pomidoro ir fermentinio sūrio.

Susukti paruoštą file au įdaru, susmeigti smeigtuku.

Sudėti į aliejumi pateptą kepimo indą ir kepti 200 temperatūroje apie pusvalandį.

Pabandykit.


Atsijungęs
Gilė Data: Penktadienis, 2011.02.04, 10:10 | Žinutė # 6
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.06.16

Grupė: Artimas
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 1194
Apdovanojimai: 37
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Meilės dienai artėjant Už artumą Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių
VIŠTOS KRŪTINĖLĖ SU ŠONINE

Vištienos file,
fermentinis sūris,
šoninė, plonai supjaustyta (karšto rūkymo)
česnakas, prieskonai, druska

Vištienos file perpjauti į dvi dalis. Kiekvienoje dalyje įpjauti "kišenę", įdėti ten gabaliuką sūrio ir gerai užspausti, kad neiškristų sūris. Šituos ruošinius pavolioti mėgstamuose prieskoniuose su česnaku smulkintu, jei reikia-druska ir kiekvieną gabaliuką apvynioti juostele šoninės. Sudėti į aliejumi pateptą kepimo indą ir kepti jau įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Valgėme su ryžiais ir morkų salotomis. Skanu 147


Atsijungęs
Gilė Data: Penktadienis, 2011.02.04, 11:14 | Žinutė # 7
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.06.16

Grupė: Artimas
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 1194
Apdovanojimai: 37
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Meilės dienai artėjant Už artumą Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių
PATYS PAPRASČIAUSI VIŠTIENOS KOTLETUKAI

Vištienos file,
majonezas,
kiaušinis,
prieskoniai,
krakmolas,
aliejus kepimui.

Vištienos file supjaustome smulkiais gabaliukais, uždedame majonezą (nedaug...) ir išmaišome. Dedame į šaldytuvą ir ten paliekame apie 2 val. arba mažiau marinuotis (aš tai užmarinavau iš ryto, o kepiau pietums). Išėmus iš šaldytuvo įmušame kiaušinį, druskos (jei reikia), prieskonius ir porą šaukštų krakmolo. Tešla turi gautis tiršta. Viską gerai išmaišome ir kepame blynų pavidalo kepsniukus. Šaukštu dedame į įkaitintą keptuvę ir iš abiejų pusių kepame po 2-3 minutes.
SKANAUS!!!


Atsijungęs
Gilė Data: Pirmadienis, 2011.02.07, 09:42 | Žinutė # 8
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.06.16

Grupė: Artimas
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 1194
Apdovanojimai: 37
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Meilės dienai artėjant Už artumą Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių
PAUKŠTIENOS IR ŠONINĖS ŠULINUKAI

Vištienos file,
karšto rūkymo šoninė,
grybai,
svogūnas,
ferm.sūris,
prieskoniai, druska, majonezas.

Plonai juostelėmis susipjaustau šoninę ir vištienos file. Vištieną truputuką pabarstau prieskoniais. Iš šoninės ir vištienos file susuku šulinukus.
Pasikepinu grybus (naudojau pačių rinktus miško grybus) su svogūnu, ir prikraunu į tuos šulinukus. Sutvirtinu smeigtukais, kad neprasižiotų.
Fermentinį sūrį sutarkuoju, sumaišau su majonezu ir uždedu ant šulinukų. Kepti, kol gražiai apkeps, apie 25 min.
Tai mūsų vakar dienos pietūs. Skanaus


Atsijungęs
Gilė Data: Pirmadienis, 2011.02.07, 19:03 | Žinutė # 9
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.06.16

Grupė: Artimas
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 1194
Apdovanojimai: 37
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Meilės dienai artėjant Už artumą Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių
sonyvega, dėl skonio juk nesiginčijama, ar ne? Daug kas nemėgsta grybų. Mes labai mėgstam ir grybauti, ir grybus valgyti. Bet grybai turi būti pačių rinkti, prisidžiovinau baravykų nemažą maišelį. Vat ir naudojam po truputį, jau vien pagalvojus apie barščius su džiovintais baravykais seilė tįsta...

Atsijungęs
Gilė Data: Penktadienis, 2011.04.15, 16:42 | Žinutė # 10
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.06.16

Grupė: Artimas
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 1194
Apdovanojimai: 37
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Meilės dienai artėjant Už artumą Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių
VIŠTIENOS KRŪTINĖLIŲ VĖRINUKAI ANT IEŠMO

Vištienos file pjaunu išilgai, kad iš vienos krūtinėlės gautusi 4 muštinukai. Kiekvieną gabaliuką gerai pamušu, tada pamarinuoju (apie 1 val.) su citrinos sultimis, pipirais, česnaku ir kariu. Čia kiekviena šeimininkė gali naudoti pagal savo nuožiūrą marinavimui skirtus produktus. Ant kiekvieno vištienos gabaliuko dedu ploną gabaliuką rūkyto kumpio (karšto rūkymo). Susuku tokius vyniotinukus, sutvirtinu smeigtukais, dedu į foliją ir vėl į šaldytuvą kol man jų prireiks.
Prieš kepant kiekvieną tą vyniotinuką supjaustau atskirais gabaliukais, kiekvieną mauname ant medinio iešmelio šašlykams, ištraukiu smeigtukus ir kepu keptuvėje kol gražiai apkeps arba orkaitėje. Į lėkštę galima dėti su iešmeliais arba nuimti nuo jų.



Atsijungęs
grandma Data: Antradienis, 2011.09.20, 21:05 | Žinutė # 11
Super ištikimas

  (IE


Registracijos data 2009.11.30

Grupė: Moderatorius
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin

Žinutės: 2498
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Vasaros akimirka Už dalyvavimą konkurse...Mano ruduo Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Aštrūs vištienos gabalėliai su medumi:
Sudėtis:

1 šviežias čili pipiras,
1 šaukštelis čili prieskonių,
1 šaukštelis šviežio, sutarkuoto imbiero,
1 sutarkuota laimo žievelė,
600 g vištos krūtinėlės file,
4 šaukštai aliejaus,
1 šaukštas šviežios kalendros lapelių,
2 šaukštai sojų padažo,
3,5 šaukšto medaus.

Sumaišyti šviežią čili, čili miltelius, sutarkuotus imbierą ir laimo žievelę. Gerai išmaišyti produktus. Mišiniu įtrinti supjaustytą vištieną ir palaikyti bent 2 val., kad prieskonių skonis ir aromatas įsigertų į vištieną.
Inde įkaitinti pusę aliejaus. Į įkaitusį aliejų sudėti pusę vištienos ir kepti 10 min. pastoviai vartant. Išimti ją iš indo ir nuvarvinti ant servetėlės. Tą patį pakartoti su likusia mėsa.

Iškepus visą vištieną, į indą suberti šviežią kalendrą ir apkepti ją ant didelės ugnies apie 30 sek., nuolat maišant. Po to vėl į indą sudėti pakeptą vištieną, sumaišyti su kalendra ir apkepti dar 1 min.

Į mėsą supilti sojos padažą bei medų ir kepti 1 min. nuolat maišant.

Vištieną patiekti karštą su ryžiais.


Atsijungęs
Aukse Data: Šeštadienis, 2012.05.05, 16:44 | Žinutė # 12


  (US


Registracijos data 2008.05.22

Grupė: administratorius
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 2754
Apdovanojimai: 58
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už svetainės ir forumo įkūrimą Už dalyvavimą konkurse...Meilės dienai artėjant Forumo ir svetainės siela Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Trys kalėdinio viščiuko receptai

Atsijungęs
karpis Data: Šeštadienis, 2012.05.05, 17:21 | Žinutė # 13
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.11.06

Grupė: Forumo prižiūrėtojas
Lygis:
Miestas:Kaunas

Žinutės: 906
Apdovanojimai: 5
Lytis: Vyras

Įvertinimas
Už ištikimybę Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių
Trys kalėdiniai vyrukai 10

Atsijungęs
grandma Data: Pirmadienis, 2012.05.07, 19:24 | Žinutė # 14
Super ištikimas

  (LT


Registracijos data 2009.11.30

Grupė: Moderatorius
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin

Žinutės: 2498
Apdovanojimai: 8
Lytis: Moteris

Įvertinimas
Už dalyvavimą konkurse...Parodyk savo Kalėdinę eglutę Už dalyvavimą konkurse...Vasaros akimirka Už dalyvavimą konkurse...Mano ruduo Už 10 žinučių Už 50 žinučių Už 100 žinučių Už 500 žinučių Už 1000 žinučių Už 2000 žinučių
Quote (karpis)
Trys kalėdiniai vyrukai



Atsijungęs
Forumas » Kulinarijos klubas » Mėsos patiekalai » Paukštiena
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:



Nuoširdžiausi sveikinimai šiandien švenčiantiems  gimtadienį

Forumo statistika
Atnaujintos temos Populiariausios temos Šiandien apsilankė Nauji nariai
  • kūdikio miego kokybė    
  • auto galios didinimas    
  • Popierius    
  • Vaikų kambarys    
  • power bankas    
  • vaikiška antklodė    
  • investavimas    
  • gražūs auto numerių rėmeliai    
  • Žaidimas 
  • "a la kavinukė" 
  • A la kavinuke 
  • ''a la kavinukė'' - nepraeik pro šalį 
  • Susipažinkime... 
  • Mūsų augintiniai 
  • Kas neaišku, rašykite čia 
  • Pėdkelnės ir viskas apie jas 
  • Anekdotai 
  • Linksmieji vaizdeliai 
  • sodybasvetaine  2023.12.28
  • developperhanane  2023.11.10
  • sebastiankr72  2023.10.30
  • karilekamo  2023.07.27
  • mariuspijunas  2023.06.28
  • edvinasum  2023.06.23
  • tylingotofoto  2023.05.16
  • airidask  2023.01.30
  • msimanskis  2022.07.12
  • oxioxi  2022.06.18

  • Garbės lenta
    Pagal žinučių kiekį Pagal komentarų kiekį Pagal reputaciją Pagal lygį
  • Aukse (2754)
  • grandma (2498)
  • INDRE-VENE (2040)
  • Laurituke (1911)
  • sonyvega (1222)
  • Gilė (1194)
  • karpis (906)
  • laurintare (322)
  • sandrulia7 (299)
  • roze (262)
  • Aukse (164)
  • grandma (115)
  • INDRE-VENE (59)
  • sonyvega (24)
  • Svaja (22)
  • laurintare (15)
  • banginiukas2 (13)
  • Laurituke (9)
  • Erikatave (8)
  • roze (7)
  • Aukse (10)
  • Laurituke (5)
  • INDRE-VENE (5)
  • Atide (4)
  • sandrulia7 (3)
  • Gilė (3)
  • Aurelija (2)
  • Amforo (2)
  • ♥OhO♥ (1)
  • benitux (1)
  • Aukse grandma 
    INDRE-VENE Laurituke 
    sonyvega Gilė 
    karpis laurintare 
    sandrulia7 roze 
     

    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2024 Svetainė veikia per ir