Cukinija
|
|
Gilė |
Data: Ketvirtadienis, 2012.09.06, 11:34 | Žinutė # 1 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.06.16
Grupė: Artimas Lygis:
Miestas:Kaunas
Žinutės: 1194
| |
CUKINIJŲ ANANASAI
Jau ruošiuosi atsargas žiemai -
Paskutinį kartą redaguota Gilė - Ketvirtadienis, 2012.09.06, 11:35 |
Atsijungęs |
| |
Laurituke |
Data: Ketvirtadienis, 2012.09.06, 17:12 | Žinutė # 2 |
Super ištikimas
Registracijos data 2008.07.10
Grupė: VIP moderatorius Lygis:
Žinutės: 1911
| |
O kaip padarai? turiu daug,reikia kažką daryti skanaus
|
Atsijungęs |
| |
Gilė |
Data: Ketvirtadienis, 2012.09.06, 18:03 | Žinutė # 3 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.06.16
Grupė: Artimas Lygis:
Miestas:Kaunas
Žinutės: 1194
| |
CUKINIJŲ ANANASAI (receptas)
4 cukinijos vidutinio dydžio, 1 kg. cukraus, 1 nubrauktas šaukštas citrinos rūgštelės, 1 litras ananasų 100% (būtinai) sulčių.
Supjausčiau cukinijas kubeliais, prieš tai nuskutau odą ir pašalinau minkštąją dalį. Užpyliau cukrumi ir palikau balkone parai laiko, vis pamaišiau, kad cukrus gerai ištirptų. Tada supyliau į emaliuotą puodą, ten pat supyliau 1 litrą ananasų sulčių, įdėjau citrinos rūgštelą. Iš karto gal nereikia dėti visą rūgštelę, pirmiausia reikia paragauti, gal norėsite saldesnių "ananasų"? Viską užvirti, 5 minutes pavirti ir supilstyti į paruoštus stiklainius, užsukti. Viskas, SKANAUS
Paskutinį kartą redaguota Gilė - Ketvirtadienis, 2012.09.06, 18:03 |
Atsijungęs |
| |
Gilė |
Data: Sekmadienis, 2012.09.09, 12:14 | Žinutė # 4 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.06.16
Grupė: Artimas Lygis:
Miestas:Kaunas
Žinutės: 1194
| |
CUKINIJA SU ČESNAKAIS IR POMIDORŲ PADAŽU
5 litrai pjaustytos kubeliais cukinijos, 0,5 stiklinės aliejaus, 0,5 stikliės acto (galite mažiau ar daugiau, pagal skonį), 2 šaukštai cukraus, 1 kupinas šaukštas druskos, 0,5 litro pomidorų padažo, 0,5 stiklinės smulkinto česnako.
Cukınıjas supjaustyti ir trumpai patroškinti su aliejumi (apıe 5 mın), įdėti actą, cukrų ir druską, patroškinti dar 5 mın, įdėti pomidorų padažą ir vėl patroškinti. Jei norit, kad cukinijos labiau išsileistų, tai galit ilgiau troškinti. Pabaigoje sudėti česnaką ir dar apie 10 mın patroškinti. Iš karto dėti į stıklainius ir užsukti.
Šaltinis - http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=212142
|
Atsijungęs |
| |