INDRE-VENE |
Data: Šeštadienis, 2009.11.21, 20:01 | Žinutė # 1 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.03.24
Grupė: VIP lankytojas Lygis:
Žinutės: 2040
| |
Keptos juros lydekos marinate 0,5kg lydeku file, 0,5 stiklines miltu, pipiru,druskos, aliejaus. Marinatui svogunas, poras, pipiru, lauro lapeliu, 0,5 stiklines 9proc.acto, 2stiklines vandens, cukraus, druskos. Zuvis,pagardintas druska ir pipirais,apvolioti miltuose ir kepti aliejuje. Isvirti marinata:i verdanti vandeni sedeti darzoves ir virti 10 minuciu,ipilti acto. Siltu (bei ne karstu!)marinatu uzpilti iskeptas zuvis ir palaikyti 4-6 valandas. |
Atsijungęs |
| |
grandma |
Data: Penktadienis, 2011.08.05, 18:02 | Žinutė # 2 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.11.30
Grupė: Moderatorius Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin
Žinutės: 2498
| |
Žuvis, filė: j. lydekos, saidos, lašišos, 250 gramų Lydeka, didelė, 1 vienetas Kiaulienos lašiniai, sūdyti, 200 gramų Kiaušiniai, 2 vienetai Krakmolas, 1 šaukštas Kvietiniai miltai, Malsenos, Karališki, 1 šaukštas Kviečiai, gemalai, Malsena, 3 šaukštai Batonas, riekelė, 2 vienetai Pienas, 50 gramų Druska, 2 šaukšteliai Prieskoniai, citrininiai, žuvies, pagal skonį Žalumynai (įvairūs), pancūziški, truputį Gaminimas: Didelę lydeką nuskusti, nenupjovus galvos, išimti mėsą. Iš išrinkti kaulus, sumalti su mirkytu batonu, ir lašiniais. Į masę gemalus, krakmolą, miltus, įplakti 1 kiaušinį, suberti druską ir prieskonius.Tuomet pasiruošti žuvies filė. Paimti jūros lydekos, saidos, lašišos, ar net silkės gabaliukus; patikrinti, ar nėra kaulų; prieskoniais; pavolioti kiaušinyje, po to miltuose ir apkepti arba svieste, neiškepti. Į lydekos odą faršo, per vidurį gražiai išdėlioti apkeptą žuvį, viršaus vėl faršo. Užsiūti ir kepti 1 val. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje. Papuošti savo išmonę.
|
Atsijungęs |
| |