Mano gėlynas
|
|
sonyvega |
Data: Šeštadienis, 2010.12.04, 19:52 | Žinutė # 1 |
Super ištikimas
Registracijos data 2010.11.14
Grupė: Patikimas Lygis:
Žinutės: 1222
| |
Gėlės - mano meilė, mano laisvalaikis ir poilsis. Ir visai nesvarbu, ar tai rožė, ar lelija, ar kuklus neužmirštuolės žiedelis - visos man yra labai brangios ir gražios. Sode, kuris susideda iš 2-jų dalių auga apie 700 pavadinimų augalų. Sodo dalyje - obelys, kriaušės, serbentai, avietės net 5 rūšių, šilauogės, spanguolės, persikai ir t.t. Gėlyno dalyje - gėlės, dekoratyviniai krūmai ir medeliai. Kiek leis galimybės ir bus poreikis parodysiu, kas auga ir žydi. Man ne tiek svarbus buvo gėlyno dizainas, nes tai nėra sodyba, o tik sklypas kolektyviniuose soduose, bet svarbu, pamatyti, kaip augalas auga, koks jis gražus visais savo vystymosi tarpsniais. Laiminga būsiu, jei kam galėsiu padėti patarimu, o dar laimingesnė, jei pati gausiu naudingą patarimą, nes nesu labai patyrusi gėlininkė. auginu tiek daug gal tik 3 metai, nors visada turėdavau gėlių prie namų. Ir dar. Auginu gėles ne pardavimui, o dėl savęs, grožiui. Jei ko užauginu daugiau, dalinuosi su kitais gėlių mylėtojais, kaimynais. Pažinčiai ši astrų puokštė (sėklas pasiruošiu pati, perku tik tokias, jei pasirodo kokia naujovė) [img][/img]
Pati žavingiausia rožė - rudeninė
Paskutinį kartą redaguota sonyvega - Šeštadienis, 2010.12.04, 19:59 |
Atsijungęs |
| |
sonyvega |
Data: Šeštadienis, 2010.12.04, 20:13 | Žinutė # 2 |
Super ištikimas
| |
Vienadienės - labai panašios į lelijas, tik jos žydi vieną dieną. Bet žiedkotis turi daug pumpurų, todėl kas diena naujas gražus žiedas. Visas krūmas neretai žydi mėnesį ir daugiau. [img][/img]
Pati žavingiausia rožė - rudeninė |
Atsijungęs |
| |
sonyvega |
Data: Sekmadienis, 2010.12.05, 17:33 | Žinutė # 3 |
Super ištikimas
| |
Noriu parodyti kiek galima daugiau vienadienių rūšių, jų pas mane jau per 20[img][/img] - gana reta salotinė spalva, žiedai dideli, tik siauroki žiedapiai [img][/img] -kreminės spalvos, žiedai stambūs, žiedlapiai platūs [img][/img]- labai gražus stambus žiedas, violetinės dviejų atspalvių , garbanotais krašyais.
Atsijungęs |
| |
grandma |
Data: Ketvirtadienis, 2010.12.09, 16:38 | Žinutė # 4 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.11.30
Grupė: Moderatorius Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Žinutės: 2498
| |
nu saunuole!!!o mano marti myli,bet dar labiau jai patinka fotografuoti geles nuotrauku neispasakyti yra labai labai daug
|
Atsijungęs |
| |
sonyvega |
Data: Ketvirtadienis, 2010.12.09, 20:04 | Žinutė # 5 |
Super ištikimas
| |
Quote (grandma) mano marti myli,bet dar labiau jai patinka fotografuoti geles nuotrauku neispasakyti yra labai labai daug Visai nesistebiu, nes mano kompas ir gėlių nuotraukomis užkimštas
Atsijungęs |
| |
Gilė |
Data: Penktadienis, 2010.12.10, 09:43 | Žinutė # 6 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.06.16
Grupė: Artimas Lygis:
Žinutės: 1194
| |
sonyvega, kokios nuostabios tavo gėlės... Kaip puiku turėti savo žemės plotelį, kur galima auginti tokį grožį
|
Atsijungęs |
| |
sonyvega |
Data: Penktadienis, 2010.12.10, 19:35 | Žinutė # 7 |
Super ištikimas
| |
Quote (Gilė) Kaip puiku turėti savo žemės plotelį, kur galima auginti tokį grožį Taip, dabar tikrai turiu nemažą plotą... o ilgą laiką tai buvo tik po balkonu plotelis. Kai atsikėlėm gyventi į daugiabutį, po langais buvo žolynas, kai pradėjau kasti (nes be gėlių negaliu), tai vertėsi akmenys betoninių plokščių gabalai ir kitas statybinis juksas, apipiltas žeme ir užsėtas. Po metų kitų po langais jau žydėjo ne tik tulpės, bet ir rožės. Visada reikia tik labai norėti ir ... žodis tampa kūnu...
Atsijungęs |
| |
Aukse |
Data: Šeštadienis, 2010.12.11, 15:45 | Žinutė # 8 |
Registracijos data 2008.05.22
Grupė: administratorius Lygis:
Žinutės: 2754
| |
sonyvega, labai gražios gėlės.... |
Atsijungęs |
| |
sonyvega |
Data: Šeštadienis, 2010.12.11, 18:04 | Žinutė # 9 |
Super ištikimas
| |
Quote (Aukse) labai gražios gėlės.... Ačiū ...
Atsijungęs |
| |