"a la kavinukė"
|
|
|
Svaja |
Data: Trečiadienis, 2009.08.19, 01:21 | Žinutė # 422 |
Ištikimas
Registracijos data 2009.08.05
Grupė: Draugas Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Žinutės: 239
| |
laurintare,Va imk ir neliudek! |
Atsijungęs |
| |
Gilė |
Data: Trečiadienis, 2009.08.19, 08:13 | Žinutė # 423 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.06.16
Grupė: Artimas Lygis:
Žinutės: 1194
| |
laurintare, bus dar tų darbų, nenusimink, pakelk nosytę aukščiau ir pirmyn
Paskutinį kartą redaguota Gilė - Trečiadienis, 2009.08.19, 08:16 |
Atsijungęs |
| |
Amforo |
Data: Trečiadienis, 2009.08.19, 15:30 | Žinutė # 424 |
Ištikimas
Registracijos data 2008.06.25
Žinutės: 188
| |
Labukas visoms Nors po atostogų retokai beužsuku, bet Auksės ir aš pasigedau... Auksyt, svarbiausia, kad tik visi artimieji sveiki būtų. O visa kita - išsprendžiami dalykai. Kokie skaudūs ar sunkūs jie bebūtų. Laikykis ir laukiam pasirodant Tavęs, forumo siela laurintare, neliūdėk labai. Rasi kitą darbiuką Labai to linkiu . Svaja, smagu, kad jau ramiai galit laukt Rugsėjo pirmosios
Paskutinį kartą redaguota Amforo - Trečiadienis, 2009.08.19, 15:31 |
Atsijungęs |
| |
laurintare |
Data: Trečiadienis, 2009.08.19, 18:27 | Žinutė # 425 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.07.06
Grupė: Lankytojas Lygis:
Žinutės: 322
Apdovanojimai: 19 Lytis: Moteris
Įvertinimas
| |
laurintare,Va imk l_daisy ir neliudek! aciu bus dar tų darbų, nenusimink, pakelk nosytę aukščiau ir pirmyn tikiuosi laurintare, neliūdėk labai. Rasi kitą darbiuką redrose2b Labai to linkiu . magicianb aciu visoms |
Atsijungęs |
| |
Laurituke |
Data: Trečiadienis, 2009.08.19, 23:21 | Žinutė # 426 |
Super ištikimas
Registracijos data 2008.07.10
Grupė: VIP moderatorius Lygis:
Žinutės: 1911
| |
Quote (laurintare) As jau nepasakyciau,kad laba ryta,nes jau po vidurnakcio smile ,neseniai gryzau is darbelio,atidirbau paskutine dienele,vel bedarbe JC_thinking su kolektyvu atsisveikinau,tokios neblogos paneles,moterys it vaikinai,tai truputi isgerem ta proga...o sirdukej biski liudna paliko girl_cray ka padarysi.O Aukses tikrai truksta,bet tikekimes ja greit isvysti svetaineje redrose2b sveikutės na va nebuvo nebuvo o užeinu žiūriu kiek prirašyta kaip smagu tai kodėl iš darbo išėjai? Quote (Svaja) Labas naktis girl_dance As kaip visad naktineju loungelizardb Siandien buvau Akropoly susipirkau likusius daiktus mokyklai(ne sau ,sunui girl_haha ).Kaip tik uztaikiau ,,ant" akcijos judgesb Galesim jau ramiai zygiuoti i mokykla loungelizardb Dar uzsukau i svecius,o cia ziurek ir prabego dienele connie_1 oj jo nepastebėsiu ir man savo brangenybei reiks jau pirkti viską į mokyklą Quote (Amforo) Auksyt, svarbiausia, kad tik visi artimieji sveiki būtų. O visa kita - išsprendžiami dalykai. Kokie skaudūs ar sunkūs jie bebūtų. Laikykis ir laukiam pasirodant Tavęs, forumo siela redrose2b JC_cupidgirl tikrai taip ir aš už tai
|
Atsijungęs |
| |
roze |
Data: Ketvirtadienis, 2009.08.20, 02:30 | Žinutė # 427 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.02.23
Nuotaikos šypsniukas:
Žinutės: 262
| |
laba, laurintare neliudek viskas bus gerai, susirasi kita darbeli
|
Atsijungęs |
| |
|
laurintare |
Data: Ketvirtadienis, 2009.08.20, 09:09 | Žinutė # 429 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.07.06
Grupė: Lankytojas Lygis:
Žinutės: 322
Apdovanojimai: 19 Lytis: Moteris
Įvertinimas
| |
Labas visoms kaip ismiegojot?as tai gerai,zadu eiti reikaliukus tvarkytis,o siap atrodo grazi diena bent jau pajury sveikutės na va nebuvo nebuvo o užeinu žiūriu kiek prirašyta kaip smagu connie_49 tai kodėl iš darbo išėjai? Neisejau,o tiesiog atleido,nes palangoje jau baigiasi sezonas,greitai daug kas uzsidarys,ir beje labai zmoniu sumazeje po savaitgalio |
Atsijungęs |
| |
Amforo |
Data: Ketvirtadienis, 2009.08.20, 10:47 | Žinutė # 430 |
Ištikimas
| |
Sveikos laurintare, mano draugai kaip tik dabar atostogauja Palangoj, tai irgi sakė, kad kavinės pustuštės. Nors praeitais metais net eilėj reikdavo palaukt, kad vieta atsirastų. Jie tai su vaikais pramogauja VASAROS kavinėj. Nes ten vaikams daug pramogų. Mes kai buvom prieš savaitę, tai žmonių minios pajūry. O dabar jau visi mokyklai, į darbelius ruošt išskubėjo. Geros dienos, mergytės |
Atsijungęs |
| |
Gilė |
Data: Ketvirtadienis, 2009.08.20, 11:04 | Žinutė # 431 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.06.16
Žinutės: 1194
| |
Sveikos, ir GEROS JUMS DIENELĖS
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke |
Data: Ketvirtadienis, 2009.08.20, 16:08 | Žinutė # 432 |
Super ištikimas
Registracijos data 2008.07.10
Grupė: VIP moderatorius Lygis:
Žinutės: 1911
| |
Quote (laurintare) Neisejau,o tiesiog atleido,nes palangoje jau baigiasi sezonas,greitai daug kas uzsidarys,ir beje labai zmoniu sumazeje po savaitgalio mmm...viskas aišku pamiršau kad palangoje dirbi Quote (Amforo) Mes kai buvom prieš savaitę, tai žmonių minios pajūry. O dabar jau visi mokyklai, į darbelius ruošt išskubėjo. mes irgi kai buvome buvo siubas tą savaitgalį jaučiu buvo daugioausia žmonių per visą vasarą siubas kas dėjosi o dabar jau tikrai visi ruošiasi mokykloms ir vskam kitams Quote (Gilė) Sveikos, ir GEROS JUMS DIENELĖS connie_49 sveikute aš tai šnd buvau mieste išsiunčiau siuntinuką paskui ėjau iki turgaus apsipirkau vaikas pas mamą mano tai aš namie ilsiuosi,laukiu vyro važiuosime į parduotuvę labai noriu arbūzo
|
Atsijungęs |
| |
INDRE-VENE |
Data: Ketvirtadienis, 2009.08.20, 20:26 | Žinutė # 433 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.03.24
Grupė: VIP lankytojas Lygis:
Žinutės: 2040
| |
Niki911, m m m ARBUZAS vakar puse per puse suvalgiau ir vel noriu |
Atsijungęs |
| |
Amforo |
Data: Ketvirtadienis, 2009.08.20, 21:21 | Žinutė # 434 |
Ištikimas
| |
Labas vakariukas , mergytės Vakarai jau vėsoki. Nors dieną taip karšta buvo, bet vakare oi, kaip nejauku be megztuko. Net nepajusim, kaip rudenėlis pasibels |
Atsijungęs |
| |
|