Navigacija |
|
|
Katalogas |
|
|
Pranešimų lietus |
|
|
Laisvalaikis |
|
|
Tegu skamba muzika Tavo širdyje...
|
|
|
Nusišypsok... |
|
|
Komentarai |
|
|
|
| | |
|
Jautienos šašlykas
*Jautienos filė - 350 gramų *Svogūnai - 50 gramų *Actas -10 gramų *Sviestas lydytas - 5 gramai *Jautienos prieskoniai - pagal skonį *Druska - pagal skonį *Juodieji pipirai - pagal skonį * Lauro lapelis, smulkintas - 1 vienetas *Truputį kvapiųjų pipirų
Jautieną
supjaustyti gabaliukais, sumaišyti su pjaustytu svogūnu, druska,
juodaisiais pipirais, prieskoniais, actu, lauru, kvapiaisiais pipirais
ir laikyti šaltoje vietoje dvi dienas. Po to mėsą sumauti ant iešmų,
tarp mėsos gabalų užmaunant svogūno žiedus ir kepti ant žarijų kol mėsa
iškeps, bet bus sultinga, kartas nuo karto mėsą pašlakstant sviestu.
|
Kategorija: Jautiena | Įkelta: Aukse (2008.06.25)
|
Peržiūra: 2143
|
| |
| | |
|
|
Atvykote kaip: Svečias
Svečias
Malonu JUS čia matyti!
|
|
Kalendorius |
| |
Paieška |
|
|
Draugai/Reklama
|
|
|
Atsitiktinis straipsnis |
| |
Įvertinimas |
| |
Lankomumas |
| |
Apklausa |
|
|
Statistika |
Iš viso 1 Svečias 1 Šiuo metu prisijungę 0
|
|
|