Navigacija |
|
|
Katalogas |
|
|
Pranešimų lietus |
|
|
Laisvalaikis |
|
|
Tegu skamba muzika Tavo širdyje...
|
|
|
Nusišypsok... |
|
|
Komentarai |
|
|
|
| | |
|
Marinuoti baravykai
*1,5 kg baravykų *2 l vandens *35 g druskos *1 svogūnas *1 morka
Marinatui: *0,4 l vandens *2 lauro lapeliai *0,125 l acto (8 proc.) *10 g cukraus *3 juodieji pipirai *10 g druskos
Taigi,vandenį
užvirink kartu su cukrumi, juodaisiais pipirais ,actu, druska, lauro
lapeliais.Perkošti marinatą ir palikti atvėsti.Grybus nuvalyti,
supjaustyti, nuplauti ir virti pasūdytame vandenyje 3-5 min.
Nukošti.Morką ir svogūną supjaustyti.Grybus sudėti į
stiklainius,pridėti pjaustytos morkos ir svogūno, užpilti
marinatu.Stiklainius užsukti ir sudėti į puodą su vandeniu.
Pasterizuoti apie 30 min. nuo užvirimo pradžios.
|
Kategorija: Pasiruoškim žiemai | Įkelta: Aukse (2008.06.20)
|
Peržiūra: 3966
|
| |
| | |
|
|
Atvykote kaip: Svečias
Svečias
Malonu JUS čia matyti!
|
|
Kalendorius |
| |
Paieška |
|
|
Draugai/Reklama
|
|
|
Atsitiktinis straipsnis |
| |
Įvertinimas |
| |
Lankomumas |
| |
Apklausa |
|
|
Statistika |
Iš viso 1 Svečias 1 Šiuo metu prisijungę 0
|
|
|