Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga
Navigacija


Katalogas
Kinija [6]
Italija [9]
Prancūzija [4]
Graikija [1]


Pranešimų lietus


Laisvalaikis



Tegu skamba muzika Tavo širdyje...




    Nusišypsok...


    Komentarai


    Naujausi nariai
  • sodybasvetaine  2023.12.28
  • developperhanane  2023.11.10
  • sebastiankr72  2023.10.30
  • karilekamo  2023.07.27
  • mariuspijunas  2023.06.28
  • edvinasum  2023.06.23
  • tylingotofoto  2023.05.16
  • airidask  2023.01.30
  • msimanskis  2022.07.12
  • oxioxi  2022.06.18

  • Narių statistika
    Iš viso
    7012
    Per mėnesį: 0
    Per savaitę: 0
    Vakar: 0
    Šiandien: 0


    Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
    Pagrindinis » Katalogas » Kulinarinė kelionė » Kinija

    Kinietiška vištienos sriuba su kukurūzais
    *1 višta (apie 1 kg)
    *2 l vandens
    *2,5 cm ilgio šviežio imbiero
    *1 svogūnas
    *4 žirneliai juodųjų pipirų
    *3 šakelės petražolės
    *1 arbatinis šaukštelis druskos
    *1 skardinė konsrvuotų kukurūzų “creamed corn” (apie 470g)
    *2 kubeliai vištienos sultinio
    *1 arabtinis šaukštelis sezamo aliejaus
    *4 šaukštai kukurūzų miltų
    *4 šaukštai vandens
    *2 kiaušinių baltymai
    *2 šaukštai vandens
    *2 riekėlės šoninės
    *5 svogūnų laiškai
    *½ arbatinio šaukštelio šviežio trinto imbiero
    *4 svogūnų laiškai

    Paruošimas:

    1. Visų kinietiškų sriubų pagrindas yra geras vištienos sultinys. Galima sultiniui naudoti visą vištą arba vištos gabalėlius. Dalis išvirtos vištienos , supjaustoma gabalėliais, ir gali būti sudedama į sriubą, o likusias virtos vištos dalis galima panaudoti kitiems patiekalams.
    Sultinio virimas- vištą sudedame į puodą su vandeniu , suberiame pipirus, nuvalytą ir supjaustytą juostelėmis imbierą, svogūną, padalintą į keturias dalis, petražoles ir druską. Užverdame vidutinėje temeratūroje ir stropiai nugraibome susidariusias putas, sumažiname ugnį ir verdame 1,5 val. ant mažos ugnies. Nugraibome visas putas nuo sultinio paviršiaus . Nukošiame irnupilame 6 puodelius sultinio iš kurio virsime sriubą.
    2. Į didelį puodą supilame 6 puodelius sultinio, konservuotus kukurūzus, sumaigytus vištienos sultinio kubelius, sutrintą imbierą, supjaustytus 5 svogūnų laiškus, druską, pipirus ir sezamo aliejų. Užverdame . Kukurūzų miltus išmaišome su 4 šaukštais vandens iki pastos tirštumo, supylame į sriubą ir maišome tol, kol sriuba vėl užvirs ir sutirštės, sumažiname ugnį ir verdame apie 1 min.
    3. Lengvai suplakame kiaušinio baltymus su 2 šaukštais vandens ir atsargiai supylame plona srovele į sriubą, intensyviai išmaišome.
    4. Nuo virtos vištos nupjaustome mėsą, smulkiai ją sukapojame, turi būti apie vieną stiklinę susmulkintos mėsos. Į sriubą sudedame plonai pjaustytos šoninės ir smulkintos vištienos ir atsargiai išmaišome. Pabarstome smulkiai supjaustytias svogūnų laiškais (4 svogūnų laiškai) . Pylame į lėkštes ir skanaujame
    .
    Kategorija: Kinija | Įkelta: Aukse (2009.03.04)
    Peržiūra: 1199
    Iš viso komentarų: 0
    Tik registruoti vartotojai gali komentuoti
    [ Registracija | Prisijungti ]
     



     Atvykote kaip: Svečias



    Svečias

    Malonu JUS čia matyti!




    Kalendorius





    Paieška


    Draugai/Reklama


    Atsitiktinis straipsnis


    Įvertinimas
    Jūsų nuomonė apie svetainę
    Iš viso: 1319
    Ačiū už atsakymą


    Lankomumas


    Apklausa
    Kaip sužinojoe apie šią svetainę?
    Iš viso: 911
    Ačiū už atsakymą



    Statistika

    Iš viso 1
    Svečias 1
    Šiuo metu prisijungę 0


     

    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2024