| Navigacija |
|
|
 |
| Katalogas |
|
|
 |
| Pranešimų lietus |
|
|
 |
| Laisvalaikis |
|
 |
Tegu skamba muzika Tavo širdyje...
|
|
 |
| Nusišypsok... |
|
 |
| Komentarai |
|
|
 |
|
 | |  |
|
Žvejo šaltibarščiai
*0,5 l raugintų burokėlių (kartu su raugu), *2 stiklinės kefyro, * 1 stiklinė grietinės, * 0,5 l virinto vandens, *1 kietai virtas kiaušinis, *4 virti vėžiai, * 200 g virtos lydekos, *svogūnų laiškų, *krapų, * pipirų, *druskos.
Atskirkite
vėžių mėsytę, lydeką supjaustykite mažais gabalėliais, kiaušinį
supjaustykite skiltelėmis. Išplakite atšaldytą kefyrą, vandenį ir
grietinę. Viską sudėkite į dubenį, įberkite druskos, pipirų, svogūnų
laiškų, krapų. Valgykite su keptomis bulvėmis. |
| Kategorija: Sriubos,šiupiniai | Įkelta: Aukse (2008.06.20)
|
| Peržiūra: 1898
|
| |
 | |  |
|
|
Atvykote kaip: Svečias

Svečias
Malonu JUS čia matyti!
|
 |
| Kalendorius |
|  |
| Paieška |
|
|
 |
Draugai/Reklama
|
|
 |
| Atsitiktinis straipsnis |
|
|  |
| Įvertinimas |
|
|  |
| Lankomumas |
|
|  |
| Apklausa |
|
 |
| Statistika |
Iš viso 1 Svečias 1 Šiuo metu prisijungę 0
|
 |
|