Navigacija |
|
|
Katalogas |
|
|
Pranešimų lietus |
|
|
Laisvalaikis |
|
|
Tegu skamba muzika Tavo širdyje...
|
|
|
Nusišypsok... |
|
|
Komentarai |
|
|
|
| | |
|
Dilgėlių sriuba
*50 g dilgėlių; *50 g rūgštynių; *50 g morkų; *20 g svogūnų; *15 g svogūnų laiškų;
Jaunas
dilgėles pavirkite vandenyje 3 min., nukoškite, pertrinkite per sietelį
arba supjaustykite ir troškinkite riebaluose (aliejuje) 10-15 min.
Nuoviro neišpilkite. Morkas, svogūnus, petražoles supjaustykite ir
paskrudinkite aliejuje. Į verdantį dilgėlių nuovirą sudėkite
paskrudintas dilgėles, daržoves, druską ir virkite 10 min. ant mažos
ugnies. Po to sudėkite svogūnų laiškus, lauro lapus, juodus ir
kvepiančius pipirus, gvazdikėlius, rūgštynes, įpilkite balto padažo ir
virkite dar 10 min.
Baltas padažas dilgėlių sriubai
*5 g miltų, *10 g sviesto ar aliejaus, *10 g grietinės.
Viską gerai išmaišykite ir suplakite iki vientisos masės.
|
Kategorija: Sriubos,šiupiniai | Įkelta: Aukse (2008.06.20)
|
Peržiūra: 1422
|
| |
| | |
|
|
Atvykote kaip: Svečias
Svečias
Malonu JUS čia matyti!
|
|
Kalendorius |
| |
Paieška |
|
|
Draugai/Reklama
|
|
|
Atsitiktinis straipsnis |
| |
Įvertinimas |
| |
Lankomumas |
| |
Apklausa |
|
|
Statistika |
Iš viso 1 Svečias 1 Šiuo metu prisijungę 0
|
|
|