Navigacija |
|
 |
Katalogas |
|
 |
Pranešimų lietus |
|
 |
Laisvalaikis |
|
 |
Tegu skamba muzika Tavo širdyje...
|
|
 |
Nusišypsok... |
|
 |
Komentarai |
|
 |
|
 | |  |
|
Lynų plovas
* lynų (gali būti kita žuvis) filė; * stambiai tarkuotos morkos; * smulkinti svogūnai; * ryžiai; * prieskoniai pagal skonį.
Žalią
žuvies filė dedame į aliejumi pateptą puodą, po to sluoksniais
pakepintas morkas, pakepintus svogūnus, nevirtus ryžius. Tarp sluoksnių
pabarstyti prieskoniais. Visa tai užpilti vandeniu, kad apsemtų apie
1-1,5 cm virš ryžių. Kas mėgsta, nepamaišys česnakas, saldžioji
paprika ir visi mėgstami prieskoniai. Patogu ruošti greitpuodyje, arba,
visoms gėrybėms truputį pavirus, į laikraščius suvyniotą puodą įkišti
tarp pagalvių – taip nepriskrunda. Pagalvėse laikyti apie 1–1,5 val. -
tai priklauso nuo to, koks apetitas. |
Kategorija: Žuvies ir jūros gėrybių patiekalai | Įkelta: Aukse (2009.03.05)
|
Peržiūra: 1413
|
| |
 | |  |
|
|
Atvykote kaip: Svečias

Svečias
Malonu JUS čia matyti!
|
 |
Kalendorius |
|  |
Paieška |
|
 |
Draugai/Reklama
|
|
 |
Atsitiktinis straipsnis |
|  |
Įvertinimas |
|  |
Lankomumas |
|  |
Apklausa |
|
 |
Statistika |
Iš viso 1 Svečias 1 Šiuo metu prisijungę 0
|
 |
|