Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga
Navigacija


Katalogas
Paprika [3]
Bulvė [9]
Obuoliai [0]


Pranešimų lietus


Laisvalaikis



Tegu skamba muzika Tavo širdyje...




    Nusišypsok...


    Komentarai


    Naujausi nariai
  • RimantasS  2024.07.31
  • staukaskarolis  2024.07.28
  • sodybasvetaine  2023.12.28
  • developperhanane  2023.11.10
  • sebastiankr72  2023.10.30
  • karilekamo  2023.07.27
  • mariuspijunas  2023.06.28
  • edvinasum  2023.06.23
  • tylingotofoto  2023.05.16
  • airidask  2023.01.30

  • Narių statistika
    Iš viso
    7014
    Per mėnesį: 0
    Per savaitę: 0
    Vakar: 0
    Šiandien: 0


    Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
    Pagrindinis » Katalogas » Daržovės,vaisiai » Bulvė

    Bulvių košė
    *Bulvės,
    *druska
    *pienas arba sviestas

    Nuskustas bulves išvirti - sudėti į puodą su šaltu, pasūdytu vandeniu (arba įberti druskos tik užvirus), kaitinti, kol užvirs, virti 10-20 minučių. Išvirusias bulves sutrinti ir maišyti, įpilant pieno ir/arba pridedant sviesto, kol pasidarys vientisa reikiamo tirštumo masė. Pagal skonį galima įmaišyti kitų prieskonių.

    Košei paruošti taip pat galima naudoti bulves nuluptas tik po virimo, tuo atveju druska įmaišoma kartu su kitais ingriedientais.

    Patiekiama su mėsos patiekalais, keptais grybais ir kt.


    Kategorija: Bulvė | Įkelta: Aukse (2008.11.26)
    Peržiūra: 1547
    Iš viso komentarų: 0
    Tik registruoti vartotojai gali komentuoti
    [ Registracija | Prisijungti ]
     



     Atvykote kaip: Svečias



    Svečias

    Malonu JUS čia matyti!




    Kalendorius





    Paieška


    Draugai/Reklama


    Atsitiktinis straipsnis


    Įvertinimas
    Jūsų nuomonė apie svetainę
    Iš viso: 1320
    Ačiū už atsakymą


    Lankomumas


    Apklausa
    Kaip sužinojoe apie šią svetainę?
    Iš viso: 912
    Ačiū už atsakymą



    Statistika

    Iš viso 4
    Svečias 4
    Šiuo metu prisijungę 0


     

    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2024