Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga
Navigacija


Katalogas
Vištiena [10]
Kiauliena [6]
Jautiena [2]
Kalakutiena [1]
Patiekalai su antimi [1]


Pranešimų lietus


Laisvalaikis



Tegu skamba muzika Tavo širdyje...




    Nusišypsok...


    Komentarai


    Naujausi nariai
  • Luti  2021.02.27
  • vilnekittygirl  2021.01.16
  • daliaverke  2020.12.15
  • laimuciukas42  2020.11.30
  • vitalijabauziene  2020.11.24
  • vikivi  2020.09.09
  • viltestrole  2020.09.06
  • Saidutea  2020.09.06
  • viktorijabutnoriene  2020.05.24
  • dainabrasaite  2020.05.23

  • Narių statistika
    Iš viso
    6999
    Per mėnesį: 0
    Per savaitę: 0
    Vakar: 0
    Šiandien: 0


    Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
    Pagrindinis » Katalogas » Mėsos patiekalai » Vištiena

    Andy receptai: „Šokantis viščiukas”(video)


    Andy receptai: „Šokantis viščiukas”

    Sultinga ir aromatinga kepta vištiena, tikrai greitai paruošiama.

    Jums reikės:
    1. 1 viščiuko;
    2. 15-20 česnako skiltelių;
    3. Padažui: jūsų mėgstamų vaisių sulčių, žuvies padažo, šiek tiek vyno acto bei sojų padažo;
    4. Šviežių daržovių garnyrui.

    Kaip paruošti „Šokantį viščiuką”?
    Susmaigstome viščiuką ir į įpjovimus įstumiame česnako skilteles. Į nedidelį stiklainį supilame viską, ko reikia padažui. Imame skardą, viduryje statome stiklainį su padažu, ant jo „užmauname” viščiuką. Prieš pašaudami į orkaitę, beriame aplinkui druską, ja įtriname ir patį viščiuką. Įkaitiname orkaitę iki 300 ° C ir kepame apie valandą. Ištraukę viščiuką, atsargiai jį nukeliame nuo stiklainio su padažu. Patiekiame pagardinę tuo pačiu padažu ir šviežiomis daržovėmis.

    eguru pataria
    Jeigu aplink viščiuką pribersime druskos ir ja įtrinsime patį viščiuką, druska sugers riebalus ir valgant vištieną nebus jaučiamas riebus poskonis.

       Skanaus maisto guru
      Andy Hernandezas
      Fotografas ir „Woo” direktorius


    Gaminti Andy išmoko keliaudamas po pasaulį kaip „Newsweek” fotografas, kiekvienoj kelionėj ragaudavęs geriausių patiekalų restoranuose ir gatvėj. Tad šiandien gamindamas į patiekalą jis sudeda ne tik ingredientus, bet ir įspūdžius bei prisiminimus, atkurdamas unikalius kvapus ir skonius iš įvairiausių šalių. „Aš gaminu maistą instinktyviai” - teigia Andy, ir mus ragina improvizuoti ir atrasti skonį, kuris patinka mums.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Kategorija: Vištiena | Įkelta: Aukse (2009.03.27)
    Peržiūra: 2201
    Iš viso komentarų: 0
    Tik registruoti vartotojai gali komentuoti
    [ Registracija | Prisijungti ]
     



     Atvykote kaip: Svečias



    Svečias

    Malonu JUS čia matyti!




    Kalendorius





    Paieška


    Draugai/Reklama


    Atsitiktinis straipsnis


    Įvertinimas
    Jūsų nuomonė apie svetainę
    Iš viso: 1319
    Ačiū už atsakymą


    Lankomumas


    Apklausa
    Kaip sužinojoe apie šią svetainę?
    Iš viso: 910
    Ačiū už atsakymą



    Statistika

    Iš viso 1
    Svečias 1
    Šiuo metu prisijungę 0


     

    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2021