Andy receptai: „Šokantis viščiukas”
Sultinga ir aromatinga kepta vištiena, tikrai greitai paruošiama.
Jums reikės:
1. 1 viščiuko;
2. 15-20 česnako skiltelių;
3. Padažui: jūsų mėgstamų vaisių sulčių, žuvies padažo, šiek tiek vyno acto bei sojų padažo;
4. Šviežių daržovių garnyrui.
Kaip paruošti „Šokantį viščiuką”?
Susmaigstome viščiuką ir į įpjovimus įstumiame česnako skilteles. Į nedidelį stiklainį supilame viską, ko reikia padažui. Imame skardą, viduryje statome stiklainį su padažu, ant jo „užmauname” viščiuką. Prieš pašaudami į orkaitę, beriame aplinkui druską, ja įtriname ir patį viščiuką. Įkaitiname orkaitę iki 300 ° C ir kepame apie valandą. Ištraukę viščiuką, atsargiai jį nukeliame nuo stiklainio su padažu. Patiekiame pagardinę tuo pačiu padažu ir šviežiomis daržovėmis.
eguru pataria
Jeigu aplink viščiuką pribersime druskos ir ja įtrinsime patį viščiuką, druska sugers riebalus ir valgant vištieną nebus jaučiamas riebus poskonis.
|
Skanaus maisto guru
Andy Hernandezas
Fotografas ir „Woo” direktorius |
Gaminti Andy išmoko keliaudamas po pasaulį kaip „Newsweek” fotografas, kiekvienoj kelionėj ragaudavęs geriausių patiekalų restoranuose ir gatvėj. Tad šiandien gamindamas į patiekalą jis sudeda ne tik ingredientus, bet ir įspūdžius bei prisiminimus, atkurdamas unikalius kvapus ir skonius iš įvairiausių šalių. „Aš gaminu maistą instinktyviai” - teigia Andy, ir mus ragina improvizuoti ir atrasti skonį, kuris patinka mums.
|