Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga
Navigacija


Katalogas
Tikriems gurmanams [3]
Sriubos,šiupiniai [12]
Pasiruoškim žiemai [11]
Žuvies ir jūros gėrybių patiekalai [14]
Knygos,žurnalai [7]
Online skaitykla [23]
Kruopos, miltiniai patiekalai [6]
Mėsos patiekalai [20]
Šventiniai patiekalai [27]
Kulinarinė kelionė [20]
Gėrimai, kokteiliai [24]
Nesaldūs kepiniai [13]
Daržovės,vaisiai [12]
Saldieji patiekalai [22]
Užkandžiai ir salotos [5]
Gėrybės iš miško [4]
Gaminkime kartu .... [4]


Pranešimų lietus


Laisvalaikis



Tegu skamba muzika Tavo širdyje...




    Nusišypsok...


    Komentarai


    Naujausi nariai
  • rutavarnaite  2017.11.17
  • katauskiai  2017.11.16
  • gilyte9326  2017.11.15
  • liudabutkuviene  2017.11.09
  • agnejancauskiene  2017.11.07
  • Jul  2017.10.31
  • zinarkie  2017.10.30
  • ausrinespudiene  2017.10.26
  • vykulis  2017.10.24
  • ovellen  2017.10.13

  • Narių statistika
    Iš viso
    6939
    Per mėnesį: 9
    Per savaitę: 2
    Vakar: 0
    Šiandien: 0


    Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
    Pagrindinis » Katalogas » Pasiruoškim žiemai

    Marinuoti agurkai su morkomis
    *2,4 kg agurkų 
    *3 svogūnai
    *4 morkos
    *krapų
    *4 lauro lapeliai 
    Marinatui:
    *500 ml vandens
    *125 ml acto 
    *14 g druskos
    *45 g cukraus
    *0,5 šaukšto garstyčių sėklų
    *8 juodieji pipirai






    Agurkus nuplauti ir supjaustyti griežinėliais.
    Svogūnus nulupti ir supjaustyti. Morkas nuskusti ir supjaustyti griežinėliais.
    Vandenį užvirinti su actu. Įdėti druskos, cukraus ir prieskonių. Virti apie 2 min.
    Agurkus sluoksniuoti stiklainiuose su svogūnais ir morkomis. Įdėti krapų ir po lauro lapelį.
    Užpilti karštu marinatu ir užsukti. Pasterizuoti 85°C temperatūroje 20 min.



    Kategorija: Pasiruoškim žiemai | Įkelta: Aukse (2008.09.15)
    Peržiūra: 2236 | Komentarai: 3
    Iš viso komentarų: 3
    0   Spam
    1 Gilė   (2009.06.17 15:58)
    Labai neblogas receptukas, bet ar galima pasterizuoti jau užsuktus stiklainius? Gal tik laisvai uždėti dangtelius, pasterizuoti, o tik tada užsukti? Nesupratau, kaip ten daryti....

    0   Spam
    2 Aukse   (2009.06.18 15:21)
    gile, jau užsuktus stklainiukus reikia pasterizuoti....

    0   Spam
    3 Gilė   (2009.06.19 09:28)
    Ačiū, supratau smile

    Tik registruoti vartotojai gali komentuoti
    [ Registracija | Prisijungti ]
     



     Atvykote kaip: Svečias



    Svečias

    Malonu JUS čia matyti!

      Svetainės taisyklės


    Kalendorius



    skaičiuotuvas


    Paieška


    Draugai/Reklama


    Atsitiktinis straipsnis


    Įvertinimas
    Jūsų nuomonė apie svetainę
    Iš viso: 1313
    Ačiū už atsakymą


    Lankomumas


    Apklausa
    Kaip sužinojoe apie šią svetainę?
    Iš viso: 909
    Ačiū už atsakymą



    Statistika

    Iš viso 12
    Svečias 12
    Šiuo metu prisijungę 0




    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2017