*4 1/2 dl kviečių aliejaus *1 dl cukraus *200 g sviesto arba margarino *40 migdolų be odelės *Juodų ir arba raudonų maistinių dažų
Iš miltų, cukraus ir margarino sumaišykite tešlą ir pastatykite 30 minučių į šaldytuvą. Nuplikykite
migdolus ir nulupkite odelę. Pasidėkite tešlą ant minkymo lentos ir
padalinkite į du gabalus. Padalinkite kiekvieną gabalą į 20 mažesnių
gabaliukų ir iškočiokite iš jų pirštus. Ant kiekvieno „piršto”
įspauskite po vieną migdolą. Kepkite 175 karščio orkaitėje apie 10 minučių. Palikite ant grotelių atvėsti.
eiktu sau cia net nesamoningas duotas receptas.\Kaip gali reiketi 10litru cukraus.Arba ten kur parasyta kad tipo ko reikia deti tai miltai nepamineti,o jau kai daryti tai is dangaus turi miltai iskristi.Jeigu zmogus rimtai nori pasidaryti pirstu tai prisiperki cukraus tu dazomuju visokiu maistiniu spalvu , o miltu neperki nes galvoji kad nereikia .Kai pradedi gaminti ziuri kad miltu reikia .tada eini i parduotuve ,perki o kai nusiperki , tesla sumaisai o vietoj 40 pirstu iseina 400.Be to dazu taip ir neprireikia.As daug ko esu dariusi ir patyrusi tad zinau kad cia nesamone ir galit negaminti nes nepavyks...O ta erkute tipo gamino.Ji meluoja patikekit