Auksės svetainė - kulinarija
Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga
Navigacija


Katalogas
Tikriems gurmanams [3]
Sriubos,šiupiniai [12]
Pasiruoškim žiemai [11]
Žuvies ir jūros gėrybių patiekalai [14]
Knygos,žurnalai [7]
Online skaitykla [23]
Kruopos, miltiniai patiekalai [6]
Mėsos patiekalai [20]
Šventiniai patiekalai [27]
Kulinarinė kelionė [20]
Gėrimai, kokteiliai [24]
Nesaldūs kepiniai [13]
Daržovės,vaisiai [12]
Saldieji patiekalai [22]
Užkandžiai ir salotos [5]
Gėrybės iš miško [4]
Gaminkime kartu .... [4]


Pranešimų lietus


Laisvalaikis



Tegu skamba muzika Tavo širdyje...




    Nusišypsok...


    Komentarai


    Naujausi nariai
  • virsilieneirena  2016.12.09
  • eqo123  2016.12.06
  • jurategasparaviciene  2016.12.02
  • irenosk  2016.11.28
  • liudmilaradaviciene  2016.11.25
  • onute1958  2016.11.21
  • dovarniukas  2016.11.21
  • ditora  2016.11.21
  • nireglina  2016.11.19
  • laurabaskeviciene  2016.11.19

  • Narių statistika
    Iš viso
    6889
    Per mėnesį: 14
    Per savaitę: 2
    Vakar: 0
    Šiandien: 0


    Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
    Pagrindinis » Katalogas » Sriubos,šiupiniai

    Porų ir sūrio sriuba




    Dainininkė Aistė Pilvelytė siūlo pasigaminti porų ir sūrio sriubą:


    Reikia:


      *vieno vidutinio dydžio poro,
      *vienos nemažos svogūno galvutės,
      *100 gramų pievagrybių,
      * pusės kilogramo jautienos (jei nemėgstate, tiks ir kiaulienos) faršo,
      *400 gramų lydyto sūrio.

    Porų baltą dalį ir svogūną supjaustyti griežinėliais, į puodą įpilti apie pusantros stiklinės vandens (jei norima skystesnės sriubos, galima įpilti daugiau vandens) ir įdėti šaukštą sultinio iš kubelių. Gautą sultinį užvirti, sudėti supjaustytus svogūną, porus ir virti ant mažos ugnies, kol suminkštės. Per tą laiką faršą pakepinti keptuvėje iki rudos spalvos ir jį sudėti į verdamus svogūnus, dar pripjaustyti grybų ir pavirti 5-10 min. Po to sudėti lydytą sūrį ir virti, kol jis išsilydys. Labai skanu su pakepinta balta duona.
     

    šaltinis...LT sveikata

    Kategorija: Sriubos,šiupiniai | Įkelta: Aukse (2009.03.13)
    Peržiūra: 771
    Iš viso komentarų: 0
    Tik registruoti vartotojai gali komentuoti
    [ Registracija | Prisijungti ]
     



     Atvykote kaip: Svečias



    Svečias

    Malonu JUS čia matyti!

      Svetainės taisyklės


    Kalendorius



    skaičiuotuvas


    Paieška


    Draugai/Reklama


    Atsitiktinis straipsnis


    Įvertinimas
    Jūsų nuomonė apie svetainę
    Iš viso: 1310
    Ačiū už atsakymą


    Lankomumas


    Apklausa
    Kaip sužinojoe apie šią svetainę?
    Iš viso: 904
    Ačiū už atsakymą



    Statistika

    Iš viso 1
    Svečias 1
    Šiuo metu prisijungę 0




    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2016