Auksės svetainė - kulinarija
Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga
Navigacija


Katalogas
Tikriems gurmanams [3]
Sriubos,šiupiniai [12]
Pasiruoškim žiemai [11]
Žuvies ir jūros gėrybių patiekalai [14]
Knygos,žurnalai [7]
Online skaitykla [23]
Kruopos, miltiniai patiekalai [6]
Mėsos patiekalai [20]
Šventiniai patiekalai [27]
Kulinarinė kelionė [20]
Gėrimai, kokteiliai [24]
Nesaldūs kepiniai [13]
Daržovės,vaisiai [12]
Saldieji patiekalai [22]
Užkandžiai ir salotos [5]
Gėrybės iš miško [4]
Gaminkime kartu .... [4]


Pranešimų lietus


Laisvalaikis



Tegu skamba muzika Tavo širdyje...




    Nusišypsok...


    Komentarai


    Naujausi nariai
  • maryteiskova  2017.01.18
  • lapakrite  2017.01.17
  • ASzivie  2017.01.14
  • linamiltenyte  2017.01.13
  • irenvika  2017.01.05
  • daiva11  2017.01.04
  • lickanarturas  2016.12.29
  • irenausa  2016.12.26
  • Eneta  2016.12.22
  • iva7621  2016.12.20

  • Narių statistika
    Iš viso
    6899
    Per mėnesį: 10
    Per savaitę: 4
    Vakar: 1
    Šiandien: 0


    Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
    Pagrindinis » Katalogas » Žuvies ir jūros gėrybių patiekalai

    Krevečių salotos
    *500 g šaldytų krevečių,
    *1 nedidelė gūželė garbanotųjų salotų,
    *1 šaukštelis citrinų sulčių,
    *1 šaukštas alyvų aliejaus,
    *1/4 nedidelio meliono,
    *po pusę raudono ir žalio ankštpipirio,
    *4 šaukštai koncentruotos grietinėlės,
    *1/2 šaukštelio citrinų sulčių,
    *keli lašai "Tabasco" padažo,
    *1/2 šaukštelio druskos,
    *2 stikliukai chereso.

    Krevetės atitirpdomos kambario temperatūroje. Salotų gūželė suplėšoma ir sudedama į keturis salotų indelius. Atitirpusios krevetės perliejamos šaltu vandeniu, apšlakstomos citrinų sultimis su aliejumi ir uždengtos palaikomos 30 minučių. Iš meliono tam skirtu peiliuku išskobiami minkštimo rutuliukai. Žaliasis ankštpipiris supjaustomas šiaudeliais, o raudonas - kubeliais. Krevetės sumaišomos su melionu, ankštpipiriais ir sudedamos ant salotų. Koncentruota grietinėlė suplakama su citrinų sultimis, "Tabasco" padažu, druska, cheresu ir užpilamas ant mišinukų. Papuošiama citrinos griežinėliu.

    Kategorija: Žuvies ir jūros gėrybių patiekalai | Įkelta: Aukse (2008.07.06)
    Peržiūra: 1539
    Iš viso komentarų: 0
    Tik registruoti vartotojai gali komentuoti
    [ Registracija | Prisijungti ]
     



     Atvykote kaip: Svečias



    Svečias

    Malonu JUS čia matyti!

      Svetainės taisyklės


    Kalendorius



    skaičiuotuvas


    Paieška


    Draugai/Reklama


    Atsitiktinis straipsnis


    Įvertinimas
    Jūsų nuomonė apie svetainę
    Iš viso: 1310
    Ačiū už atsakymą


    Lankomumas


    Apklausa
    Kaip sužinojoe apie šią svetainę?
    Iš viso: 905
    Ačiū už atsakymą



    Statistika

    Iš viso 1
    Svečias 1
    Šiuo metu prisijungę 0




    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2017