Marinatai...
|
|
INDRE-VENE |
Data: Šeštadienis, 2009.11.21, 20:46 | Žinutė # 1 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.03.24
Grupė: VIP lankytojas Lygis:
Žinutės: 2040
| |
Available for users only |
Atsijungęs |
| |
INDRE-VENE |
Data: Šeštadienis, 2009.11.21, 20:54 | Žinutė # 2 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.03.24
Grupė: VIP lankytojas Lygis:
Žinutės: 2040
| |
Marinuoti cesnakai Marinavimui galima panaudoti visas cesnako dalis:galveles,jaunus lapus,jauna ziedstiebi.Cesnakus i stiklainius sudedame be prieskoniu,nes cesnakas prieskoniu kvapa vistiek nustelbs. Uzpilame verdanciu vandeniu,palaikome dvi minutes ir vandeni nupilame. Po to uzpilame marinatui: 1litrui vandens-2 saukstai druskos,1saukstas cukraus ir 2 saukstai acto (actas pilamas i uzvirusi skysti). Stiklainius hermetiskai uzdarome. |
Atsijungęs |
| |
grandma |
Data: Penktadienis, 2011.10.14, 22:51 | Žinutė # 3 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.11.30
Grupė: Moderatorius Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin
Žinutės: 2498
| |
Marinatas su mairūnais
Česnakai 36 Druska 57 Lauro lapai 1 Juodieji pipirai 2,5 Kvepiantieji pipirai 1,4 Cukrus 8,5 Mairūnai 2,5
Česnakai ištrinami su druska, pridedama susmulkintų lauro lapų, juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų, cukraus, susmulkintų mairūnų ir sumaišoma.
|
Atsijungęs |
| |