Verdame uogienes
|
|
grandma |
Data: Pirmadienis, 2011.07.25, 18:30 | Žinutė # 1 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.11.30
Grupė: Moderatorius Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin
Žinutės: 2498
| |
Agrastų uogienė be kauliukų – tikras delikatesas. Didelės uogos su gintariniu sirupu, nuostabus skonis. Uogienei rinkitės didžiausius agrastus.
Produktai:
1 kilogramas agrastų, 1,4 kilogramo cukraus, 100 gramų vyšnių lapų, 3 stiklinės vandens.
Kaip gaminti:
1. Vyšnių lapus gerai nuplaukite, užpilkite šaltu vandeniu, užvirinkite ir palikite nuovirą atvėsti.
2. Nupjaukite ar nukirpkite agrastams kotelius iš abiejų pusių. Įpjaukite šoną ir šaukšteliu išimkite sėklas. Užpilkite uogas vyšnių lapu nuoviru ir palikite nakčiai.
3. Ryte nupilkite skystį, įdėkite cukraus ir pagaminkite sirupą. Sudėkite į karštą sirupą uogas, kaitinkite ant lėtos ugnies, kol užvirs. Pavirkite 10 – 15 min., vis nugriebdami putas.
4. Atvėsinkite uogienę, paskui dar kartą užvirinkite. Likus 2 – 3 minutėms iki užvirimo įberkite vyšnių lapų. Supilstykite uogienę į stiklainius ir uždarykite.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke |
Data: Pirmadienis, 2011.07.25, 18:31 | Žinutė # 2 |
Super ištikimas
Registracijos data 2008.07.10
Grupė: VIP moderatorius Lygis:
Žinutės: 1911
| |
Quote (grandma) Agrastų uogienė be kauliukų – tikras delikatesas. Didelės uogos su gintariniu sirupu, nuostabus skonis. Uogienei rinkitės didžiausius agrastus. jaučiu labai,labai skanu
|
Atsijungęs |
| |
grandma |
Data: Pirmadienis, 2011.07.25, 20:14 | Žinutė # 3 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.11.30
Grupė: Moderatorius Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin
Žinutės: 2498
| |
Quote (Laurituke) jaučiu labai,labai skanu patykek...tikrai skanu
|
Atsijungęs |
| |
Gilė |
Data: Antradienis, 2011.07.26, 11:25 | Žinutė # 4 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.06.16
Grupė: Artimas Lygis:
Miestas:Kaunas
Žinutės: 1194
| |
Quote (grandma) užvirimo įberkite vyšnių lapų.
O ar tie vyšnių lapai suverda ar kaip? Neįsivaizduoju uogienės kartu su vyšnių lapais... Ar jie burnoj nesivelia? Tu jau atleisk man, neišmanėlei, bet tikrai įdomus receptukas, kai į uogienę dedami ir vyšnių lapai
|
Atsijungęs |
| |
grandma |
Data: Antradienis, 2011.07.26, 20:08 | Žinutė # 5 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.11.30
Grupė: Moderatorius Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin
Žinutės: 2498
| |
Quote (Gilė) bet tikrai įdomus receptukas virti juos nepjaustytus,na o po to juk galima ismesti,nebutina juos valgyti, nori dedi ,o nori gali virti be ju
|
Atsijungęs |
| |
Aukse |
Data: Antradienis, 2011.07.26, 20:16 | Žinutė # 6 |
Registracijos data 2008.05.22
Grupė: administratorius Lygis:
Miestas:Kaunas
Žinutės: 2754
| |
Jei kas dar nesilankėte šiame puslapyje, tai užsukite. Čia irgi radite keletas uogienių receptukų |
Atsijungęs |
| |
sonyvega |
Data: Antradienis, 2011.07.26, 22:24 | Žinutė # 7 |
Super ištikimas
Registracijos data 2010.11.14
Grupė: Patikimas Lygis:
Miestas:Marijampolė
Žinutės: 1222
| |
Puikus receptas, bet šiemet nutariau jokių uogienių, visokių ir taip pilnas rūsys o be to žalieji agrastai mažą derlių davė, krūmą atnaujinom (išpjaustėm)...
Pati žavingiausia rožė - rudeninė |
Atsijungęs |
| |
grandma |
Data: Antradienis, 2011.07.26, 23:03 | Žinutė # 8 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.11.30
Grupė: Moderatorius Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin
Žinutės: 2498
| |
Quote (sonyvega) krūmą atnaujinom (išpjaustėm kitais metais derlius bus...
|
Atsijungęs |
| |
grandma |
Data: Sekmadienis, 2011.08.28, 11:24 | Žinutė # 9 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.11.30
Grupė: Moderatorius Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin
Žinutės: 2498
| |
Rabarbaru uogiene: 2kg rabarbaru 2kg cukraus ir vanile Nulupu rabarbarus,supjaustau gabaleliais,sudedu i puoda ir uzpilu cukrum,palieku parai pastoveti,kad atsirastu sultys,o po to uzkaiciu ir verdu kol suverda rabarbarai,o kai baigia virti idedu vaniles,na o vanile dedu pagal skoni, kam patinka daugiau,o kam maziau,o kam visai nepatinka galima nedeti, kai paruosta tada supilu i paruostus stiklainius, siulau issivirti tikrai skanu!
|
Atsijungęs |
| |
sonyvega |
Data: Sekmadienis, 2011.08.28, 19:25 | Žinutė # 10 |
Super ištikimas
Registracijos data 2010.11.14
Grupė: Patikimas Lygis:
Miestas:Marijampolė
Žinutės: 1222
| |
Gal kas pabandys šį receptą, aš tai bandysiu kitą vasarą, kai atsigaus mano agrastukas
Pati žavingiausia rožė - rudeninė |
Atsijungęs |
| |
grandma |
Data: Sekmadienis, 2011.08.28, 22:38 | Žinutė # 11 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.11.30
Grupė: Moderatorius Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin
Žinutės: 2498
| |
Quote (sonyvega) Gal kas pabandys šį receptą, aš tai bandysiu kitą vasarą, kai atsigaus mano agrastukas kita vasara butinai bandysiu,aciu!
|
Atsijungęs |
| |
sonyvega |
Data: Pirmadienis, 2011.08.29, 20:20 | Žinutė # 12 |
Super ištikimas
Registracijos data 2010.11.14
Grupė: Patikimas Lygis:
Miestas:Marijampolė
Žinutės: 1222
| |
O su apelsinais aš jau kelintus metus darau obuolių sultis - maišui obuolių 2 kg. apelsinų, sumala kartu su odelėm, išsunkia, parsivežu gatavai, tai tik pakaitinu iki 80 laipsnių ir išpilsčius užsuku dangtelius - stovi puikiausiai
Pati žavingiausia rožė - rudeninė |
Atsijungęs |
| |
grandma |
Data: Pirmadienis, 2011.08.29, 20:25 | Žinutė # 13 |
Super ištikimas
Registracijos data 2009.11.30
Grupė: Moderatorius Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Miestas:Dublin
Žinutės: 2498
| |
Quote (sonyvega) užsuku dangtelius - stovi puikiausiai taip, stovi puikiausiai ir vien is obuoliu,esu bandziusi ne karta...
|
Atsijungęs |
| |