Navigacija |
|
 |
Katalogas |
|
 |
Pranešimų lietus |
|
 |
Laisvalaikis |
|
 |
Tegu skamba muzika Tavo širdyje...
|
|
 |
Nusišypsok... |
|
 |
Komentarai |
|
 |
|
 | |  |
|
Lietuviški čenakai

* Bulvės - 2 vienetai * Grietinė - 1 šaukštas * Jalapenų griežinėlis - 1 vienetas * Kiauliena marinuota - 100 gramų * Pomidorų padažas - 1 šaukštas * Prieskoniai pagal skonį * Rauginti agurkai - 0.5 vieneto * Rauginti kopūstai - 100 gramų * Sojos padažas - 2 lašai
Į
išplautą čenakams skirtą indelį sudedama kelias dienas marinuota,
gabaliukias pjaustyta kiauliena, jautiena ar kita mėsa. Ant mėsos
uždedamas nedidelis marinuotų ar raugintų kopūstų ir agurkų, grietinės
ir pomidorų padažo šaukštai, prieskoniai, sojos padažas, gabaliukas
jalapeno. Toliau dedamos smulkiai pjaustytos bulvės, o ant bulvių vėl
rauginti kopūstai iki indo viršaus. Į indą įpilama šiek tiek raugintų
agurkų ar kopūstų skystimo ir vandens iki pat viršaus. Indelis
uždaromas ir dedamas į orkaitę. Orkaitėje geriausia kaitinti iš
viršaus. Troškinama apie valandą, vandens kiekis indelyje turi sumažėti
trečdaliu.
Norint neaštriai, nedėkite jalapeno ir aštrių prieskonių. Druskos nereikia, jeigu mėsa gerai išmarinuota ir pilama r. kopūstų skysčio.
|
Kategorija: Kiauliena | Įkelta: Aukse (2008.06.25)
|
Peržiūra: 3228
|
| |
 | |  |
 | |  |
|
|
Atvykote kaip: Svečias

Svečias
Malonu JUS čia matyti!
|
 |
Kalendorius |
|  |
Paieška |
|
 |
Draugai/Reklama
|
|
 |
Atsitiktinis straipsnis |
|  |
Įvertinimas |
|  |
Lankomumas |
|  |
Apklausa |
|
 |
Statistika |

Iš viso 1 Svečias 1 Šiuo metu prisijungę 0
|
 |
|