Navigacija |
|
|
Katalogas |
|
|
Pranešimų lietus |
|
|
Laisvalaikis |
|
|
Tegu skamba muzika Tavo širdyje...
|
|
|
Nusišypsok... |
|
|
Komentarai |
|
|
|
| | |
|
Marinuoti kopūstai su morkomis ir obuoliais
*1 kg kopūstų, *60 g morkų, *30 g obuolių, *5 g kmynų arba krapų, *50-100 g cukraus, *25 g druskos. Marinatui: *1 l vandens - 0,3-0,4 l 9% acto, *1 litro stiklainiui po 5-8 karčiųjų ir kvapiųjų pipirų grūdelius.
Kopūstus
supjaustyti, obuolius nulupti ir supjaustyti kubeliais, morkas -
sutarkuoti. Kopūstus sumaišyti su obuoliais ir morkomis, suberti
druską, cukrų ir palikti 2-3 valandoms. Paruošti marinatą ir išpilstyti
į stiklainius po 1/4 jų tūrio. Sudėti kopūstus paspaudžiant.
Pasterizuoti 90 laipsnių temperatūroje 0,5 l stiklainius 20 min.,
litrinius - 25 min.
Šaltinis: žurnalas "Paragaukite"
|
Kategorija: Pasiruoškim žiemai | Įkelta: Aukse (2008.09.15)
|
Peržiūra: 3729
|
| |
| | |
|
|
Atvykote kaip: Svečias
Svečias
Malonu JUS čia matyti!
|
|
Kalendorius |
| |
Paieška |
|
|
Draugai/Reklama
|
|
|
Atsitiktinis straipsnis |
| |
Įvertinimas |
| |
Lankomumas |
| |
Apklausa |
|
|
Statistika |
Iš viso 1 Svečias 1 Šiuo metu prisijungę 0
|
|
|