Navigacija |
|
|
Katalogas |
|
|
Pranešimų lietus |
|
|
Laisvalaikis |
|
|
Tegu skamba muzika Tavo širdyje...
|
|
|
Nusišypsok... |
|
|
Komentarai |
|
|
|
| | |
|
Itališka sriuba
*200-300 g mirkytų pupelių, *1 skardinės pomidoru savo sultyse,
*4-5 skiltelės česnako, * 2-3 lauro lapai, *juodųjų pipirų,
*druskos,
*makaronų,
*2 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus, *petražolių
Išmirkytas pupeles pavirti 10 min, nupilti
vandenį, sudėti į didelį puodą, užpilti vandens tiek, kad maždaug 2.5
cm apsemtų pupeles, ant pupelių supilti pomidorus savo sultyse, aliejų,
išspausti česnako skilteles, įberti pipirus, įdėti lauro lapus ir virti
ant silpnos ugnies apie 1.5 val (kol pupelės suminkštės). Išimti lauro
lapus ir nupylus apie pusę kiekio sriubos, supilti į mikserį(plaktuvą) ir
išplakti. Tyrę supilti atgal ant likusių pupelių, jei reikia įpilti
vandens, sudėti makaronus, druską ir virti tol, kol makaronai išvirs.
Po to suberti gerą saują pjaustytų šviežių petražolių ir palikti
nukeltą sriubą nuo ugnies 10 min. Jei nenorite tirštos sriubos, galite
sumalti mažesnę dalį pupelių mišinio ar įpilti daugiau vandens, verdant
makaronus.
|
Kategorija: Italija | Įkelta: Aukse (2008.06.25)
|
Peržiūra: 1430
|
| |
| | |
| | |
|
|
Atvykote kaip: Svečias
Svečias
Malonu JUS čia matyti!
|
|
Kalendorius |
| |
Paieška |
|
|
Draugai/Reklama
|
|
|
Atsitiktinis straipsnis |
| |
Įvertinimas |
| |
Lankomumas |
| |
Apklausa |
|
|
Statistika |
Iš viso 2 Svečias 2 Šiuo metu prisijungę 0
|
|
|