|
Pavasariniai šaltibarščiai
 *2 stiklinės kefyro, *200 g varškės, *stiklinė grietinės (15 proc. riebumo), *3 kietai virti kiaušiniai, *2 jauni svogūnėliai su laiškais, *česnako skiltelė, *2 agurkai (200 g), *sauja ridikėlių, *3 šaukštai krapų, *druskos, pipirų, mėtų lapelių.
*
Kefyrą, varškę ir grietinę išsukti, suberti susmulkintus česnakus ir
svogūnus. Sudėti kubeliais supjaustytus agurkus ir ridikėlius, pagal
skonį pasūdyti, pagardinti pipirais. Suberti susmulkintus žalumynus,
išmaišyti ir mažiausiai valandą laikyti šaldytuve. * Išpilsčius į lėkštes įdėti griežinėliais supjaustytų kiaušinių. Papuošti šviežių mėtų šakelėmis. |
Kategorija: Sriubos,šiupiniai | Įkelta: Aukse (2008.06.20)
|
Peržiūra: 2000
|
| |