Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga
Navigacija


Katalogas
Tikriems gurmanams [3]
Sriubos,šiupiniai [12]
Pasiruoškim žiemai [11]
Žuvies ir jūros gėrybių patiekalai [14]
Knygos,žurnalai [7]
Online skaitykla [23]
Kruopos, miltiniai patiekalai [6]
Mėsos patiekalai [20]
Šventiniai patiekalai [27]
Kulinarinė kelionė [20]
Gėrimai, kokteiliai [24]
Nesaldūs kepiniai [13]
Daržovės,vaisiai [12]
Saldieji patiekalai [22]
Užkandžiai ir salotos [5]
Gėrybės iš miško [4]
Gaminkime kartu .... [4]


Pranešimų lietus


Laisvalaikis



Tegu skamba muzika Tavo širdyje...




    Nusišypsok...


    Komentarai


    Naujausi nariai
  • RimantasS  2024.07.31
  • staukaskarolis  2024.07.28
  • sodybasvetaine  2023.12.28
  • developperhanane  2023.11.10
  • sebastiankr72  2023.10.30
  • karilekamo  2023.07.27
  • mariuspijunas  2023.06.28
  • edvinasum  2023.06.23
  • tylingotofoto  2023.05.16
  • airidask  2023.01.30

  • Narių statistika
    Iš viso
    7014
    Per mėnesį: 0
    Per savaitę: 0
    Vakar: 0
    Šiandien: 0


    Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
    Pagrindinis » Katalogas » Žuvies ir jūros gėrybių patiekalai

    Įdaryti kalmarai



    • svogūno
    • 2 skiltelių česnako
    • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
    • 150 g plikytų ryžių
    • citrininių prieskonių
    • 2 pomidorų, žalumynų
    • pipirų, druskos
    • 4 kalmarų filė (maždaug po 150 g)
    • 1–1,5 l sultinio
    • 100 ml grietinėlės

    Susmulkintą svogūną ir česnako skilteles pakepinti aliejuje, suberti ryžius, įberti prieskonių ir maišant kepinti 7–9 min.

    Pomidorus supjaustyti kubeliais, žalumynus smulkiai sukapoti ir suberti į ryžius. Pasūdyti, pagardinti pipirais ir išmaišyti. 

    Kalmarus nuplauti, prikimšti paruošto ryžių ir pomidorų įdaro. Galus susmeigti mediniais pagaliukais, kad neišbyrėtų.

    Kalmarus sudėti į puodą, užpilti sultiniu ir uždengus troškinti 30–40 min. Supilti grietinėlę, pabarstyti žalumynais.

     

    Kategorija: Žuvies ir jūros gėrybių patiekalai | Įkelta: Aukse (2009.01.23)
    Peržiūra: 2038
    Iš viso komentarų: 0
    Tik registruoti vartotojai gali komentuoti
    [ Registracija | Prisijungti ]
     



     Atvykote kaip: Svečias



    Svečias

    Malonu JUS čia matyti!




    Kalendorius





    Paieška


    Draugai/Reklama


    Atsitiktinis straipsnis


    Įvertinimas
    Jūsų nuomonė apie svetainę
    Iš viso: 1320
    Ačiū už atsakymą


    Lankomumas


    Apklausa
    Kaip sužinojoe apie šią svetainę?
    Iš viso: 912
    Ačiū už atsakymą



    Statistika

    Iš viso 4
    Svečias 4
    Šiuo metu prisijungę 0


     

    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2024