| Navigacija |
|
|
 |
| Katalogas |
|
|
 |
| Pranešimų lietus |
|
|
 |
| Laisvalaikis |
|
 |
Tegu skamba muzika Tavo širdyje...
|
|
 |
| Nusišypsok... |
|
 |
| Komentarai |
|
|
 |
|
 | |  |
|
Krevečių salotos
*500 g šaldytų krevečių, *1 nedidelė gūželė garbanotųjų salotų, *1
šaukštelis citrinų sulčių, *1 šaukštas alyvų aliejaus, *1/4 nedidelio
meliono, *po pusę raudono ir žalio ankštpipirio, *4 šaukštai
koncentruotos grietinėlės, *1/2 šaukštelio citrinų sulčių, *keli lašai
"Tabasco" padažo, *1/2 šaukštelio druskos, *2 stikliukai chereso.
Krevetės atitirpdomos kambario temperatūroje. Salotų gūželė suplėšoma
ir sudedama į keturis salotų indelius. Atitirpusios krevetės
perliejamos šaltu vandeniu, apšlakstomos citrinų sultimis su aliejumi
ir uždengtos palaikomos 30 minučių. Iš meliono tam skirtu peiliuku
išskobiami minkštimo rutuliukai. Žaliasis ankštpipiris supjaustomas
šiaudeliais, o raudonas - kubeliais. Krevetės sumaišomos su melionu,
ankštpipiriais ir sudedamos ant salotų. Koncentruota grietinėlė
suplakama su citrinų sultimis, "Tabasco" padažu, druska, cheresu ir
užpilamas ant mišinukų. Papuošiama citrinos griežinėliu. |
| Kategorija: Žuvies ir jūros gėrybių patiekalai | Įkelta: Aukse (2008.07.06)
|
| Peržiūra: 3100
|
| |
 | |  |
 | |  |
|
|
Atvykote kaip: Svečias

Svečias
Malonu JUS čia matyti!
|
 |
| Kalendorius |
|  |
| Paieška |
|
|
 |
Draugai/Reklama
|
|
 |
| Atsitiktinis straipsnis |
|
|  |
| Įvertinimas |
|
|  |
| Lankomumas |
|
|  |
| Apklausa |
|
 |
| Statistika |
Iš viso 1 Svečias 1 Šiuo metu prisijungę 0
|
 |
|