Navigacija |
|
 |
Katalogas |
|
 |
Pranešimų lietus |
|
 |
Laisvalaikis |
|
 |
Tegu skamba muzika Tavo širdyje...
|
|
 |
Nusišypsok... |
|
 |
Komentarai |
|
 |
|
 | |  |
|
Grybienė
*0,5 kg voveraičių *100 g. lašinukų *4 bulvės *2 svogūnai *1 skiltelė česnako *2 morkos *3 šaukštai grietinės *maltų pipirų *druskos
Voveraitės
gerai nuplaunamos ir smulkiai supjaustomos. Lašinukai supjaustomi
kubeliais, paspirginami su susmulkintais svogūnais. Lašinukai su
svogūnais supilami į indą, sudedamos voveraitės, kubeliais supjaustytos
bulvės, stambiai sutarkuotos morkos, susmulkintas česnakas, druska,
pipirai. Viskas troškinama kol suminkštės bulvės. Baigint troškinti,
supilama grietinė ir užvirinama.
Valgoma su duona ir šviežiais ar raugintais agurkais.
|
Kategorija: Grybai | Įkelta: Aukse (2008.11.26)
|
Peržiūra: 1213
|
| |
 | |  |
|
|
Atvykote kaip: Svečias

Svečias
Malonu JUS čia matyti!
|
 |
Kalendorius |
|  |
Paieška |
|
 |
Draugai/Reklama
|
|
 |
Atsitiktinis straipsnis |
|  |
Įvertinimas |
|  |
Lankomumas |
|  |
Apklausa |
|
 |
Statistika |

Iš viso 1 Svečias 1 Šiuo metu prisijungę 0
|
 |
|