Navigacija |
|
 |
Katalogas |
|
 |
Pranešimų lietus |
|
 |
Laisvalaikis |
|
 |
Tegu skamba muzika Tavo širdyje...
|
|
 |
Nusišypsok... |
|
 |
Komentarai |
|
 |
|
 | |  |
|
Rūkyta bebro uodega
Ingridientai:
Bebro uodega (ne tik žvynuotoji , bet ir po kailiu esanti dalis);
druska;
česnakas;
malti pipirai;
lauro lapai;
kadagio uogos
Paruošimas: Bebro uodega gerai nuplaunama ir supjaustoma į 4-5 gabalus
(priklausomai nuo uodegos dydžio). Į druską smulkiai supjaustome
česnaką, suberiame pipirus ir kadagio uogas, sutrupiname lauro lapus.
Šiuo mišiniu gausiai įtriname uodegos gabalus. Taip pat šiuo mišiniu
pabarstomas į puodą dedamų uodegos gabalų kiekvienas sluoksnis. Uodegos
laikomos dvi paras vėsioje vietoje. Rūkoma karštai apie 1-1,5 val.
Valgomos atšąlusios.
|
Kategorija: Tikriems gurmanams | Įkelta: Aukse (2010.01.21)
|
Peržiūra: 1252
|
| |
 | |  |
|
|
Atvykote kaip: Svečias

Svečias
Malonu JUS čia matyti!
|
 |
Kalendorius |
|  |
Paieška |
|
 |
Draugai/Reklama
|
|
 |
Atsitiktinis straipsnis |
|  |
Įvertinimas |
|  |
Lankomumas |
|  |
Apklausa |
|
 |
Statistika |

Iš viso 1 Svečias 1 Šiuo metu prisijungę 0
|
 |
|