Auksės svetainė - ;">
Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga
Navigacija


Katalogas
Apie sveikatą [35]
Apie grožį [24]
Tarp mūsų mergaičių... [23]
Kulinarinės gudrybės [36]
ir visa kita, kas susiję su maistu,jo sudėtinėmis dalimis
Kaklaraiščio rišimas [5]
Sportas- geros savijautos šaltinis [14]
Vaikai - tai mūsų turtas [18]
Anglų kalbos pamokėlės [33]
Verti dėmesio straipsniai [7]
Išmintis pagal senolius [16]
Naudinga informacija [10]


Pranešimų lietus


Laisvalaikis



Tegu skamba muzika Tavo širdyje...




    Nusišypsok...


    Komentarai


    Naujausi nariai
  • jurategasparaviciene  2016.12.02
  • irenosk  2016.11.28
  • liudmilaradaviciene  2016.11.25
  • onute1958  2016.11.21
  • dovarniukas  2016.11.21
  • ditora  2016.11.21
  • nireglina  2016.11.19
  • laurabaskeviciene  2016.11.19
  • bedarbe  2016.11.18
  • rajunciute92  2016.11.17

  • Narių statistika
    Iš viso
    6887
    Per mėnesį: 15
    Per savaitę: 2
    Vakar: 0
    Šiandien: 0


    Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
    Pagrindinis » 2008 » Lapkritis » 16 » Tai verta žinoti...
    12:49
    Tai verta žinoti...
    *Jei kaitinami riebalai “sproginėja”keptuvėje,įdėkite druskos, jei putoja - supjaustytą žalią bulve.
    *Nemalonus kvapas virtuvės spintelėje išnyks, jei į ją įdėsite svogūno gabaliuką.
    *Blogas kvapas virtuvėje dings, jei sudeginsite sausą citrinos žievelę.
    *Neplaukite keptuvės vandeniu - valykite ją popieriumi (tik ne laikraščiu) arba sausu skudurėliu.
    *Indelyje laikoma druska nesudrėks, jei į ją įdėsite keletą grūdelių ryžių. Išvirusius makaronus tuoj pat perpilkite šaltu virintu vandeniu - jie nesulips.
    *Kad gražiau atriektumėte šviežią batoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
    *Odelę nuo rūkytos dešros lengviau pašalinsite, jei dešrą palaikysite po šalto vandens srove. Rūkytą dešrą apsaugosite nuo pelijimo pamirkę stipriame druskos tirpale ir pakabinę gerai vėdinamoje vietoje.
    * Kulinariniuose receptuose minimi „kepimo milteliai“ – tai lygiomis dalimis sumaišyta geriamoji soda ir citrinos rūgštis. Prireikus juos galite pasiruošti namie pačios.

    * Duoną suraikysite lengviau ir dailiau, jei prieš pjaustant palaikysite šaldytuve.

    * Naują polietileninį maišelį lengviau praskleisite dviejų priklijuotų pleistro juostelių pagalba.

    * Atminkite, kad laikomas šaldytuve vynas praranda aromatą.

    * Nemalonų kvapą, atsiradusį šaldytuve, panaikins juodos duonos gabaliukai, išdėlioti kiekvienoje lentynėlėje ir palikti parai.

    * Nerekomenduojama mėsos produktus laikyti polietileno maišeliuose – geriau suvyniokite juos į foliją arba celofaną.

    Šviežią mėsą neužšaldytą šaldytuve galima laikyti 2 paras, jei ištrinsite ją aliejumi.

    * Šviežia žuvis šaldytuve saugoma ne aukštesnėje nei 4-6Co temperatūroje.

    * Perpjauta svogūno galvutė nesuvys, jei pjūvį patepsite aliejumi.

    * Kad nesuvystų žalumynai, nuplaukite juos, nuvarvinkite ir suvyniotus į servetėlę, laikykite polietileno maišelyje. Taip pat galima sudėti į stiklinį indelį ir, uždengus dangteliu, saugoti šaldytuve.

    Kategorija: Kulinarinės gudrybės | Peržiūra: 1326 | Įkelta: Aukse
    Iš viso komentarų: 0
    Tik registruoti vartotojai gali komentuoti
    [ Registracija | Prisijungti ]
     



     Atvykote kaip: Svečias



    Svečias

    Malonu JUS čia matyti!

      Svetainės taisyklės


    Kalendorius
    «  Lapkritis 2008  »
    SPrATrKPnŠ
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30



    skaičiuotuvas


    Paieška


    Draugai/Reklama


    Atsitiktinis straipsnis


    Įvertinimas
    Jūsų nuomonė apie svetainę
    Iš viso: 1310
    Ačiū už atsakymą


    Lankomumas


    Apklausa
    Kaip sužinojoe apie šią svetainę?
    Iš viso: 904
    Ačiū už atsakymą



    Statistika

    Iš viso 1
    Svečias 1
    Šiuo metu prisijungę 0




    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2016