;">
Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga
Navigacija


Katalogas
Apie sveikatą [35]
Apie grožį [24]
Tarp mūsų mergaičių... [23]
Kulinarinės gudrybės [36]
ir visa kita, kas susiję su maistu,jo sudėtinėmis dalimis
Kaklaraiščio rišimas [5]
Sportas- geros savijautos šaltinis [14]
Vaikai - tai mūsų turtas [18]
Anglų kalbos pamokėlės [33]
Verti dėmesio straipsniai [7]
Išmintis pagal senolius [16]
Naudinga informacija [10]


Pranešimų lietus


Laisvalaikis



Tegu skamba muzika Tavo širdyje...




    Nusišypsok...


    Komentarai


    Naujausi nariai
  • Prettium9576  2017.06.10
  • zitasmaliukiene  2017.05.23
  • amlagro  2017.05.22
  • vaiduokliss  2017.05.19
  • antonovagalia2016  2017.05.15
  • gintareseluchina  2017.05.02
  • zavitakvetkauskiene  2017.04.28
  • Ingabio  2017.04.11
  • saulet  2017.03.30
  • ilsanta_santa  2017.03.24

  • Narių statistika
    Iš viso
    6918
    Per mėnesį: 1
    Per savaitę: 0
    Vakar: 0
    Šiandien: 0


    Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
    Pagrindinis » 2008 » Lapkritis » 16 » Tai verta žinoti...
    12:49
    Tai verta žinoti...
    *Jei kaitinami riebalai “sproginėja”keptuvėje,įdėkite druskos, jei putoja - supjaustytą žalią bulve.
    *Nemalonus kvapas virtuvės spintelėje išnyks, jei į ją įdėsite svogūno gabaliuką.
    *Blogas kvapas virtuvėje dings, jei sudeginsite sausą citrinos žievelę.
    *Neplaukite keptuvės vandeniu - valykite ją popieriumi (tik ne laikraščiu) arba sausu skudurėliu.
    *Indelyje laikoma druska nesudrėks, jei į ją įdėsite keletą grūdelių ryžių. Išvirusius makaronus tuoj pat perpilkite šaltu virintu vandeniu - jie nesulips.
    *Kad gražiau atriektumėte šviežią batoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
    *Odelę nuo rūkytos dešros lengviau pašalinsite, jei dešrą palaikysite po šalto vandens srove. Rūkytą dešrą apsaugosite nuo pelijimo pamirkę stipriame druskos tirpale ir pakabinę gerai vėdinamoje vietoje.
    * Kulinariniuose receptuose minimi „kepimo milteliai“ – tai lygiomis dalimis sumaišyta geriamoji soda ir citrinos rūgštis. Prireikus juos galite pasiruošti namie pačios.

    * Duoną suraikysite lengviau ir dailiau, jei prieš pjaustant palaikysite šaldytuve.

    * Naują polietileninį maišelį lengviau praskleisite dviejų priklijuotų pleistro juostelių pagalba.

    * Atminkite, kad laikomas šaldytuve vynas praranda aromatą.

    * Nemalonų kvapą, atsiradusį šaldytuve, panaikins juodos duonos gabaliukai, išdėlioti kiekvienoje lentynėlėje ir palikti parai.

    * Nerekomenduojama mėsos produktus laikyti polietileno maišeliuose – geriau suvyniokite juos į foliją arba celofaną.

    Šviežią mėsą neužšaldytą šaldytuve galima laikyti 2 paras, jei ištrinsite ją aliejumi.

    * Šviežia žuvis šaldytuve saugoma ne aukštesnėje nei 4-6Co temperatūroje.

    * Perpjauta svogūno galvutė nesuvys, jei pjūvį patepsite aliejumi.

    * Kad nesuvystų žalumynai, nuplaukite juos, nuvarvinkite ir suvyniotus į servetėlę, laikykite polietileno maišelyje. Taip pat galima sudėti į stiklinį indelį ir, uždengus dangteliu, saugoti šaldytuve.

    Kategorija: Kulinarinės gudrybės | Peržiūra: 1413 | Įkelta: Aukse
    Iš viso komentarų: 0
    Tik registruoti vartotojai gali komentuoti
    [ Registracija | Prisijungti ]
     



     Atvykote kaip: Svečias



    Svečias

    Malonu JUS čia matyti!

      Svetainės taisyklės


    Kalendorius
    «  Lapkritis 2008  »
    SPrATrKPnŠ
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30



    skaičiuotuvas


    Paieška


    Draugai/Reklama


    Atsitiktinis straipsnis


    Įvertinimas
    Jūsų nuomonė apie svetainę
    Iš viso: 1313
    Ačiū už atsakymą


    Lankomumas


    Apklausa
    Kaip sužinojoe apie šią svetainę?
    Iš viso: 906
    Ačiū už atsakymą



    Statistika

    Iš viso 2
    Svečias 2
    Šiuo metu prisijungę 0




    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2017