Pagrindinis Forumas Fotoalbumas Svečių knyga
Navigacija


Katalogas
Grybai [4]
Uogos [0]


Pranešimų lietus


Laisvalaikis



Tegu skamba muzika Tavo širdyje...




    Nusišypsok...


    Komentarai


    Naujausi nariai
  • liudowika  2017.12.06
  • valentinaj72  2017.12.05
  • jakstys9  2017.12.05
  • vseniuniene  2017.11.30
  • slepovai123  2017.11.26
  • rutavarnaite  2017.11.17
  • katauskiai  2017.11.16
  • gilyte9326  2017.11.15
  • liudabutkuviene  2017.11.09
  • agnejancauskiene  2017.11.07

  • Narių statistika
    Iš viso
    6944
    Per mėnesį: 6
    Per savaitę: 0
    Vakar: 0
    Šiandien: 0


    Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
    Pagrindinis » Katalogas » Gėrybės iš miško » Grybai

    Skrudinti pievagrybiai
    *100g pievagrybių (parinkite mažesnius, vienodo dydžio )
    *50 g Parmezano sūrio
    *100 g džiūvėsėlių
    *1 kiaušinis
    *1 šaukštas sviesto

    Pievagrybius ne plaukite, o nuvalykite šlapiu popieriniu rankšluosčiu. Tada jie išlieka aromatingesni, nepavandenija. Išplakite kiaušinį. Džiūvėsėlius sumaišykite su tarkuotu parmezanu. Įkaitinkite likusį sviestą ir apvolioję pievagrybius kiaušinyje bei džiūvėsėlių mišinyje greitai juos apkepkite ant didesnės ugnies. Iškart patiekite į stalą.

    Labai tinka kaip garnyras prie vištienos patiekalų.
    Kategorija: Grybai | Įkelta: Aukse (2008.11.26)
    Peržiūra: 760
    Iš viso komentarų: 0
    Tik registruoti vartotojai gali komentuoti
    [ Registracija | Prisijungti ]
     



     Atvykote kaip: Svečias



    Svečias

    Malonu JUS čia matyti!

      Svetainės taisyklės


    Kalendorius



    skaičiuotuvas


    Paieška


    Draugai/Reklama


    Atsitiktinis straipsnis


    Įvertinimas
    Jūsų nuomonė apie svetainę
    Iš viso: 1313
    Ačiū už atsakymą


    Lankomumas


    Apklausa
    Kaip sužinojoe apie šią svetainę?
    Iš viso: 909
    Ačiū už atsakymą



    Statistika

    Iš viso 1
    Svečias 1
    Šiuo metu prisijungę 0




    Visos teisės saugomos

    Auksės svetainė © 2017